I just wanna daaaaaaaaaaaaans!!!

Hemma från dansennhu så tänkte slänga in ett inlägg så att ni inte blir utan. Snabbt om dagen:
Vi hade ju hemkunskap (L) och vi gjorde ischoklad. vi ska bara baka julsaker nu :D Nu hatar jag ischoklad för man mår så jäkla illa av det :( Sen hade vi ju drama och vi hade typ "uppvisning" för B. Vi hade typ talang. Och sen gick jag på dansen♥♥♥♥ GRYMT kul är det asså!! Den är lite divig och typ streetig och så men det är bara så grymt kul! Och imon ska jag änligen träffa min prussiluska<33 Fett söt e min bäbis ! har inte fått pussa hennes lena mule på hela veckan :´( Snart ska jag äta tacos och byta om och sova♥ Imon börjar julkalendern♥ Känner att jag inte riktigt har fått in julkänslan än så jag ska göra allt för att få den där härliga känslan! Så klockan 07:15 ska jag vara bänkad i soffan.

Ska försöka få nya bilder till bloggen men det är lite svårt när min fotograf säger att hon inte orkar.  Snälla bara skicka ALLA bilder på mig och Tessa :) Men jag ska försöka rota fram en bild till er<3 xoxo<3

Vet att bilden är gammal men jag bara älskar den! Den e lite oskarp men om man tittar noga (och vet hur blackie ser ut) så kan man se dom små vita hårstråna som sitter i pannan och eftresom att de är där de är så ser man att hon faktiskt går riktigt finat! ;)

Hej hej!

Kerstin.  ([email protected]) om Hallå :D:
Det där är inte taget på sommaren ju! <3

Svar- Jo, för annars hade jag inte ridit med t shirt. Jag kommer till och med ihåg att vi skulle rida ut men det började regna så vi red i paddocken istället :)






Idag var det första Lucia träningen på stallet med jag kunde inte gå på den för jag var tvungen att göra läxor. Jaja jag går på nästa istället den är på lördag. Nu har jag också anmält mig till dressyrrkursen för Minispecialen önskade Tessa. Är även anmäld till nästa pay and jump. Önskade Tessa och Jimmy <3  I skolan var det lugn hände inget. Men imon däremot har vi hemkunskap, drama och dans på kvällen :D super kul! Om en liten stund ska jag göra smoothie och sen helst titta på



men innan det ska jag hänga runt lite på datorn. Kolla kompisars bloggar :)
* http://jagochcindy.blogg.se

* http://dawn.blogg.se 

* http://ungadressyrryttare.blogg.se

Ett måste är att kolla dessa bloggar! 

På torsdag ska jag rida och jag hoppas att min ängel är igångsatt till dess så jag får rida henne<33 Men jag tror inte det. Hon sattes igång i måndags så hon kan nog inte hoppa på torsdag. Älsklingen<3 Tessa har varit höstdeprimerad så hon har vilat i 10 dagar. Jag är i full gång med julpyntning hemma. Har fortfarande inte tänt adventsstaken än ;) Mossan är slut på ICA så vi får vänta.
Kanske inte hinner blogga imon vi får se. Jag kommer hem vid halv 9 eller nåt och då har jag lite att göra. annars hlrs vi på fredag. :P Kram


Hallå :D

Nu drar jag till gitarren. Sista gången så sen blir det nog mer bloggning på måndagar :) Kram Dana <3


sommras<3

En gång till....

Några saker du inte visste om mig:

1. Jag dansar varje onsdag

2. När jag var liten och skulle vaccinetra mig så spottade jag sjuksköterskan i ansiktet

3. Jag är ett Twilight fan

4. Lejonkungen och Hitta nemo är mina favorit filmer (inkl. twilight serien)

5. Jag älskar Tårta!!

6. Ända sen jag började på GFRK så har jat gillat Tessa

7. Jag har aldrig åkt skidor

JAPP DET VAR LITE KUL OM MIG RESTEN SPAR JAG TILL NÄSTA GÅNG :)

Veckans häst 47

Veckans hästar är.... Sally och Flash!!

Jag hälsar Sally och Flash välkommna till Göteborgs Fältrittklubb! Sally liknar en tinker fast ganska stor. Hon är svart skäck och liknar en aningen Casey. Sally är ganska social.
Flash är större än Sally. Fash är brun skäck och lite försiktig. 
Finns ingen bild då de båda hästarna kom i torsdags. 

Det gick faktiskt bra! :)

Som alla säkert vet så tävlade jag Jimmy idag. Han kändes jätte bra på framridningen, ville inte alltid gå på spåret men så gör han ibland. Han kändes fin och hoppa osv. Men på banan blev han väldigt stressad och då surade han lite ville inte riktigt gå frammåt och ett hinder hoppade han stillastående. Och en gång när han vägrade så hamnade jag på halsen men då tänkte jag "jag tänker inte ramla av!" och så satte jag mig i sadeln :D Men efter som att det var hans FÖRSTA hopptävling på GFRK så är jag faktiskt riktigt nöjd. Han var ju somsagt stressad det var mycket ljud och konstiga hinder osv. Men jag pratade med Goldie och hon sa att jag antagligen får Jimmy nästa gång med :) Ska även prata med Therese och  be henne att få ha Jimmy som lördags häst :D

Snart ska jag äta, duscha och julpynta:D Förlåt för min riktigt dålioga uppdatering men har verkligen inte haft lust och så har det faktiskt varit ganska skönt att bara komma hem och slappa i soffan:D Kul att se att stistiken höll sig uppe en aning:D Ska äta pizzelipizza . Mmmmm♥ var typ tusen år sen jag åt det. Ne typ en månad sen men ändå.
Och nu kan jag bäretta om Jum Jum. Jum Jum eller Jumis är en f.d. ridskole ponny som stod på GFRK. Nästan alla på ridskolan har ramlat av jumis minst 1 gång. Han tävlade i alla fall idag:D Min klasskompis tävlade. Och det gick jätte bra för dom!! Jumios står numera hos Chatrine (min f.d. ridlärare som btw kommer tillbaka<333) Chatrine var var med idag och hon blöev överfallen med kramar :p

LÄS!!!!
Jag och Julia ska driva en liten grej tillsammans. Dock på enskilda bloggar. Jag ska börja med en liten grej som kallas "veckans häst" Går ut på att en dag i veckan Helst söndag ska jag ladda upp en bild på en häst från GFRK som har gjort sig förtjänt av att bli veckans häst. Tex att hästen har gjort en insats eller blivit frisk/sjuk och därför behöver hyllas. Jag har  max 3 hästar men helst mindre. Jag och Julia kommer inte medvetet ha samma häst. Möjligt vis av en slump men vi pratar lixom inte ihop oss. Jag ska skriva varför hästen förtjänar  detta och även hästens namn och färg (utifall att ingen bild finns)

Kram9sar och pussissar

Datasaleeeeeen!!!!!!♥

Hej alla potatisar :) Sitter här i datasalen med mina kära vänner;) Manna och nonno :D Ínkulsive nåra killar '-.- imon e det teori :( fast kul! Vi ska lära oss om sjukdommar :D Saknar min prinsessa♥


Hur lyckas jag?!



Hur lyckas jag?! Jag lyckas (på något märkligt vis) nästan ALLTID vara med på funktionärs bilderna från de senaste tävlingarna. Kul men lite läskigt! Minns nästan aldrig när jag blir fotograferad. Visste tillexempel inte att vi blev fotograferade här:D Eller ens att vi satt så där. Jaja! Kul är det i alla fall!

SKYNDA SKYNDA

Vågar inte sitta vid internet så länge för att datorn har inget virusskydd! Men bara så att ni vet så sköter jag Tessa även torsdagar nu ♥ torsdag lördag söndag. det är mina dagar det. Puss på världens finaste pownie!!! Längre inlägg hoppas jag kommer snart! Men tack för att ni håller läsarglöden uppe trots min dåliga uppdatering! Kram

R.I.P. Chicco :´(

Rest In Peace, Chicco.
Nu galopperar du på det evigt gröna ängarna med min vackraste Condor!
Många av mina vänner tyckte att Chicco var läskig men jag fattar inte vad de menar.

Jag glömmer dig aldrig.


My love forever

Nevermind  I'll find someone like you. I wish noting but the best of (for) you too. Don't forget me I beg I remember you say: "sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead". Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.

Condor 1999-2011 R.I.P. my love








Always you'll be in my heart. I promise. When I looked into your eyes i saw that you always was happy. You looked so kind back into my eyes and it was just like you said: Love you! You never looked sad or so. You always looked safe. Somewhere I could go when I needed somebody there! You where there for me when I needed you, but I weren't there for you when you needed me. I'll do anything just so youl'd know that I love you. So you could know that at the moement that you neded me. I'm sorry, my love. I'm sorry! Hope you can forgive me. Beacuse I forever love you. And nothing can change that!
Kisses to you, my lovley Condor.




Hehe!

Lite missar med inlägg här och där men pappas dator har typ fått virus (feber och allting! Haha...) så jag kunde inte gå in på internet. Räkna med såna här missar då och då.

Men hallå!!!! Vad tycker ni om att jag skriva om "Tessas dag" det låter lite konstigt men vi kan ju i alla fall testa. Jag kommer ju då (som ni kankse förstår) bara skriva från Tessa de dagar som jag själv var i stallet. Så jag kan se vad hon gör osv.

Här kommer en bild från Pay´n´ride



Munk och Quattro :D så fin han eeeee<3<3<3 Den sadeln asså ni kan inte förseställa er hur skön den är! Som att sitta barbacka! Fast lixom nästen skönare....

Snart ska jag äta lax (<3) mums. Och sen ska jag antagligen göra lite homework. Och nån dag nästa vecka ska jagg köpa ett rosa schabrak :) Måste ha det så att min outfit blir komplett til pay ´n´ jump.
Förresten är det någon som har ett rosa schabrak som de kan tänka sig att sälja? Vill gärna prova det innan jag köper, men det vore jätte snällt om jag i alla fall fick låna det :D isf: maila en bild på schabraket till [email protected] så blir jag otroligt tacksam!

Kram dana

Ny grej :)

Jag tänkte börja med en ny grej och så får vi se hur det funkar. Kommentera mer än gärna om hur ni tycker det funkar :D Jo, jag tänkte att jag skulle blogga i Tessas väg också. Så att jag skriver om hur Tessas dag var också. Till exempel "Idag skötte Dana mig och sen gick jag ut i hagen. Jag rullade mig så att jag blev smutsig igen." Eller liknande. Vad tycker ni?

Kram D&T

Hej hopp!

Hej alla glada! Det var ju Pay´n´ride idag. Enligt mig gick det jätte bra för matilda men inte enligt henne. Madicken var lite knasig men det fick vara så. För Selma gick det jätte bra och även för alla andra jag känner. Munken skulle också tävla sin häst Quattro♥ En grymt fin häst som faktiskt ser ut som en ponnuy :D Framifrån ser han lite ut som Dux och makifrån ser han ytte pytte mini lite ut som Mon Amie. Men nästan inte alls.Det gick super bra för Munkis hon fick 66,30 % !! Super bra!!! Sen frågade jag om inte hon kunde skritta av till bron och tillbaka men då hade hon hört fel och vips så satt jag på Quattros rygg :p Jag red till bron och Eve tillbaka. Innan Munk tävlade så var vi med på framridningen och då så var Quattro lite på tårna. Han studsade till en gång men sen var han faktiskt helt lugn :) Så en jätte rolig dag har det varit. När vi skulle "passa" Quattro (Munk ville inte lämna honom själv i transporten så vi fick stanna där och hjälpa honom "äta" han spilkde nämligen hela tiden) så kom det en dam som band sina tre jack russel hundar alldeles bredvid trailen och dom frös så jätte mycket så vi kunde bara inte låta bli dom. Vi frågade ägaren och hon sa att det gick bra att vi gosade med dom. Min favorit hette Singo (läskigt! Iom. att min katt heter så) Eves favorit hette Soda och Linn och Maja H. hade en favorit som hette Sally. Sally var lite ängslig och försiktig av sig så hon gömde sig under en bänk men Singo och Soda var jätte kelig och hoppade upp i knät och darrade och frös jätte mycket. Sååååå sött! Men dagens höjdpunkt var nog att skritta Quattro♥ Imon har jag gitarr:) och skola :( Sen på torsdag ska jag rida Tessaaaaaaaa♥♥ Juste! Carro jhar ju sagt att vi ska rida samma häst ett tag och sedan byta. Jo, jag sa till Carro att jag inte ville byta från Tessi och att jag ändå var den ända som ville ha henne och Carro sa att jag fick rida Tessi hur mycket och hur länke jag vill<3 Jag bara jag vill ALDRIG byta!! Så nu slipper jag :)

Heeeeej!!

Red finaste Blackie idag<3 Först ville jag inte ha henne men nu tar jag tillbaka allt! Hon är den mest underbaraste hästen (över 148cm) som finns!

I tordags red jag Tessi<3 Viu trönade på ökningar och minskningar :) Gick helt ok. Men det kunde faktiskt gått bättre. Trots att hon hade gått 2 lektioner innan (iaf sen kvart över 4) så var hon super duper pigg! Hon bara sprang och sprang men jag hade ändå kontroll. Knasponny<3

Imon ska några stallbästisar tävla men jag ska vara matildas skötare. Hon ska tävla Madickus och behöver hjälp med olika saker. Bloggar mer om det imon :D Ska även ta med min kamera (inte världens bästa men den e helt ok) så ni får bilder nån gång. Heja Amanda P. i Idol!! 

Snart ska jag äta och sen förhoppnigsvis kolla hur min favorit familj har det :D
Jag menar såklart...


Love you Lisa, Snowball, Marge, Maggie, Homer, Santa's Little Helper and Bart.

Did you know that Maggie is named Margareth and Bart is named Barthollomew:D 

Pussar och kramar Dana och Tessa
 

Bläääääää!

När vi tog spruta idag så svimmade jag :( Själva sticket gjorde inte så ont men sen blev jag helt yr och skulle ta emot mig mot ett bord men jag slog i huvudet i typ en bokhylla och sen ner på marken. Shit vad jag blev rädd och började gråta och allting. Asså det var super läskigt jag spydde nästan :( Vi satt typ inne i arbetsrummet (där vi vaccinera oss) i en timme nästan. Exakt efter att jag hade svimmat så svimmade min kompis också. Sen började en annan kompis gråta för det såg så himla läskigt ut!! Hon som svimmade lixåm lutade sig bakåt mot ett skåp och bara gled ner på golvet. Jätte hemskt oh jag bara såg hennes ögon rulla bakot, gud vad äckligt det var!!!
Jag frågade våran skolsyster och hon sa att jag kunde rida imon :) (pust!) 
nu till nåt roligare
Efter skolan åkte jag och mamma till frölunda och köpte nya Hunter♥ Hade ett par ljusrosa förut men dom gick sönder på olika ställen så vi bytte ut dem :D Nu har jag ett par super snygga mörkrosa♥ Har alltid velat  ha mörkrosa och nu har jag dom :)

Plus att jag har fått reda på att Chatrine ska komma till GFRK 27 november :D Hennes 4 dotters häst ska tävla med sin medryttare :) så till alla GFRKare  CHATRINE OCH JUM JUM kommer till stallet den 27 november. Jumis medryttare ska tävla på Pay´n´Jump :D Chatrine är/var (vet inte riktigt ;)) min ridlrare :D Therese tog över efter henne då hon blev gravid med sitt tredje barn:) Vi har sett henne 1 gång sen vi började i lördagsgruppen <3 

Jaja ha det bra ska snart göra min läxa:) Kram

Mina sköthästar Del 3

Midas
Midas var en fyra årig valack som var supersnäll! Tyvärr så hade han svårt att galoppera och trivdes inte på ridskola så han såldes :( Midas var jätte stor och väldigt gosig. Som en nallebjörn var han<3 Jag saknar honom mycket men jag skötte honom inte så länge. Ungefär 1,5-2 veckor ;)


Midas


Skolstart

Igår var det ju skolstart. Kändes helst okey lite segt men det var kul att träffa alla kompisar :D Lovar att fixa min header så fort som möjligt! Men jag behöver lite hjälp från Julia :P Idag var jag hemma. Mådde illa och efter som att vi ska vaccinera oss imon så var det bättre att jag stannade hemma. Om jag skulle gått idag och inte kunnat gå imon hade jag fått ta sprutan helt själv om typ en vecka och det vill jag ABSOLUT INTE!! På torsdag ska jag rida<3 men först utvecklingssamtal till halv 4 så jag kommer till stallet vid 4:D Men jag ska stanna till 20 över åtta så det gör inget :) Förra tordagen var jag den enda som red Tessi<333 Hon hade vilat hela dagen och hon gick super fint !! I form av sig själv och lyssnade hur bra som helst på framåtdrivande hjälp.
På fredag skaa jag redovisa om Nyheter som som hänt under veckan. Ska bland annat skriva om Hickstead<3 Jaja snart kommer resten av mina sköthästar. Ciao...

Ojdå!

Hehe! Jag har råkat ta bort min header! Men jag ska försöka fixa det!

R.I.P. ♥

Idag för bara några minuter sen dog Eric Lamazes OS-guldhäst Hickstead i världcup tävlingen som hölls i Italien i staden Veronas. Hästen hade ridit i mål med 4 fel och skulle inte gå vidare till omhoppning. Hickstead vinglade till och föll ihop på marken Eric landade mjukt och klarade sig men Hickstead kämpade mot döden. Hästen galopperade i luften och hade antagligen fått hjärtattack eller fått ett brustet kärl. Detta var såklart mycket tragiskt och tävlingen stoppades. Det hölls en tyst minut och hästen åkte in på akuten. Senare kommer de få reda på vad som hade gått fel. Pupliken grät. Hickstead var en familjemedlem och det här var det värsta som kunde hända en ryttare. Hickstead blev 15 år och tog sitt OS-guld i Peking. Han var en helt fantaskig hopphäst och förtjänade absolut inte att dö!

Det var planerat att Hickstead skulle ta OS guld i år igen.

Häst dog under världscuptävling

Världsettan Eric Lamazes OS-guldhäst Hickstead föll ihop och dog under sin omgång i Veronas VC-hoppning.

Lamaze hade just ridit i mål under sin första runda med en rivning och skulle inte gå vidare till omhoppning. Då föll hästen plötsligt ihop under honom.

Hästen skakade i sin dödskamp och stämningen på läktarna var upprörd.
En chockad Lamaze fördes bort från arenan.

-Nu dör den, utbrast SVT:s expert Lotta Björe i direktsändningen i SVT Play.

"Som en familjemedlem"
När en knäckt Lamaze fördes bort från arenan fick han stående ovationer av publiken, dår många av dem grät.

Efter en tyst minut kom beslutet att avbryta tävlingarna. En obduktion kommer att visa Hicksteads dödsorsak men redan nu spekuleras det i att hästen drabbats av hjärtfel.

-Det här är det värsta som kan hända en ryttare, hästen blir som en familjemedlem, sa Lotta Björe.

Hickstead tog guld i Peking-OS 2008.

Rolf-Göran: "Hemskt"
Rolf-Göran Bengtsson blev ögonvittne till hur Hickstead dog.

-Det är hemskt när någonting sådant händer. Det känns som en stor klump i magen och i halsen, säger den svenske hoppstjärnan till SVT Sport.

-Som jag ser det är det världens bästa häst. Och att förlora en sådan häst känns ju fruktansvärt givetvis. Att få en ny sådan häst som Hickstead får man kanske aldrig någonsin igen, säger
Bengtsson, som tillsammans med övriga ryttare valde att avbryta tävlingen.




Idag när jag och Julia kom upp till stallet kommer Jullianna och frågar om vi vill vara funktionärer på  gymkhana SM. Tessa och Cindy var med så vi kunde ändå inte sköta. Men det var kul ;) Grattis till Alleby Rid Klubb som kom 1a idag (såklart) :)snart ska jag äta och duscha för imon blir det skola :( Har vart ett grymt lov och mycket tid med Tessa. Nu är jag även anmäld till Pay´n´Jump omg. 3 :D Önskade Tessa och Jimmy. Men satte upp mig på höjden 50 och 60. Jag kunde inte bestämma mig så om jag blir uppskriven två starter så får jag stryka mig på en :D Men vad tycker ni? Ska jag hoppa 50cm eller 60cm? Ha det bra! kraaaaam!


Mina sköthästar Del 1

Lilith
Lilith är en stor häst. En brun häst med strimbläs. Hon var mycket rädd om sitt huvud så det gick knappast att borsta där. Hon var ett mycket trevligt sto som var lugn och snäll. Jag skulle börja sköta henne men jag hade inte tid. Jag bara skötte henne sådär på lördagar. Jag skötte henne ingen längre tid så våran historia blev kort. Hon står fortfarande kvar på GFRK som en av de finast uppbyggda stoen i stallet. Väldigt fin måste jag säga!


Lilith


Halloweenövernattning

Hej!! Har inte orkat blogga men ska försöka bättra mig! Red Jimmy idag<3 Vi hoppade och det gick undan! men När jag skulle gå ut från gruppen, eller man stod på en volt typ så att vi inte skulle vara i vägen för den som skulle hoppa, så fick han verkligen ryck och ville inte gå. Han backede och höll på och gav nästan Ross och Blackie varsin kick i huvet! Sen när jag tog till med spö så blev han skit sur och började bocka och sparka bakut och små stegra. Han var helt galen! Men över hind´rena var han jätte bra! Iaf igår till idag vr det Halloweenövernattning på stallet! US arrangerade och det var skit kul!!! La mig typ halv 3 :) Tidigare än förra året ialla fall:) Men det var kul. Gick spökrunda klockan typ halv 2 gick med Evelina J. Kerstin och Matilda♥ Jg typ fick lite ryck och blev livrädd!! Hahahaha! Aja det var kul att försöka lista ut vem i US som var vad. Men hinner inte blogga mer för jag ska på bio med min syster och lite folk! Viska se Jonnhy English :D Är den bra? Har hört att den ska vara jätte rolig men man vet aldrig ;) Så nu ska jag duscha och äta innan! Ha det bra!
P.s Några av mina "mina sköthästar" inlägg är tidsinställda bara så att ni vet! D.s  


Biggy<33

Igår glömde jag skriva att efter vi hade hjälpt den där tjejen på Tessi så följde vi med Linda när hon tog en sväng med Biggy och Nikki :D Dock vet jag inte hur Biggy stavas Biggi eller Biggy :P I alla fall vi apporterade med lite pinnar och biggi va så söt! Nikki sprang efter pinnen och Biggi sprang efter. Sen hoppade biggy upp mot Nikkis mun och tog hennes pinne :) Stackars Nikki! Hon måste vara väldigt irriterad på Biggi! Sen satte vi oss vid lucken i en cirkel och biggi låg i mitten ♥ Sen matade jag honom med knäckebröd ;) Det tycker han verkligen om måste jag säga!!! Han åt FYRA stycken!!! Det orkar inte ens min mamma! :D Den hunden altså! Han ska man verkligen beundra :p Biggiy är min idol! Puss på finaste Biggiy♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mina sköthästar meddelande 2

Ungefär ett år efter att jag började på Ginny hjälpte jag samma kompis att sköta Nikita. Kompisen var då Matilda. Tänkte ni lika gärna kunde få veta :D Sen pensionerades Nikita och köptes av hennes före detta tävlingsryttare Hanna. Av personliga skäl kunde hon inte ha kvar Nikita och då som av en slump köpte Emma (en av mina stallkompisar) henne! Nikita var Emmas favorit häst och hennes låtsas mamma (Tina Murén) har ju ett eget stall! Nu har de flyttat och har ett eget stall på landet. Tina har även två egna hästar. Lady Mordentoo och Corinne Q.


Nikita


Mina sköthästar Del 2

Ginny
Ginny var en speciell 4-åring. Jag hade henne som medryttarhäst i GFRKs privatstall. Ginny var brun med vit bläs. Efter som att hon var så pass ung så var hon väldigt pigg. Vi hade jätte roligt tillsammans och hon var väldigt charmig. Hon ägdes av Sjöstjärnan men det var en som hyrde henne. Jag var medryttare på Ginny i två år. Nu är hon 6 år och hyrs säkert av någon annan. Om jag någon gång åker till Sjöstjärnans ridläger så ska jag önska Ginny! Jag kommer säkert börja gråta för att jag har saknat henne så mycket! Ginny var ganska svårriden och känslig i munnen. Hon var inte så bra för mig egentligen men jag lärde mig mycket! Jag  var perfekt längd och vi älskade varandra. Den ponnyn glömmer jag aldrig!
Ginny står inte kvar i GFRKs privatstall.


Ginny


Mina sköthästar meddelande 1

Under en lång tid hjälpte jag först min kompis sköta en häst som heter Grandessa. Men det räknar jag inte med så vi tar bara det som ett meddelande så att ni hänger med lite mer. Grandessa står fortfarande kvar på GFRK som en väldigt charmig häst.


Grandessa


Mina sköthästar inledning

Den första ponnyn jag red på GFRK var Chili. Det var på en ponnyledning. Men den första ponnyn jag red på min första lektion var Nikita. Jag gick i knattegrupp och Nikita var ju såklart n perfekt första häst. Så jag har alltid älskat den hästen. Hela den här häst historian har jag alltid gillat Nikita. Men eftersom att jag skriver det nu så gör jag det inte i kommande inlägg kring detta temat. Så nu börjar jag...


Ny header :D

Hemma från världens bästa GFRK nu!

Julia och Evelina gjorde klart min header idag när vi var hemma hos Julia. Vad tycks? Jag tycker iaf den blev super snygg! Lägg märke till att grisen ler på den stora bilden :)
Jaja i stallet jälpte jag en tjej med Tessi♥ Och sen satt vi uppe i cafeét och sen åkte vi hem. Imon blir det voltige :D Men innan så ska Julia och Becca komma och lämna grejer till ikväll<3 kanske Becca då :) Sen stallet<3333 Men allra först ska jag träna på mitt prov :( Vi ska kunna alla Europas länder, huvudstäder och vart länderna ligger :( Jooobbigt! Men sånt är livet. Måste man ha prov så måste man...
Jut nu håller jag på med "självporträtt" av några i stallet. :p Det blir verkligen inte bra men det är bara slarv målningar:D haha!
Moa Göransson avslöjade för oss hur många man ska gå på spökrundan :D Men det är en hemlighet:p ni får gissa.
Hadet bra nu!


RSS 2.0