Header :(

Asså jag skämms så jätte mycket. Typ. Nä men ni är ju så söta och skriver så snälla kommentarer och så bara ser jag att min blogg är typ jätte ful :/ nää men headern är tråkig och min bakgrund har jag inte lagt in själv och så :/ en så snart söta Becca har skickat bilderna på mig och Tessi så ska det bli lite finare här ;) promise :*

Drar till stallet nu :) Teori, men vi skka se filmer när vi hoppade från förra veckan :D Har också fått reda på att jag ska hyra Madicken den 10:e :D Så om hn håller sig frisk och inte blir halt så ska det bli ett dressyrpass med mycket övergångar:)
/Dana

Cupcakes <333!:)

Nu har jag Noera och Astrich baka cupcakes :Dmums!!!! ast det var första gånge för mig och nonno så dom blev... MISSLYCKADE... fast astrich blev braa<33

Ska sova här hos astrich och vi ska ha vampyrkväll :) Så yes:)'




Kraaam!'

Och tack igen för att ni är så sjukt grymma!!
Älskar er!

Lite frågor och lite svar...

Har fått kommentarer om sprutan, Gardasil. 

OBS!!!!!!!!!!!!!!
om du inte har tagit sprutan så läs int detta!!!
Det kan låta lite mer drmatiskt än vad det verkligen var...

När dom stack in sprutan så gjprde det inte alls ont :D Men när dom sprutade in  vaccinet så gjorde det ONT!!!!!! det lixåm spändes och det gjorde bara ondare och ondare.... Sen så kom lite tåraar. Jag var såklart tvungen att komma på min fina fina Condor <3 så jag fick sitta kvar där nere i en halvtimme... hehe. Och stackar söta Astrid fick se alltihop. När dom stack, när dom sprutade in och när blodet rann..... Och en halv minut senare så skule astrid också få en nål in stucken i armen.. aå ah. That's how it was... aja.

/Dana
(boggar från astrid iMac)

Ni är så söta sååå!! ♥

Så fina är ni! Snälla och goa ;)

Skolan då. Hände inget speciellt. Hade hemkunskap och vi typ läste om laktos heeeela lektionen. Sen skulle vi skriva utvärdering och såklart så hade jag glömt bort ALLTIHOP! haha! så det kan hända att vi kanske bara yttepytte lite fuskde lite :*) hahaha! Sen drog jag, wilma, norea, nora och amanda ner till stan:) gick lite på gina tricot, bik bok, monki, johanssons, ur och penn, H&M, Lindex :(, KapAhl, ah lite sånt :) Kollade runt lite bara. Skulle köpa en skiiiit snygg vit top som skullle vara jätte fin med ett rosa linne under och ett par läder byxor och mina rosa converse. Men nää :) haha! låter värsta långsökt men kände att jag väntar lite. Går med mamma nån annan dag så kan jag lixåm köpa allt jag behöver på en gång ;D right??

Kramisar till er!

Kära, trogna bloggläsare ♥

Ni är så fina och underbara att ni så troget kollar min blogg trots att jag inte bloggar:) jag älskar er! Ni får min blogganda att hållas uppe!

Ni ska såklart få reda på allt som hänt under de här två dagar jag inte bloggat, men snälla. Jag har tagit spruta, det värker i armen, jag ska lägga mig tidigt så snälla! låt mig slippa skriva allt jag skrev på dananora en gång till! Gör såhär klicka här så kommer ni direkt till texten allt jag skrev!! =D

Tack för att ni är såå underbart fina!

/Dana ;)

Hoppas hoppas...

Nästa gång är det teori och vi ska kolla på filmer när vi hoppade och så :) jätte kul!! Synd bara att jag fick reda på att, när jag tävlade med Tessa (ja, den där gången när det gick jätte dåligt-.-) så var det den sista gången jag fick rida henne :( Hon ska helst inte hoppa mer på grund av hennes framben som hon har lite ont i, och på torsdag ska vi ha hoppning och nästa lördag har vi teori. så då återstår INGET :( Men jag ska fråga Caroline ifall jag kan få Tessa på torsdag iallafall men jag behöver inte hoppa henne. När det blir min tur kan jag typ rida på spåret i skänkelvikning och lixåm dressyra istället :) Så kan jag hoppa Madicken gången efter:)


/Dana

Madicken !! :)♥

Matilda hade dans-träning idag :( :@ så jag fick Madicken :) Vi hade hoppning och det var en sjuukt rolig bana :) Nu har Munk sagt att jag typ ska ha Madickus :D Tänkte ju då på Matilda, kom på att hon hade sagt till mig att hon ville hoppa någon annan så ah. Men vill inte att min kära Matilda ska bli sur eller så ♥ älskar dig!!  Vi får ta det sen :)
Men det gick hur som helst jätte bra idag! Vi fick nog två eller tre stop bara tror jag :) Ett var ju när hon skulle ta det första hindret. Sen tror jag att ett var också när Therese hade höjt så var hon bara tvungen att stanna :)

Från och med nu så heter Madicken Casanova :D haha! Eller jag säger så :) hahahaha!

För er som inte rider på GFRK så lägger jag upp en bild på Casanova från hemsidan:)



/Dana

2 till!!

Har fått super fina kommentarer om det här recept inlägget jag tänkte göra :) Men det fattas fortfarande några kommentarer ;) Bara några få till så lägger jga ut receptet på dumlemuffins kaka.

Kram!!


dananora.blogg.se
lääs !!
har brottom så hinner inte skriva här :D


Va gör niiiii ra??

haha!


bakningen gick ju bra :) Ni skulle fått en ild men hehe, kakan tog lite slut... hehehe!!!
Snart ska jag, pappa och min storasyster fira min pappa för han fyllde år i onsdags :) Ska ät kyckling och vara lite sociala :) missar nog vampire diares :(  men kan bara kolla imorgon :) Nästa fredag ska jag norea och astrid ha filmkväll hemma hos astrid :D Vi ska kolla på Vampire Diares och Breaking Dawn :) så riktig vampyrkväll då ♥ haha! ska bli svin kul! Ska se om jag kan klicka några bilder men får se :) dagen efter ska jag ju till stallet :) Men Astrid bor typ jätte nära 60 bussens hållplats så jag tar den till järntorget eller brunnsparken och så tar jag femman sen :D Så det blir kuuul!


/Dana

Ny duschad:) och TRÖTT -.-

Har kommit ut från duschen :) som vanligt, så var jag såklart tvungen att försöka hinna duscha på en reklampaus. gick sådär tror jag blev typ 2 minuter försenad :( haha! chuck såklart =D

Men har bakat och det var knappt att det räkte :) blev precis 28 stycket med en eller två stycket som blev för små :(: haha! Men sen är kanske någon sjuk också :D hehe sry...

Men fick somsagt så om ni vill att jag ska lägga upp recept på goa kakor och så så får ni visa er lite angagerade i det. Jag villha minst fyra kommentarer till så lägger jag ut 3 goa recept :) vad tycker ni??





mums ♥ dock inte dessa recept jag lägger ut ;p Lägger ut på annat smaskigt :)

tipsa om bakverk ni vill veta receptet på :) Det kan vara muffins, kladdkaka, sockerkaka VAD SOM HELST typ :) kommentera bara och skriv vad ni vill ha recept på:D Men minst fyra måste kommentera om ni vill att jag ska lägga upp nåt recept alls :)

Kram!


Recept ??? :)

Rebecca om baka baka baka...:
Muuuuumms ;D <3 Lägga ut recepten...? ^^

Svar- Visst! om ni vill så kan jag lägga ut några favorit recept :)

Men om jag ska göra det så får fler kommentera och skriva vad de tycker:) minst fyra till så lägger jag upp tre härliga recept :) Kraam sötisar!!

baka baka baka...

baka baka..........

Kokosbollar & Dumlemuffins <3

japp <3 det ska jag och nonno baka nu :) varje vecka är det ju två som bakar :) och denna veckan så är det vår tur ;) Om du går i klass 6A på fjällskolan så SSHHHHHH!!!! säg inget till dom andra om detta :)
KRAAAAAAMISAR

Herregud förlåt mig!!!

Asså skäms att jag inte har bloggat... sen att ni så troget läser varje dag gör mig så otroligt glad!!! ska skärpa mig!! så ni har något kul att läsa :) Ska fixa massa masssssssa tidsinställda så ni har lite skojjjjj :) ;) haha! Men hoppas ni mår bra och så? ååh den som ändå hade lika bra update som Nellie... ;P drömma kan man ju...
sitter med Nonno :) Hade tänkt kolla breaking dawn men det vill inte datorn så vi får la ta och skita i... :( var ju verkligen jätte sugen på en liten twilight dos ^^
på torsdag är det teori så ingen ridning :( men det jämnar ut sig för på lördag har vi hoppning :D vill verkligen ha Tessa-prinsessa :)
/Dana

Knasiga ponnyplutt! :)

Min knasboll till ponny var liite crazy... hon stannade sammanlagt 8 gånger :/ men älskar henne ändå! always and forever it'll be the two of us ♥  no matter what!

Sen var jag med Munken och hennes fin fina Quattro:) Gick bra för dom! en rosett på 80 cm. sen när hon klättrade upp till 90 blev lite tröttis och rev lite granna :) men söötisen ska bara fylla fem :) Och asså det är inte klokt hur mycket  den häst tänker ^^:P Sen fick jag även sitta lite på Lilleman. Skrittade bara av honom lite åt munken.:) andra gången nu :D men sööööööööt är han! Min idol!!!!! + Biggy =) Puss och kram Munkis!! Söta e ni!

Sandras lektioner :) !!

Hjälpte till på Sandras lektioner idag :) först själv sen kom Maja :) Ganska kul faktiskt! Lite rörigt bara.. haha! Men duktiga! Startlistorna har kommit upp och gissa vad! jag har Tessa!! suprise... hah!  ska bara hoppa 50 men känner att jag inte vill att hon ska tycka det är tråkigt och dumma sig hela tiden. Bättre att hoppa lågt och det går bra än att hoppa högt och det går dåligt :) så så är det=)

Kommer really sakna henne! Mitt söta troll!:♥

The Vampire Diares!!♥

Det har gått rykten om att The Vampire Diares ska gå på kanal 6 ikväll klockan 19.00 . Jag blev helt till mig! så tantig som jag är så kollade jag på text TV kanal 6 och så dtår det

18.30 Simpsons

19.00 THE VAMPIRE DIARES ♥♥

20.00 Simpsons

ASSÅ KAN DET BLI BÄTTRE?!!!!!!! ♥♥

Fick reda på det igår när vi hade träslöjd och fick liite utbrott!
Och dom har inte ens "reklamerat" Vampire Diares på reklam avbrott osv. eller har jag missat det?? jag är så j*vla glad nu!!!!


Farina :D

Red på lilla Farini igår. Tessa hade gått mycket så jag fick ta Farina. Söt en hon! Egentligen ville jag inte ha henne men blev ändå ganska glad! hr inte ridit henne på typ två år!! Hade en jätte rolig markarbetes övning! hoppade typ 30. Men vi red väldigt mycket! Skit kul! Vill gärna göra om det!

Idag har vi studie dag så ska bara vara hemma och ta det lugnt :) sen åker jag till stallet då men haha! Sa till mina klassmates såhär - att var i stallet för mig är som att sitta i en soffa och titta på TV för er ;)-  asså såå sant!GFRk är mitt andra hem! Man blir välkommnad ochhästarna är super! Instruktörerna ska vi inte tala om! Dom är bäst kan jag säga! För er som funderar på att börja rida så kan jag rekomendera Göteborgs Fältrittklubb!!

kom in lite på sidospår nu men blev lite upphetsad :) Blir så glad när jag tänker på stallet! Kommer verkligen sakna Tessa ♥

Ni betyder! ♥

Ni ska bara att ni betyder otroligt mycket!

Även om jag inte alltid kan svara på era kommentarer så betyder det inte att jag inte bryr mig! Jag blir sjukt glad när jag får så bra respons!

TACK ♥

Hej hej!

Har lite huvudvärk och mår inte så bra så ska nog typ lägga mig snart. Kankse inte går till skolan imorgon. Min migrän är ju sååååå skonsam och väldigt nådig.Så ja. Känner att om jag nu skaa ha migrän så är det kanske inte jättebra att sitta vid en tjockis-dator-skärm och glo... så tror inté jag kan blogga så mycket nu. Kom på att jag behöver en skön dusch också:)

Aja asså förlåt att bloggningen inte är så bra men har verkligen jätte ont i huvudet:(

/Dana

Surprise!!<3

Pickniken var egentligen en öveerrasknings fest åt lilla issafnissa som fyllde år igår :) Kunde inte skriva det igår efter som att jag var rädd att hon skulle läsa ;) men superkul att se att jag har ett par stycken läsare om dagen :) Synd bara att ni alltid ligger steget före och kollar innan jag har bloggat ;p Ska försöka bättra mig på den biten :) Så jag bloggar tidigare:) haha!
Vet fortfarande inte om det är dans imorgon... Tiam och Emilia "jobbar på det" men vi vet inte hur det ska gå... aja får bara hoppas att det blir träning imorgon för asså vi ska ha uppvisning om ganska exakt en månad och vi har bara en dans som sitter!! OMG inser nu att vi har typ fem veckor på oss att lära oss en helt ny dans som jag kan en och en halv 8 på typ!!! herregud hur ska detta sluta? Måste träna stenhårt!!!! Hoppas vi har en lokal imorogn :/
/Dana
<3

Carla och Mickey <3

Har kommit två nya ponnysar til GFRK. En för Mon Amie som åkte idag och en för min älskade lilla söta Tessa<3 Hon åker i början av april ;( snyft.. Men som tur är så "känner" jag hon som ska köpa prinsessan och vet att hon kommer få det suuper! Får även hälsa på henne och så :)
Men hur som helst så har det kommit två nya pownisar :)
Carla- sto, skäck d-ponny
Mickey- valack, skimmel d-ponny

Obs!
All info jag har utom färgerna på hästarna har jag fått genom kompisar!!
Har alltså INTE träffat dom än.

min kära vän mmsa en bild på dom säger bara ett ord - KÄR :) Jag har ju förtur på en ponny efter som att Tessa åker. Och känner att jag verkligen har fastnat för Carla. Känner henne inte alls och har aldrig ens sett henne med mina egna ögon men på bilden och på beskrivningen jag fick av mina vänner såp lät hon som en Dana häst. Iaf. så mycket jag fick veta ;)
*sto
*d-ponny
*inte helt vitt ;)
sen kan jag inte sitta här och sätta massa krav på dom stackars pållarna men är verkligen kär i Carla. Om hon är sur i boxen blir det ju nästan änu bättre! Jag har nån kontakt med hästar som är sura. Har ganska lätt för att få hästars förtroende och så. Men- man ska inte dömma hun den efter håren Så jag tänker ABSOLUT  INTE skriva till dom redan nu och fråga om jag kan bli skötare utan jag tänker vänta med det. Lära känna dom och spendera mycket tid med Tessa :)
/Dana
har verkligen fallit för Carla!<33
sorry kopierade texten från dananora.blogg.se hinner inte skriva om allt :/

Picknik på G :)

Några tjejor och jag kom på att om det nu ska vara så himla fint väder så kan vi utnytja den llite och anordna en liten picknik :D så imorgon efter skolan ska jag och töserna till slottskogen och Picknika:) Vi tar med lite mat spel och jag ska typ ta ut min kaka ur ugnen nu :) luktar mums mums!
Skolan var OK. Hände inget, som vanligt. jaa så det var väl det. Imorgon tänkte jag ofc. ta lite bilder på pickniken och ska såklart skriva om den. Så ha det gött nu!
/Dana
matildaaaaaaa <3

PA 3 ♥

Har kollat på PA 3 nu<33 Eller för ett tag sen.. haha! Ska duscha nu och sen kanske fika :) Kan bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt ikväll:) Börjar sent imorgon så kan gå upp lite när jag vill :) Men typ 7 kan jag gå upp:D ÅÅ vad skönt att kunna sova ut lite :) Eller har gjort det typ hela veckan :p Känner att jag har sovit typ tio timmar varje dag :) mermindre eller mindre :D så det är ggött! '

I stallet var jag med mycket med The Göranssons :) Först gick jag med Moa när hon skulle skritta av Desirée. Sen gick jag med Elin när hon skrittade av TG. Sen gick jag med Moa upp till Tippen för hon skulle skutta lite med Dancerman :) Så kuuul! Efter det var jag typ med Elin resten av dagen:) Han sköta min Tessi lite med. Hon blev iaf. gul-fri :) så det känns sköönt att ha hunnit med ganska mycket idag=)

/Dana :)




aja....

Känner att Loreen inte kommer klara det fullt ut i eurovision... Hon kommer inte vinna.. Känns bara så. Vet inte varför men känner verkligen att vi kommer komma sämre än förra året iaf. Vi kom trea förra gången och i år kommer vå nog komma sämre. Aja. Ulrik är ändå BÄST!!♥


Asså allt bara snurrar runt!!

Vet inte vad jag ska göra!! Ska jag gå på en kurs som är i april eller tävla med tessa i Pay an djump?? jag kan inte bestämma mig! Om jag går på kursen så kanske Tessa redan har åkt då och då får jag inte henne. Men Jag blir ju typ livrädd för att tävla nu! Vet  inte varför men blir bara nervös!Känner att jag har gjort fel så många gånger nu och jag vill inte göra fel igen! Vill verkligen få hem en rosett och känna yes! jag klarade det!  men tänk om jag inte klarar det? Vad händer då? asså gud allt bara snurrar runt i huvudet och jag vet inte vad jag ska göra!! Vad ska jag göra med tävlingen? Jag får gå på båda men vet inte hur jag ska göra om jag freakar out och blir livrädd ... hjälp igen..

Svar på tal ;

 

   
  Anonym om Pay ´n´Jump ???:
kolla gärna in min nya blogg ;)

Svar- Ah visst :) men om du är anonym så vet jag inte vad din blogg heter :) Du måste skriva vad den heter för att jag ska kunna se den :p
   
  Ellen  ([email protected]) om Pay ´n´Jump ???:
Jo men anmäl dej Dana, ni är grymma! <3

Svar- Jo nä asså jag vet inte!
   
  Lovisa om Pay ´n´Jump ???:
Jag tycker att du ska vara med! Om det känns bra:) Men ta hellre 50 då för det är ju roligare att hoppa lägre och att det går bra:D
Lycka till!

Svar- Ah om jag anmäler mig så tar jag nog 50. Bryr mig inte om att hoppa högt utan hade bara varit kul om jag fick en rosett med henne :) sista gången lixom.
   
  Kerstin om Pay ´n´Jump ???:
Du borde tävla tycker jag! Det är ju den sista gången! Du borde passa på ! <3 <3 <3

Svar- Asså har typ inga pengar kommer jag på nu...
   
  Evelina om Pay ´n´Jump ???:
Jag tycker du ska göra det! :)
<3333333333333333333333333333333333333333

Svar- Ah asså alla säger att jag ska göra det men har ju inga pengar kvar! Ska ju gå på en kurs också och allt! Asså guuuud jag  vet inte!
   

Pay ´n´Jump ???

Asså ska jag anmäla mig eller inte?? Känner mig inte så tävlings sugen men vill tävla på henne en sista gång. ♥ om jag anmäler mig tror jag jag hoppar 50 eller 60. bättre att det går dåligt än att man hoppar högt och det går skit eller hur? men jag blir så nervös. Jag vet inte !! Hjälp mig :)

Hej!

Asså förstår mig inte på Blogg.se . Jag skrev ett inlägg igår men nu när jag loggar in så är inget arkiverat. Aja ni ska veta att det inte var meningen att överge er igår kväll :/

Började tio i tio idag. Vi gick typ i skolan i tre och en halv timme idag. Skönt! Gjorde inget speciellt, glosor, kaka:3, och matte. Skulle egetligen kolla på en film (som var trök) men ljudet lagga så vi slapp ;p matte blev det istället :D kul! 
Imogon vill jag ha älskade Tessa ♥♥ Älskar dig över allt annat fina Tessa! Känner mig grymt sugen på att rida ut nu! typ alla har gjort det utom vi :( nää inte alla kanske men det känns så. Är i alla fall grymt sugen nu :) Så håll tummarna för fint väder! Har hört från vissa att det ska vara fint och från en att det ska vara fult.

Hoppas ni har det bra! Ni som läser min sorgliga lilla blogg utan kommentarer...

/Dana

Chauffören är NORSK:D

Faktiskt ganska kul här på bussen;) har ätit drulle och tittat på två avsnitt av glee:D nu ska vi göra en vits lek ^^ haha! Roliga lilla Astrid som kommer på då roliga lekar :) haha !
Måste nog sluta nu annars dödar nog Nonno mig :p hon måste spegla sig.


Lite rörigt...

Okey. Nu blev det lite rörigt. Först skriver jag att jag inte kan blogga. 20 minuter senare kommer det ett inlägg:/ haha!
Ingen  dans idag för Timilia hade inte fixat lokal-dilemmat än. Att dom bara kom in och körde ut oss! Tyket!
Men ah ni vet att jag kollar på Chuck just nu och ni kan säkert räkna ut att det är reklam nu :) Ska borsta tänderna snart och lägger mig klockan 21.00 sen går jag upp 04.45 imorgon. usch vad tidigt! Och bilden är trasig (haha!) så jag får hela långa vägen ^^ :)
Ha en bra kväll så hörs vi imorgon eller på fredag! Håll koll på bloggen hela imorgon! Man vet inte om det kommer upp lite inlägg här och var ;)
/Dana

Chuck :) <33

Hinner inte blogga nu!! Måste kolla på Chuck!
Förlåt!
puss och kram från Dana banana! (nio får kalla mig dana banana hur mycket ni vill nu :))

Glaaaad!

Asså tack så sjukt mycket för alla fina kommentarer!! Ni ska veta att ni betyder sjukt mycket!!

I skolan så var våran klass typ "försöks kaniner" för ett no prov i nationella. Det var svin kul och vi fick iPads att göra proven på. Asså guud, snacka om att suckta efter en iPad. Lyx problem skulle jag vilja kalla det ;) I oc med att jag INTE behöver den.. haha! Men jag tror att min lärare kanske ska fixa så att alla i vå klass (iaf 6orna) ska få egna Ipads eller Mac Books :D JAAA!! då blir jag suuuuuuuper glad! ♥
Imon blir det Dans med Timilia♥ Men vi är fortfarande utkörda från vår lokal så har ingen som helst aning om var vi ska dansa :/ Vet att vi kan vara i våran lokal till klockan 17.00 men vi börjar ju 16.30 så då blir det bara en halv timma... känns liite ovärt?? frågan är om vi kanske kan komma tidigare men Timilia slutar typ halv tre så ah. Och vi slutar tio över två. AARRRRGHH!!!! blir så j*vla trött på dom omogna idioterna som kör ut oss!!! Eller i alla fall ders läskiga tränare som var svin läbbig. Timilia stod och pratade med honom och sammtidigt som han pratade med dom stod han och sneglade på mig, nora, nonno och natta. Han lyfte aldrig huvudet utan bara lyfte ögon lixom. Fattar ni?? fyy vad läskig han va! :( usch...

missa inte "perfektionist bilden" på dananora.blogg.se  !!!! haha!

/Dana
tack igen för alla fiiiiina kommentarer!♥
Kram

Kommentar :)

Rebecca om vad får ni allt ifrån?? :)<3:
Meen, Dana - Alla VET ju att vi hittade till dig på E-Darling - DEJTINGSAJTEN PÅ NÄTET 0.o Duuh? ;p

Svar- Hoppas VERKLIGEN att du skojar!!! Och jag vet att du valde jut E-Darling för att du ser reklamen hela tiden :) Kanske är sugen på att skapa ett konto Becca?? Du skulle behöva någon sjysst farbror som hjälper dig med Ross gula fläckar ;) ;P haha!

vad får ni allt ifrån?? :)<3

Asså någon gång ibland så får jag roliga kommentarer. Lite sjukt, mycket roligt. Nu undrar jag såklart hur alla  hittar hit?? haha! Tack för alla kommentarer!! fortsätt gärna med det! gör mig glad ;)
Vi köpte en liten glas på ICA då. Triumf har inte öppnat än snyft ;( haha!
Har inget intressant att skriva om dagen. Gitarr efetr skolan. Måste nog ta och börja vända på dygnet nu. Ska ju upp kvart i 5 på torsdag så måste vände på dygnet nu -.- egentligen ska jag lägga mig typ kvart i åtta på onsdag. kommer ALDRIG gå. Så jag får nog vara uppe till nio och kolla på Chuck ;p då sover jag åtta timmar och det räcker. Kan sova på bussen ju =) hahaha!
glöm inte att kolla in HÄR !<33 inte världens bästa update från båda sidorna nu men det kommer :)
/Dana :) Kraam! och tack igen för kommentarerna!!

Daaaamp! ^^

Asså min dator hade ingen uppkopling så jag kunde INTE blogga. Asså förlåååååt!!
Ska köpa glass med Norea<3 nu =) Antingen på Triumf eller ICA haha! (y)
ciao :)

Hoppning på buse! :)

hoppade världens mest underbaraste varelse på jorden! Älska Tessa så j*vla mycket så jag dör♥ Älskar henne av hela mitt liv!

Gick bra hon dumma sig lite med förbiridningar och ett stopp men det fixade sig:)
Imon ska Maja tävla och ofc så är jag och Matilda, världens bästa tränare, på plats!
Sen ska jag kolla på Melodifestivalen.
dige dige dige ding ding ding här glider kingen in... hah!

/Dana

Love you, no matter what♥

Love you no matter what♥ My angel<3 kisses to you *



no matter what


Datorn goes damp ;p

Den är heeelt död. Typ. Eller det funkar bara att komma till blogg.se sidan. om jag ska kolla på bloggar så tvär vägrar den och vill inte sammarbeta. Funkar inte heller att kolla på Breaking Dawn som jag hade tänkt :( Tänkte gå in på en sida och titta på lite film och ha det allm'nt mysigt men näää då. Datorn ocrkar inte... DAMP!
/ suris danis!
Ni skulle få en bild här där jag skriver men det vill tydligen danornt inte heller gå med på...
Hoppas ni inte dör nu utan bild och allt ^^

Blogg.se damp...

Asså den dampar typ loss nu...:(
aja
skolan var väl kul^^ åt lite goa kakor och så. Kollade på en svin tråkig film som var på frnaska om nån liten sjuårig kille som gillade rosa.. Aja skit tråkig iaf.
Sorry min svindåliga update under hela veckan :( har vart trött, migränig, ridit, dansat och japp. :)

Just idag har jag haft hela 1 läsare!!! Rekord!!... asså vad hände med alla?? beror säkert på updaten.. men du som läser, länka min blogg så alla kan se att jag har kommit igång igen <3 =) haha!
sööt<3

RSS 2.0