Packa, packa!

Packar här hemma för imorgon smäller det! Ridläger i Östadkulle! WOOOHHHOOOOO!<333 Längtar! 
 
Idag kommer Julia hit och ska sova över sen åker vi imorgon kvart i fyra;) Asså kommer ha med så sjukt mycket packning så jag får säkert inte plats i hissen. Haha! När Julia har kommit ska vi till My One för sista miknuten shopping;) Hoppspön, dressyrspön, hästgodis, snoddar allat står på packlistan (mest för Julia ;p)
Ska få med Julia på att kolla på Vampire Diaries season 1 Episode 1 ikväll ;) Love<3
 
/Dana;))
 
Gästbloggaren fixad! Avslöjandet kommer imorgon! Ledtråd: Rörmokar AB;p
Puss 
  

Gästbloggaren...

Gästbloggare fixad! Inlägg kommer under veckan =)

Charlies Angels

Tittar på Charlies Angels nu. Orkar inte titta på fotbollen. Inget fan direkt, jag bryr mig inte så mycket ;)
 
Var uppe i stallet idag och var med kompisar. Julia och dom var ju på läger så jag och Matilda döljde med ut runt kollonierna. Imorgon ska dom ha hopptävling som avslutning så då ska jag upp och fota;) Hoppas det går bra för alla =)
 
Gästbloggare
Är det någon av er läsare som skulle kunna tänka er att gästblogga här från 2 juli - 6 juli? 1 juli så kan jag blogga själv och 7 med. Så om någon av er vill så kommentera bara! Kanske blir du som får driva denna bloggen i 5 dagar?
 
/Danaaaaaa♥
 
Lite läskig bild tycker jag... En fluga satte sig på min hand helt random och jag han knäppa en bild på typ 2 sekunder. Den sitter på min knoge:)

Gästbloggare?

Jag åker ju på läger denna söndagen och då är det ingen som har bloggen den veckan. Undrar, vill ni ha en gästbloggare? Människan bloggar väl en vecka, den jag är borta, sen så kommer jag tillbaka;) Vill ni ha gästbloggare så kommentera! Annars vet jag inte. Du som läser kanske vill gästblogga? Kommentera så kanske du får jobbet;)
Kraam!

Städ...

Idag ska jag städa lite hemma och sen på kvällen ska jag och pappa till min syster och fira min födelsedag lite igen:) 
 
Julia, Linn, Selma och Sofie är på gfrks hyra ponny läger just nu. Det håller på hela veckan tills på fredag så jag hade tänkt att ta mig upp nån dag och kolla lite:) kanske ta lite bilder med. Vad ska ni göra i veckan?
 
/Dana

Bildbomb:)

Nu kommer en lkiten bildbomb från Midsommar och min födelsedag:)
Eller inte så mycket från min födelsedag, har bara tårtbilder ;)
 
 
 

Östadkulle!!

Om bara 8 dagar är det ridläger på Östadkulle! Ska med världens bästa Linn,  Julia, Evelina, Selma & Sofie :) Ska bli suuuuper kul!!!! Längtar ;)) Jag önskade Daim ;p 
 
Idag ska jag på stan med Matildaaa<33 Vi ska ta en fika och kolla runt lite ;) Så träffar henne inne i stan så ska vi had et myys! ;) 
 
/Dana ;)
 
Midsommartårta ;) (Ja, det är jag som har spilt) haha!

Nya Blogg.se!

Gillar den verkligen!
Den verkar fräschare och bättre! Massa nya tillläg redan nu så detta blir nog bra.
 
Igår (Min födelsedag och Midsommarafton) tillbringade jag och mamma dagen i en stuga mitt ut i skogen. Vi var med Kim och hennes mamma och hade det super mysigt! Stugan ligger i Gränna så vi har även köpt skorpor och polkagrisar! Mums :3 
 
Red inte Tummen i torsdags, han hade fått en spark :( Fick Yellow istället! Hon var suuper bra! Har bara ridit henne en gång innan och då var hon ny och typ jätte jobbig men nu är hon helt super! Pigg och sammarbetsvillig. Vi jobbade med längningar och hon skötte sig bra! Ibland blev hon lite pigg så det är halvhalter som gäller ;)
 
/Danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 
vår fina midsommarstång! Hemma gjord! ;)

Upp och hoppa!

Om lite mer än en timme åker jag upp till stallet. Ska träffa Eve på vägen och sen Matilda. Så idag (förrutom ridningen) så blir det stor städning! :) Skåpet ska röjas och ryktlådorna med :) Ska försöka skrubba bort texten från skåpet med, om det går :/
Har inte så mycket att skriva nu så tänkte fylla ut inlägget med lite gamla bilder :)
såhär kan det se ut när man bakar bullar :))

Tjuvkil :)

Har varit i Tjuvkil på Julias poolparty från i måndags så bloggen har vart lite innaktiv ;)
Imorgon ska jag rida privatlektion klockan 2 med Eve<3  Ska ha Tummen och hon ska ha Farah Diba :)) Så det blir kooool!
GRATTIS SVERIGE!!!!!!!<333 Roligt bara att turen vänder när den inte behövs längre :/
/Danaa

Betestider

Nu såhär när det börjar närma sig betet för hästarna och ponnysarna så börjar man vänja hästarnas mage vid gräset så det inte kommer som en chock för de. Så imorgon ska jagf och Evelina ta och beta några rackare och självklart kolla på stallmästerskap! ;) Heja lag Alf! :)
Ha det bäst! ♥


Snabbt svar bara!

Lisa  ([email protected]) om Bad på Farah Diba:
Vad menas med hoppspecialen? Rider på ggfrk på mondagar så är inte i stallet på någon annan dag!!! Och vilka gÅr där och är dom bra??

Svar- Hej Lisa!
Hoppspecialen innebär en special grupp inriktad på hoppning. Gruppen är i  75 minuter och är dyrare än en vanlig lektion. I hoppspecialen är det dressyr var tredje eller fjärde gång tror jag sen är det hoppning som gäller. I hoppspecialen går 6 stycken tror jag. Själv är jag inte så inriktad på hoppning, det är super roligt men har inte riktigt funnit mig själv i det än, ja jag tycker att alla som rider i hoppspecialen är super duktiga! Dom rider bra och hoppar super! Hoppas du fick svar!
Kraam

/Dana

Bad på Farah Diba

I torsdags red Minispecialen till Lilla Delsjön och skulle se om ponnisarna ville gå i lite :) Jag hade Farah Diba och i början var hon lite rädd. Sen när Alf, Cindy och Carla gick i så tyckte hon att hon också kunde gå i ;) Carla plaskade och hade super skoj. Sen sket hon i sjön också. haha! Imorgon ska vi göra samma sak med munkens grupp:) Fast jag sitter på Tummen istället;)

Red i hoppspecialen idag på Alf. Hade bytt med Lovisa så hon hade ridit för mig en annan gång. Vi hoppade en bana och det var super kul! Tror nog jag har slått mitt personliga höjdrekord nu ;) 95!! :)) Rev ett räcke på ca 90 för att jag inte hade tillräckligt med fart. Men man fick välja presenter och jag kom då trea på "tävlingen" :) Fick ett par örhängen och ett nagellack:) Det var från Linn♥

/dana


Zoooooooooom!

Blogg sidan är jätte inzoomad så ser typ inte ett skit;) haha!
Idag ska jag till stallet och rida lite. Sista gången i Minispecialen idag :( Vet inte riktigt vad vi ska göra:) Men vill antingen rida ut eller arbetspass i manege eller paddock:) Innan jag åker upp ska jag kolla på vampire diaries 13.35-14.30 season 1:D <33333333333333333333333333333 och diska :/
Åt pankakor till frukost och tar med en macka sen :) Kram från en glader!
/DANAAAAA <33

Sommarlov!!

Äntligen sommarlov nu! Super mysigt ska det bli med allt sovande, hästande och framför allt kompisarna!! Men verkligen super skönt!

Min älskade klass ska ju splittras nu till 7an :( Och så som klasserna ser ut nu så hamnade jag inte med en enda... önskade fyra stycken och hamnar inte med nån av dom... Asså, hur tänker dom idioterna?! Och Julia som bara känner mig poå hela skolan hamnade inte ens i min klass. Så j*vla taskigt! :(( Men förhoppnings vis så gör dom om klasserna en aning, det är ju inte bestämmt än om det ska vara tre klasser eller fyra. Om det blir tre så kommer dom typ ändra om nästan allt. Så hoppas nu att jag får byta...
Har ridit i dressyrspecialen också nu:) Red Jimmy och tro det eller ej men det gick faktiskt super! Han var jätte fin och han kändes verkligen som en helt annan häst! Super duktig vit prins var han! Så jag tror nog det blir något mer i dressyrspecialen;)

Tummen igen

Red på lilla Tommis igen:) Han var jätte pigg men super duktig:) Fick honom att vila lite mer på steget än att bara springa. Vi tränade nästan bara på övergångar, super kul! Sen var det två stycken som skulle rida Märke 2 och då fick resten av oss rida självständigt ;) Så ett riktigt bra pass♥ Matilda saknades.

Imorgon är det stallet som gäller :) Känner att jag måste sköta! Har inte hunnit pågrund av tävlingar osv. Känns fett tungt. Känner att jag verkligen MÅSTE sköta imorgon♥

/Dana

End of school week

Nu är det shlutt! Over! Finito! Sista riktiga dagen är totaly over! WOOHHOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är det bara klassresa och städning kvar! Herregud så skönt! Slutspurt i 6an och sen är det fritt i 10 veckor :) wie! 

Idag var ungefär samma som igår. Jobbade det sista i vissa ämnen och städade ur våra lådor.  Idag ha jag utvecklingssamtal klockan 17.40 sen är det hem och chilla!!! Ledig imorgoon! :)) Fett najs. Ska hem och bara ta det lugn och chilla. Någon bra film som går?  Imorgon åker jag till stallet :) Med bästa Maja!<3

/Danaaaa


Måndag

Idag hade vi siste spanskan och sista gympan. Känns super skönt att det är mycket sista av allt:)
Idag hände inte så mycket. Vi tog det ganska lugnt och bara plockade iordning lite, hade bild kan man säga. Tog hem lite saker och så. Så det känns redan som att vi slutar typ imorgon:)
Hur är det med er? När slutar ni?
/Dana
:)

3 "riktiga" dagar

Nu är det endast 3 "riktiga" skoldagar kvar!
Imorgon-vanlig
Onsdag-Nationaldag
Torsdag-klassresa
Fredag-klassresa
Lördag-helg
Söndag-helg
Måndag-städ
Tisdag-städ
Onsdag-SKOLAVSLUTNING KL 10<33
Ååh gud vad skönt!!! :)

Thunder! <33

Fick rida på den nya ponnyn Thunder i går :) Vi red till Gunla Mosse och hoppade banken:) Han är min prins säger jag bara! Älskar honom! Det sa klick! Har ju inte lyckats hitta någon "klick-häst" efter Tessa. Men med Tummen så känns det verkligen jätte bra! Han känns så JAG typ. Han känns i sättet ganska lik Ginny fast Tummen är lite kaxigare och modig :)När vi red tillbaka fråg GM så red Munk Farah Diba och hon gick först, ett tag. Sen gick Tummen förbi och jag gick först en bit på vägen hem :) Alltså, han skrigttade på en väg helt by him self med mig då och första gången han är på uteritt också! :) söte!! Kan ju även passa på att skryta lite (haha!) och säga att jag var den första som hoppade honom och red ut på den:) Iaf. på lektion :) han kom ju i tisdags eller måndags så han har inte hunnit så mycket än :)
Han känns i alla fall som en Dana häst jag kommer få fortsätta med honom på lördagar :)  Älskar han jätte mycket!<33

Godkänd!

Red Märke 2 två gånger på Casey idag. Första starten blev jag godkänd men i andra så började hon fjanta sig i vänster galoppen (som vanligt då) och så tror jag faktiskt att hon var trött! Men hon skötte sig suuper tycker jag och det var super roligt att komma igång och tävla dressyr igen ;) Lilla kossan då:) Men jag tror att alla som red idag blev godkända för grupp 2 :) De som inte blev godkända eller inte red får tillfälle att göra det poå lördag :) Och vi andra ska rida självständigt under tiden :)
På torsdag kan jag inte rida för vi är på klassresa :(: Men jag rider nog igen. Eller kanske säljer den. ÄR DET NÅGON SOM VILL KÖPA MIN LEKTION PÅ TORSAG 7/6? Jag kan inte sälja den till vem som helst, men skriv bara om du är intresserad så kanske det går. Glöm inte att jag är inte helt säker på att jag säljer den, ville bara se om någon var intresserad så jag vet att möjligheten finns :)
/Dana

Teenager Post

Hiss till Teenager Posts :)
De är så roliga och man känner igen sig ;) ler lite inombords när jag läser dem. Vad tycker ni?

22 day's left!! <3 :)

Om 22 dagar fyller jag äntligen år! :) haha!
Imorgon ska jag till stallet och rida genrep på Casey :) Ska ha kossan på US-dressyren och då kör vi igenom det lite imorgon :D Åker upp med Julia och Evelina J. Säkert Matilda också för det blir alltid så ! :) Rider två starter i Märke 2 på kossan hoppas hon sköter sig! :D Önska mig lycka till!
/Dana

RSS 2.0