Till syster!

Nu ska jag åka till bäästis syter! <3
 
Kraaam!
(Update imorgon!)

Hej hallå! :)

Känner att jag har huvudvärk :/ Får ta en tablett senare och lägga mit lite tidigare :) Ikväll blir det en "lugnis-kväll" 
 
Har ni hört nyheten om att Choklad minskar risken för stroke? Det är visserligen syftat mot män men vad skadar det om tjejer äter det med? ;) Ut med mig och köpa Marabou!! ;) Lite mer MMM i livet! ;)
 
Imorgon är det en ganska chilldag i skolan :) Inte så krävande ;) Sköööönt! Sen blir det filmkväll med världens bästa syster och suuuuper gosig hund!! :) Längtar! 
 
Kram från mig!

Skolfoto!

Imorgon ska vi fotas. Alla vet ju säkert redan att man ALDRIG blir nöjd ;) Och hela dagen gick de flesta runt och tjatade om vad man ska ha på sig ;) En sak jag nästan aldrig längtar till... Förra året hade jag sovit med flätor och sen borstadade jag håret... Det blev såhääääääääääääääär stort... Så imorgon ska jag platta ;) 
 
Är jätte glad över US! Ska bli jätte roligt att arrangera saker och så!
 
På fredag ska jag ha filmkväll med min syster igen! :) Har det varje vecka numera och det är super mysigt!
 
Kram på er!! :)

GFRKs Ungdomssektion!

Hej hej bloggen! Glad tjej här på andra sidan! Blev tillfrågad att gå med i stallets Ungdomssektion idag! Klubben är ju STOR så kändes ju lite roligt att bli tillfrågad ;) 
 
Dagens skoldag gick soopar! Mums med mask i potatisen... Det gillar vi INTE! Svenska, Matte, NO, EPT. Började tio över åtta och slutade tre, helt okey! :) Imorgon får vi ta igen vår tid och börja 09.20 istället för 08.10! Livet är gött!
 
Dagens ridpass gick bra! Tummen var ju riktigt duktig, tränade sits och handställning. I galoppen orkade bebisen inte mer och gav upp arbetet :/ Han tog bettet och drog iväg:/ Pluttis Tummen då! :) Men är nöjd över han ändå! Han är ju bara 6 år lilla bebisen :3 Mitt hjärtegull har en lös sko :// Kan inte gå lektioner förrän på torsdag... Inte bra för kondisen där va? 
 
;)
 
(Kopierade texten från dananora nu. Förlåt men har inte jätte gott om tid nu! Och detta inlägget är ändå inte så rörigt som det inlägget jag skulle ha skrivit skulle blivit :/ Bara därför får ni en bild ;))
 
Ååååå finis kompisar! <3
/Dana!!

Grönt Kort!

Idag var jag på första Grönt Kort kursen! Tycker det kändes bra och vi fick myckt information kring blandade saker ;) Kommer fortsätta gå fram till mitten/slutet på oktober då det är slutprov!
 
Hände inget speciellt i skolan. Ganska lugn dag! Började sent så det var chill! Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa! Andas ut :) 
Hörs imorgon!
 
Evelina & Evelina ;)
/Dana
 

Söstra mi!

Sov hos min syster igår så kunde inte blogga!
 
Vi kollade på Sagan Om Ringen och åt massa gott^^ De passade en liten hund, Pixi som verkligen är huuuur söööööt som helst! Omplacerings hund :( Men verkligen super mysig på kvällen och morgonen! :) Sov på mina ben heeeela morgonen :) Bilder kommer!
Hade Farini igår och passet gick ju perfa! Hon lyssnade bra och höll sin form :) Är jätte nöjd med henne! Hon är ju ändå stel och inte så ung längre ;) Puss på henne!
 
/Dana!
 

Hellu hellu!

Idag hade vi första riktiga skoldagen! lektioner och salbyten och allt vad det var ;) Kändes bra!
 
Imorgon ska jag rida! :) Goldie är bortrest så vi ska ha Rebecka Andersson :) Jag ska ha Yellow och vi ska galoppera för första gången! Första gången efter sommaren då ;) Galopperade ju i tisdags men aa ;) Mer update imorgon! :)
 
/Dana

Masthuggets Amazing Race!

Jag skrev ju att vi hade Amazing Race i skolan igår. Idag hade vi samma sak fast utspridda lite överallt i Masthugget ochh Linnéstaden :) Jätte roligt! Mitt lag kom tvåa!! :)
 
Ska kolla på Simpsons och måla naglarna sen! ;)
 
/Dana

Bilder på "hög" kvalitet! Ihopskrapade, gammla bilder ;)

 
 
Liiiiiten jag! Pappa tog kortet med min mobil^^ 
 
 
 
 
Hade ni någon favorit ur detta väldigt omsorgsfullt utvalda "bildspelet"? ;)
/Dana

Chillar

Har precis duschat efter en dag i skolan och en kväll med släktträff! :) Gick bra! I skolan hade vi lite "Amazing Race" style idag. Olika stationer i hela skolan, skitkul!! Tror faktiskt mitt lag kom etta eller tvåa, vi låg ett på tre grenar såå ^^ 
 
Nu chillar jag i en fåtölj :) Ska upp och fixa håret nu med! :)
 
/Dana

"Our generation will be the weirdest grandparents"

Hahaha!
 
Vi red upp till tippen och hade lite travövningar. Red på åttvolten och kände att Tummen kom loss ordentligt i sidorna! Han är mycket mjukare nu! Lite stelare i högervarvet än i vänstervarvet men det är något vi får jobba bort :) Tog lite galopp och han var ju PIGG! :))
Imorgon börjar vi nio så jag går upp sju ;) 
 
/Dana!
 

Snabbt inlägg innan stallet

Ska upp precis nu ungefär men jag slänger in ett inlägg om dagen! :)

Klassen och lärarna verkar bra! Vi har ju lite pratiga människor i klassen (faktiskt inte jag denna gången;)) men allt flöt på bra! Tror detta blir ett bra år! På fredag kommer vi igång ordentligt och går enligt schemat. Men idag började vi 10 och slutade 14 så det kommer nog vara lite slappt imorgon och på torsdag ;) Inga lektioner idag heller! Mest information och papper :D 
 
Måste jalla nu! Puss!
 
Lilla vän! :)
 
Wilma då! ;)
 
Nora... ^^
 
Ursäkta ett rörigt inlägg...
 
/Dana:)
 

Puss <3


Bowling är kul

Japp! Körde lite idag med Nora, Wilma och Norea! :) Jag kom sist... Men bara med ett poäng från Nonno! ;) Spelade dåååligt idag... Bara 120 :/ Har fått mycket högre ;) 
 
Imorgon börjar skolan då... Känns ju lite trist. Men ändå kul! Tveksamt om jag hinner blogga imorgon :/ Skolan då sen stallet! Kanske hinner efter :D 
 
Har ni börjat skolan än?

Rix FM Festival!

Upp till stallet och mysa med finisen Ruuuut! Kanske fotar lite :) Sen ska jag på Rix FM Festival på Götaplatsen! Ska bli skiiit kul och se alla artister! :) Får se när jag kommer hem sen, men bloggar nu så finns nåt i alla fall!
 
Imogron är det sista lovdagen. Känns tråkigt! Känns inte som att jag har hunnit med så mycket denna sommaren. All oro över klasserna vi får i sjuan och lärarna! Vet fortfrande inte säkert vilka lärare vi har men klasserna kunde vart bättre! Är sjukt sur över att de splittrar oss, vi var ju som en stor familj! :/ Vi kommer fortfarande ses men ändå inte samma sak!
 
/Dana :)
 

Tjaaa!

Hellu!
Somsagt så har datorn haft lite problem så det blev lite konstigt... När vi var på Liseberg hade vi suuuper kul! Skitskoj! :)
 
Red Yellow idag och tycker själv det gick riktigt bra! Flöt på bra och vi jobbade med övergångar, tempo och lite svärtsrörelse :) Hon tappade formen lite när hon tyckte det blev jobbigt, men man kan ju inte kräva så mycket av ridskolehästarna ännu. De är ju fortfarande lite småstela och har inte världens bästa kondis :/ Men nästa vecka ska vi ta en liten galopp också :) Goldie ska på bröllop så vi ska ha Rebecka Andersson nästa vecka! Det går säkert jätte bra =)
 
(Gammal bild)
/Dana!

Mobilbloggning...


Liseberg!

Imorgon blir det Liseberg med suuuuper kompisar! ♥♥

Sent igår :p

Blev lite sent igår så jag han inte blogga... Red Tummen runt dasset :) Vad ska man säga? Det gick bra?! :) Blev ju inte så mycket till att arbeta men jaa det gick väl helt okey ;)
Ínnan vi red igår så var jag en sväng på stan med Wilma och Evelina! Köpte inget men hade ändå kul! :)
 
Tänkte vara lite snäll och lägga upp lite gamla skruttbilder bara för att ;)
 
Minns att jag var nöjd med detta passet! :)
 
 
/Danaa =)

Always music!

Sitter och lyssnar på musik, har blivit lite av en nörd :) Har tänkt hela sommaren att jag ska blogga, men jag har inte haft orken. eller ens att sätta mig över en dator...
 
Har vart mest i stallet sen bloggandet slutade. Har hjälpt till på läger och en massa i stallet! Men har även fått rida massa innan lektionerna kom igång:) Går numera i dressyrspecial och älskade J-2 (a.k.a. lördagsgruppen<3) I dressyrspecialen har jag finis Tummen och i lördags red jag Yellow :) Pigga hästar, en är brun och den andra är gul, mycket speciella båda två med starka personligheter! :) 
 
/Danaaaaaa :))
 
saknar dig mitt finaste hjärta (R.I.P.)

Sötisar!

Fattar inte att jag fortfarande har läsare! :')

RSS 2.0