Fixat!<3

VARING! DETTA INLÄGGET ÄR EXTREMT RÖRIGT! KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

Nu är det fixat! Biljetterna till Göteborg Horse Show bokade! JIPIIIIII!!!!!:D:D:D:D

Idag åt jag våfflor till middag och har tittat på Hitta Nemo :p måste säga till alla att Doris är bara BÄST! Jag bara älskar henne! Fortsätt simma fortsätt simma hahahahahahahahahahahhahaah!

Ni vet dom äldsta spårvagnarna? Dom med två vagnar som sitter ihop? I alla fall Om man står längst fram i vagnen, vid fönstret. Inte det fönstret närmast dörren utan andra sidan. På en skylt står det ju "Fortsätt in i vagnen" Jag har sett (ett par gånger) att nåra bokstäver har blivit överstrukna så det står "Fort ät     vagnen" hahahahahaha!!!!! Jag skrattar nästan ihjäl mig! :) Bara sååååå kul!

För ungefär 20 minuter sen blev jag klar med en skylt till Tessa bebis<3 Ni som vill se får komma till stallet och titta. Den kommer sitta på prinsessans box ;) (snälla, härma mig inte!) jag ska ha en sån skylt vid speciella tillfällen :D Den blev super fin!

Jag fick en kommentar om att jag julia och becca ska se Jonnhy English på onsdag. Men den finns ju inte på dvd och vi orkar typ inte gå på bio i och med att vi typ "bor" i stallet. Har någon fler förslag?

Har jag nämnt att jag blev biten av min tjej? Aja annars får ni kommentera om ni vill veta hur det gick till (har minne av att jag blogga om det. Hmmmm.......)

Vilka ska till stallet imon? Eller på onsdag? Eller torsdag, fredag, lördag och söndag?

Funderar på att börja skriva om min hästhistoria. Eller kallas det sköthistoria? eller kanske sköthästhistoria. Eller så kallar jag det rätt och slätt mina sköthästar. Aja första delen kommer nog snart. Håll utkik!


är turister inte välkommna i Göteborg längre?




älskling<3




sista bilden på dig min finaste <3 klart att ditt huvud inte ska vara med på den bilden! Gör vad som helst för att få dig tillbaka mitt hjärta<3 Jag vet att du finns här. Du finns i mitt hjärta där du alltid har en helt egen plats. Älskar dig

Detta inlägget fick ett sorgligt slut :( Men ni ska veta att Tessa hjälper mig genom detta och han finns alltid hos mig




Tjena tjena!

Hellu!
Vaknade vid 8:/ kunde inte somna om så gick upp och satte på TVn så nu har jagg ätit frukost och sitter här och chillar lite :) Sen vid 2 ska jag till mässan och hämta ut biljetterna med Lulli och Kräka:D Men först ska jag till mamma och byta om. längtar verkligen suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper mycket till Horse Show:) sen ska jag till mamma och äta lunch. Sen frukost sen lunch. Inget stall idag men det gör inte så mycket. Ska till stallet ALLA andra dagar och kommer typ hem sent för jag ka rida och sköta mitt grågula troll♥ Hon har fått vila hela veckan och har bara pussat min gris typ 4 gånger!!! Skiiiiiiit jobbigt! Så imon när jag kommer kanske jag får ett bet eller två. Jag kommer ju pussa ihjäl henne så hon kommer säkert säga ifrån! Hahahaha! Nämen man får va försiktig :p på onsdag ska jag ju prova på voltige:D och på torsdag ska  jag rida Tessa♥ och tisdag och fredag ska jag sköta. På lördag ska jag rida Jimmy<3 och på söndag sköta igen. Så mitt schema är fullpackat!! Dessutom ska vi (jag och mina älskade stallkompisar) på US Halloween övernattning! fett kul men jag kommer typ bara dö på spökrundan<3 och som om det inte vore nog så ska Julia och Kräka (sry  bäkkah) sova hos mig! Guuud då blir det ingen rast och ingen ro! Julia kommer få skratt anfall och becca kommer.... ja, becca kommer vara galen som alltid! Kommer nog ha kramp i magen för att jag har skrattat så mycket! Vi kanske fixar lite headrar och så ska vi hyra film! Om Jonny English har kommit ut blir det nog den men annars får vi se :D Nån som har förslag på ROLIGA fimler?
Ganska rörigt inlägg men här kommer en bild på mig och Bäbis♥


söta lilla prinsess Tessa♥♥♥

du vet att jag alltid älskar dig Tessa♥ Du och jag föralltid


Morsning!

Hejsan hoppsan! Idag var jag funkis igen då :D Var på biltvätt, "städning"  och sen bana :) jätte kul!

Nu svar på kommentarer :D

om
EvelinaHÖSTLOV!!♥♥:):):D:D:
om Debatt!:

Jaaaaa!                                           
Jag längtar hur mkt som heeeeeelst <333333
Kommer du på måndag och tisdag till stallet???
kram!

svar- Längtar också super mycket!!! Jag kommer inte på måndag men på tisdag kommer jag :D Då ska jag sköta min älskade Tessi<3333




Evelina

Haha!
Elevira ägde ju dom då!
Hon bah "a men hon bär ju endå ett vampyr barn det är ju inget riktigt..." Hahaha! Hon gick på min skola!
Kram ses<3

svar- Va? Gör hon? :D är hon 13? Asså alla vuxna typ trodde att vi var 7 år eller nåt :S dom bah


Och nu bilder
( de här blderna är tagna av Kerstin Ekholm )



vet att det är svårt att se men här går hon riktigt fint! (halsförlängaren var absolut INTE spänd så hon gick inte i form pga. den)

fiiina Blackie<333 Du e min lilla storhäst favo♥ duktiig e du bääbis!


Debatt!

I torsdags var jag med i TV programet Debatt! vi skulle diskutera åldersgränsen på nya Twilight filmen Braking Dawn. Det var jätte kul att vara med och Belinda Olsson (programmledare) sa att vi var så bra att hon skulle ringa igen och då skulle vi få vara med igen! Men vi kan nog inte ta med fler eller byta ut personerna:/ fast det är bara bra!


HÖSTLOV!!♥♥:):):D:D

NU ÄR DET HÖSTLOV! JIPPIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ska till stallet nästan varje dag!! Jag, Julia, Linnéa och Eve ska prova på voltige i en riktig grupp! vi provade på på teori veckan och det var verkligen supper kul! Hadehade

Hej :)

Orkar inte förklara bloggtorkan så vi struntar i det :P

I dag var jag funktionär på Gfrks hopptävling. Idag och imon. Jag och Maja H. http://majaochmajaa.blogg.se ska vara på biltvätten imon. Vi var där idag opckså :D Vet inte varför det kallas biltvätten men det är i alla fall den lilla parkeringsplatsen vid ängen:D (med stockarna) Vi får dirgiera bilar med trailers eller hästbussar så att det inte blir kaos!! Sen måste vi jaga bort alla personbilar för de får ABSOLUT inte stå där. Ganska kul faktiskt! Utom när det inte kommer några bilar så man har tråkigt :/ parkeringen är ganska liten så vi behöver all plats vi kan få!
Aja lite sånt hände idag. Grattis till Tina Murén som kom 1a i 1 m. tror jag det var:) aja Grattis iallafall! Du och Lady var bäst :) Vi höres nån da:D


Pankaka♥:)

Älskar pankakor!! De är baraa så goda och mumsiga och helt enkelt BÄST!
Men nu till skolan. Började halv 9 och slutade tjugo över två :D Så det var helt ok! Men tror inte jag ska gå på teorin imon men jag får se. Kankse går på onsdagen istället. Det var ju lite nybörjar krs lixom. "Pyssla med hästarna" men vad vet jag. Tänkte passa på att fråga om olika sjukdommar. Men japp får se vem jag går med. Ni har blivit urusla på att kommentera. Trots att jag inte bloggade i förrgår var statistiken lika hög som den brukar (vilket är jätte bra!) Men inte en enda kommentar. Vet att jag är tjatig men för att vara ärlig så tror jag att min blogg går sämst av alla i hela världen. Jag har låg statistik (om man jämför med andra bloggar) Min blogg kanske inte är så rolig att läsa men hur ska jag kunna veta det när ni inte kommenterar och säger vad det är ni vill ändra/lägga till/ta bort på bloggen. Så kom igen nu! Låt oss säga att jag har 30 tittare idag men bara två kommentrarer. Lite kontigt. och Jag får bara kommentarer av två personer. samma varje gång. Ganska taskigt när jag vet att andra (mina nämaste vänner) tittar men inte lämnar inte så m,ycket som ett "hej" tråkig stil! Slutar nog blogga snart bara för att vissa inte vill visa lite respons. Så HEJ DÅ om jag inte kommer tillbaka. Lycka till med era bloggar (och fortsätt vara självbelåtna) 

Hej!

Nu är det kris med Horse Show:( Julia ska boka till oss och vi skulle gå hela lördagen. Men det fanns inga platser till oss. Vi är 8 st. så inte en ända skulle få sitta bredvid varandra. Så nu ska vi gå hela fredagen istället. Det betyder att vi måste ta ledigt från skolan. Fast jg missar inget. Har bara gympa och glosförhör. Så ah men hinner inte blogga mer nu men vi hörs. Idag blev jag biten av min pånni ♥ höll en godis som hon skulle få om hon gav mig en puss. Då sku8lle hon få godisen så råkade hon bita i mitt finger :( ajajaj! Fast det  var inte hennes fel :) Kram

HALOJSAN! :)

(stavning)

Hemma nu från ett svettigt på Jimmy!! Det gick väldigt bra:) Fast super snabbt!!! Alla som säger att Jimmy e seg kan gå och lägga sig! Han var verkligen jätte snabb... Men vi hade markarbete! En övning med massa snäva svängar och lite bommar :) Mer galopp än vanligt. Banan gick till så att om man var i höger varv så skulle ban svänga in vid E en snäv sväng till höger så att man hamnade mot kortsidan (vid A) Över en bom, sen ner mot väggen innan man kommer ut på spåret svängar man till vänster, slalom mellan konor, sen rider man långsidan ner, vänster, slalom på kortsidan, över den andra bommen och sen en snäv sväng ut i höger var igen. Allt som hände nu (dvs. bom slalom, slalom, bom) hände innan för spåret vänster varv:D Ah lite svårt att förklara men Grattis om ni fattade:D Imon ska jag putsa och sköta läääääänge!! Han tyvärr inte med så mycket idag :( Därför ska jag "storsköta" imon :D Nästa vecka är det Teorivecka så ingen ridning:( Men massa kul att gå på:D Själv ska jag vara funkis på Regional Hopptävling :D jätte roligt! Ska även på andra grejer men har inte riktigt bestämmt mig än:D Ha det bra så hörs vi imon:D


Trollet<333

Först svar på en kommentar:

Rebecca om
The rain will keep falling until you're with me again♥:

For ever and never, love will keep you two together. ♥

Svar- <3 du e där när jag behöver dig<3 (L) ya kräkah!<3


Igår red jag mitt Troll<333 i minispecialen då :p Gicg väääääldigt bra faktiskt. Hade dressyr och vi skulle träna på vikthjälper, sits osv. red utan stigbyglar :) Hon blev riktigt fin i slutet och BÖJDE sig till och med i sidorna :I) carro sa att jag GÄRNA fick ha tessa så jag är super nöjd :) imon ska jag ju också rida och Munkis sa att jag skulle ha Blackie eller Jimmy :) Jag sa att jag helst vill ha Jimmy :D Tessa ska vila på lördagar en tid framöver :D så jag får träna på Jim eller blackie:D

Och någon liten skit har brutit sig in i mitt och tildas skåp :@ dom hade listat ut koden och sedan ändrat kod, så vi vet inte hur vi ska komma in nu:( som tur var så är inget stulet. Men ändå:@ Snälla Eve J. gav mig hennes gamla lås (TACK) men det finns bara en nyckel och vi är ju två på skåpet så ah. Men mamma kanske går med låset till en låssmed så vi får se hur det blir. Men tillsvidare får vi hoppas att vi kan låna eves lås och så faår jag och matilda leva på en nyckel... Skit trågig stil! folk som går runt och bryter sig in:@ blir gryyyyyymt förbannad!!!

Hoppas att Kerstin skickar bilderna från pay'n'jump och lite andra lektioner:p Men som sagt så har ju hennes internet vart lite koko;) så vi får se :) Får se när jag åker till stable imon men ah får se hur jag orkar och hinner :P Krmaisar




The rain will keep falling until you're with me again♥

Tjo!

Typ nästa vecka ska vi ha ett matteprov :( Så måste plugga plugga plugga!!! Vädret är riktigt hemskt. Det har regnat Hela igår och nästan hela idag :(( Jätte tråkigt. Men i skolan började vi med matte sen musik :D På musiken skulle vi typ välja en artist och skiva bakgrundsfakta om den. Sen ska vi också välja en låt som artisten skrivit. Aja sen hade vi drama och sist svenska. På denna veckan har vi haft/ska ha 1 svenskaprov, 3 engelskaprov, 1 matteprov för alt detta har vi SJÄLVKLART 1000 läxor till. Jag slutade typ två och ah sen hände inget mer. I förra inlägget skrev jag att ju skulle berätta om min sköthäst historia. Jo jag tänkte berätta om alla sköthästar jag haft, hur länge jag skötte osv. Ni ska även få minst en bild på varje häst.

---------------------------------------------------------------------------------

Alla som läser min blogg vet inte vad jag har gått igenom. De flästa vet och jag hoppas att de kan jälpa mig igenom detta.  Den 3 Augusti innan jag började sköta Tessa, jag skötte en stor häst som jag älskade mer över allt annat, och stallet hade inte öppnat än men jag och Matilda hjälpte till på nybörjar lägret. Caroline och Linda hade letat efter mig för att berätta en sak. Caroline hade inte hittat mig men jag och matilda hade kommit till sadelkammaren och Linda råkade vara där. Vi visste inte att hon letade efter mig. Linda tog med mig en bit bort från de andra. Jag kommer ihåg orden så exakt. Hur jag bara gömmde huvudet i händerna och tårarna bara rann oavbrutet. Det hade hänt, det som absolut inte fick hända hade just hänt. Jag grät i minst en timme utan att kunna sluta. Jag gick till hans spilta och bara stod där. Matilda och Elin hjäpte mig genom den svåra tiden och jag vill bara säga TACK! Idag fattar jag inte hur jag har kunnat klara mig utan honom. Han var det finaste jag hade och jag älskar honom obeskrivligt mycket. Linda sa att jag fick rida på Tessa lite som tröst. Jag red med på ridlägrets uteritt. Elin och Matilda sa hela tiden till mig att börja sköta Tessa. Jag behövde någon och hon behövde någon. Tessa hade ingen sköthäst och jag hade allting tyckt om henne jätte mycket! Hon var min nummer 2 derekt efter honom. Så jag började sköta Tessa och hon hjälpte mig. Hon gav mig kärlek såsom jag gav henne. Vi hade det värkligen bra! Det fanns bara Jag och Tessa. Jaja nu var det sagt. Nu vet ni att jag har haft det hemskt svårt. jag tyckte det var orättvist att Ester fick farväl av folk men inte Condor. Därför skriver jag det här och nu.

R.I.P
Condor
Du var det finaste jag hade. Jag trodde aldrig det skulle hända, att vi två skulle splittras
Jag kommer aldrig någonsing att glömma dig för du var verkligen mitt liv
När det regnar är det du som gråter
När det snöar är det dina tårar som frusit till is
Rest In Peace Condor I Love You Forever♥
Loved You Once
Love You Still
Always Have
Always Will


Ett litet kan ni väl få :)

Har ingen blogglust just nu :/ Sorry men jag känner att jag bara inte har lust... Men imon ska nii få ett inlägg!!!! Kommentera!!! Kom igen håll framåt andan!!


10 saker du inte viste om mig

1. Jag har haft en hamster fem fiskar och en katt (min nuvarande då)

2. Jag har haft 4 olika ridlärare i mitt li. (Caroline, Liza, Chatrine och Therese)

3. Mitt namn betyder "vis" eller "klok"

4. Jag har haft 7 sköthästar på GFRK Men bara varit uppskriv på riktigt på 2. Ska berätta om alla sköthästarna nån gång.

5. Jag har flyttat två gånger.

6. Jag måste vara mätt när jag ska sova.

7. Det jag önskar mig mest i hela världen är en häst

8. Jag biter mig i läppen typ hela tiden :(

9. Jag slog ut en tand när jag var 4. Sen levde jag bed en glugg i ca 2 ½ år

10. Jag har inte alltid varit brunett.

Lite gammalt och nytt om mig :p Hörs imon :D


Matte, matte, matte!!!

Snabbt inlägg innan kvällsmat!
I skolan fick jag jobba ikäpp typ 5-6 sidor! Mega fort men fattade allt! Det var samma sak om och om igen. Sen gick jag hem och sen spelade jag gitarr. Inget hände direkt. :) Så ja ha en lugn kväll så hörs vi kanske imon eller på onsdag! Hadet!


Nikina!!!

Ni som läste förra inlägget vet att jag hade en väldigt rolig dag. Men allt var inte roligt...

Igår när vi skulle hjälpa till att ta in hästarna hade jag presic tagit in Tessa (pöss<3) och stod vid min ryktlåda, redo att börja sköta ett lermonster. Då ser jag Nikina komma travandes mot mig. Liza och de andra höll fortfarande på att släppa in. Jag tänkte att jag skulle ta nikina i grimman och leda henne. Men hon vände tvärt och travade in till Yellow (som var i spiltan) Och Yellow sparkade och Nikina fick nästan en spartk på bringan, då blev Nikina rädd och backade. Hon snubblade över Selmas ryktlåda och sen på gummimattan som ligger mitt i stallgången (en liten flärp sticker upp där hon snubblade). Hon ramlade precis utanför Estebans spilta (även han var inne)  och slog i huvudet i kanten på spiltan. Sen tog vi henne till sin egna spelta och lät henne äta lite. Efter en stund gick vi tillbaka till henne och skulle se hur hon mådde. Då såg vi att nästan allt hennes hö var BLODIGT! Vi blev jätte rädda men Liza sa att det inte var någon fara. Hon hade ett sår vid knät som hade runnit ner hela vägen för benet så det såg riktigt läskigt ut!
Ja det här var ju inte så roligt men Nikina mår antagligen bra och kan säkert börja gå lektioner snart!
hejdå!


Roligt värre!

Heeeej!
Vaknade vid åtta sen åt jag och åkte upp till stallet♥ Mötte Julia på Vasaviktoriagatan sen gick vi till Avenyn och fick vänta på femman i tio minuter:( Nä vi kom upp i stallet putsade vi :) Sen in/utsläpp :D Skötte bäbis och fick måååååånga fina pussar av henne! Har glömt att berätta att jag nu har HÅNGLAT med Tessi (förra söndagen då):p Tanken var att jag skulle pussa henne på mulen men hon hade andra tankar. Hon slickade mig över hela ansiktet inklusive munnen:/ tokfia! Har också anmält mig till Halloween övernattningen :) grymt kul! Efter att vi ahde skött lite lämnade vi dom ifred så de kunde äta lite:D Vi gick över till privat och stod med Elin när on mockade:D Mitt i allt råkade elin kasta en liten bajsplutt i Julias öga!!!! Guuuuuud vad vi skrattade :D Sen sa Julia "där kom den ut!!" och jag som såklart skulle missförstå henne trodde ju att en liten bit av bajsplutten hade kommit in i hennes öga och att hon hade fått ut den :p Sen sopade jag och Linn hela stallgången och sen skötte vi klart! Jag och becca gick vid 3 :( Men japp en riktigt rolig dag var det i stallet!!! Synd att Matilda och Maja inte kunde komma :( Fast Maja hade nog liiite roligare än vi! Hon var och PROVRED en ponny!! Snart får vi se hur det gick. Maja kanske kommer hem med en ponny snart;) Om en och en halv timme ska jag titta på ponnyakuten. Haha! Har missat tre avsnitt :( eller var det två? hm... Imon blir det skola :( Men har ju inte träffat mina kompisar på ett bra tag:) E grymt hes. Julia, Linn och Elin tycker jag låter som en häxa :/ Det gör jag säker :p Men vi säger kråka istället, ok? Men aaaaa det var lite om idag;) får se om ni får ett imon med men det får vi seee! hadet braa nu!!

Tack becca, du och dina fiiiina kommentarer!! Jag kommenterar också på din blogg!! jag kan väl få en länkning? :p puss

Jimmy!<3:)

Hej!
Idag red jag Jimmy för första gången:D Han var jätte bra! Många säger att han är seg men NEJ det är han inte! Han kan tappa framåtandan lite men inte seg. Aja vi hade dressyr och tränade på stälning böjning och bakdelsvändning :) Det gick sådär med bakdelsnvändningarna, men Munken sa att han var svår och att jag ändå gjorde det bra:) Han var mycket bättre i vänster varv än i höger. Så det känns ju riktigt bra med sådan kritik! :) Hon sa också att jag passade på honom<3 då blev jag ju riktigt glad ;) Men här kom problemet jag vill ju rida Jimmy OCH Tessa! Då kom jag och Therese på att jag kunde ha Tessa på lördagar och Jimmy på torsdagar i Mini-specialen:D Och det var ju en jätte bra idé! så nu ska Munk prata med Carro och säga att jag passade med Jimmy och kanske kan ha honom, och Rebecka som har knatten vill inte ha Tessa i knatten för att hon bits :/ därför går Tessi med min grupp istället för Knatten! Jätte kuuuuul!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Imon kanske vi ska fota igen. Men denna gång kanske det blir med min kamera :) Så jag kan lägga över dom snabbare och såsmåning om göra en ny header :p Fast om kerstin kommer och har med sin kamera tar vi nog hennes ;) Men ah nu ska jag äta och ni fick 3 inlägg idag så får se om jag hinner och orkar med ett imon:D Hejsvejs!

Stallet snart!♥

Vi börjar med en kommentar:

Julia om
Kvälls-inlägg♥:

Ska du rida idag?
men om inte, så måste man avboka senast 16.00 på fredagen!!!

Svar- Joo, jag ska rida idag :D Fast jag har kunnat avboka samma dag :S Flera gånger faktiskt:)

Snart ska jag upp till stallet<3 Känner mig mycket bättre!! Det värsta som kan hända är att jag behöver ta en halstablett :S Tänkte bara slänga in ett innan jag åker:D såå ah! Matilda ska ringa mig om 20 minuter och då sitter jag förhoppningsvis på spårvagnen:p Men nu måste jag gå :) kanske ett inlägg ikväll ;) ciao ciao


Kvälls-inlägg♥

Känner mig faktiskt bättre! Bara på några timmar:D

Sitter vid TVn och kollar på idol:D Heja alla! Asså alla är typ bra! Fast André var lite konstig idag :S Aja alla har ju en dålig dag:) Om han gar vidare får vi hoppas att det går bättre för honom då;)







Saknar min ängel<3
♥du är det finaste jag vet älskade Tessa♥

Menmen:p vi hörs snart! Kram


Hoppas, hoppas...!!!

Fortfarande sjuk :( Inte för att jag trodde att jag skulle va helt frisk :/ Håll tummarna för att jag kan åka till stallet imon!

Jaa... Hemma idåg också. Men känner att jag i alla fall mår bättre:D ortfarande snuvig och nysig men jag känner mig lixom bättre:) Om man inte tänker på att jag ser helt förskräcklig ut hehe! har inte dushat på typ hela veckan (blääää) men duschar nog ikväll ;) Vill verkligen rida imon!!! Annars får jag väl avboka och rida igen. Det är väl det värsta som kan hända? Eller? Ni får hålla tummarna!!
Imon (om jag rider) vill jag ju SÅKLART ha Tessa♥ Annars Blackie :3 Längtar såååå till torsdag! då är det ju första gången i mini specialen! :) Jätte kul ska det bli! 

Vill passa på att peppa alla bloggare!! 

*   HTTP://CHERRYTWIG.BLOGSPOT.COM  

*   http://gfrkryttarna.blogg.se 

*   http://matildaasliv.blogg.se

*   http://ungadressyrryttare.blogg.se

*   http://majaochmajaa.blogg.se 
 

kolla dessa bloggar!!! Glöm inte att kommentera deras och min blogg!!!! Jag har minst 20 läsare om dagen men inte en enda kommentar! det är riktigt löjligt!

Det blev Hööks! :D

Hemma från Hööks nu! :)

Först var jag hemma hela dagen med pappa :) Inte alls intressant.
Sen när mamma hade slutat kom hon och hämtade mig med bilen och sen åkte vi till Hööks :D
Köpte dessa;)

Snygga? Det är rosa boots med reflex-kant :) Det kan ju vara bra nu när det blir mörkt om man rider ut :D 84 kr!  Ganska billigt om man tänker på att de "räddar liv" :p


Juste! Jag höll ju på att glömma,
JAG HAR KOMMIT MED I MINI-SPECIALEN!!!!!! JIPPII<33 super glad som ni kanske förstår :D Om jag orkar åka upp till stallet -beroende på om min förkylning tilllåter :(- imon så ska jag ge Carro (Caroline, min mini-special lärare som faktiskt var min första ridlärare någonsin!) en lapp om vilka hästar vi vill ha:) En såkallad önskelista ^^ Jag skanog önska :

-Tessa (<3)

-Chili (Vill hinna rida innan han pensioneras)

-Jimmy (Kul att testa på honom)


Vi hörs nog av imon :D ciao! 

P.S förstår ifall mina inlägg har blivit tråkiga. Men jag är faktiskt sjuk och jag bloggar varje dag så ni får faktiskt ha lite överseende! Ha det gött :)


Nyssjuka :)

Nu har jag blivit MYCKET bättre men istället fått "Nyssjukan" Haha!<3 Nyser typ hela tiden :D haha!

Igår- vaknade vid sju. Trodde ju att jag skulle till skolan men nää då. Sen var jag bara hemma och vilade. Sov typ sammanlagt 22 timmar!!!!!!! Så nu mår jag ju bättre :D Har ytte pytte lite o´nt i halsen.

Torsdag- Vaknade vid sju igen. Satte mig i soffan och nös :p Och nu ska jag äta frukost♥ Som ni kanske förstår så åkte jag aldrig till hööks. Men vi får se om vi åker idag :D Beroende på om jag orkar och om mamma orkar :)

Efter som att inte så mycket har hänt under morgonen så tar nog detta inlägget slut nu :p Men om jag åker till hööks så ska ni få veta vad jag köpte :D Vill inte skriva "kram" nu när jag är sjuk (hahaha (Y)) så hejdå på er!

Förkyld :(

Hupp, då hände det... Jag blev sjuk. Aja det är ju bara en förkylning.
Vi börjar inlägget med en kommentar.

Rebecca om
Bilder;):

De var ju jättefina! :D Är det du på strand-bilden typ? :3

Svar- Tack! Ah det är ja:) serta utt min hand är i solen :p
Måste säga att ni har blivit jätte bra på att kommentera! Fortsätt så!

Vaknade och kände huvudvärk ): Är täpt och är lite trött:( Kände att jag bara ville stanna hemma och vila. Så att det går över så fort som möjligt :D  Ska nog se på en film sen och bara ta det lugnt:) Sen kanske jag och mamma åker till Hööks och shoppar lite häst saker :) Men får se hur det blir. 
Här får ni en bild jag gjorde en gång när jag var liten och sjuk :p

haha! jag var jätte sur över att vara sjuk :) Det är jag nu också :@


Lördags...♥

I lördags hoppade vi ju på serpentin-bågar!
Hade Tessa♥ Det gick väll bra:D Men det gick fort måste jag säga! Hon blev riktigt taggad när Munkis höjde lite :D I början var hon inte så arbetsvillig men sen blev hon ganska framåt och fick bra sug i munnen:D Hon gick även fram för skänkel och vilade lite på bakbenen när vi red fram:D Hon brukar ju ibland bara springa på men fick känslan att hon jobbade er i traven istället för att hon bara sprang:)  Så man kan ju äga att det gick bra. Nästa gång är det dressyr. Får se om jag rider brabacka. Men målet blir nog i alla fall att hon ska bli lite mer framåt, mer bjudning och ändå vila på stegen:D Det har hon väldigt svårt för med frambenen då hon tar vääldigt långa steg ;) Aja vi höres :D


Hej hej!:)

Sitter här vid datorn...

Fick gå hem efter halva dan i skolan idag:( mådde illa som jag har gjorde igår också:( Hoppas jag inte blir sjuk bara! Men nu kämms det i alla fall mycket bättre. Jag har aptit och så, är pigg och glad:) jaja vi få hoppas att det går över snart :D

Om idag: Började med idrott. Kul, vi körde lite sick sack bandy eller ja man stod på två led mittemot varandra sen skulle man passa en bandy boll till personen snett emot typ. Fast vi körde med två bollar så man fick hålla koll på vart bollen ska :D sen hade vi spökboll:) grymt roligt. Vi hade tjej gympa så det var alla 5 orna (a och b) och alla 6 orna (a och b) då körde vi spökboll femmorna mot sexorna;D vi vann såklart :p sexorna är bäst! haha :D sen var jag bara med på raste och sen bar det hemmåt för ja, mådde ju illa): men har inget planerat för veckan. Stallet på fredag och sen har vi ju helgen i stallet. Ja får se om jag hittr på nåt:) Glöm inte att skriva vad ni vill ha för bilder:D Kanske laddar upp en bild på när vi löshoppade ponnisarna på en teori:D Sockan och Kurre! Kommentera om ni vill se den. Och nästa torsdag börjar mini-specialen:D grymt roligt! längtar... snart ska jag äta tacos♥ har inte ätit nåt till lunch typ. Yoghurt och flingor :S inte mycket till lunch, va? Men ska även ladda upp om i lördags. 
I söndags efter tävlingen fotade vi ju igen. Men Kerstins (fotografen fötr ovetande) internet funkar inte :@ MAja fotade efter som att kerstin ville ha en ponny och bli fotad med :D Men när hennes internet funkar mailar hon förhoppningsvis alla bilderna på mig och Tessa och då ska jag även se om jag kan fixa en ny header:) Denna börjar ju bli lite gammal, och ganska somrig: Alla bilderna är tagna på våren och sommaren. Nu vill man ju ha en höstig, och sen vintrig eller julig:D, sen vårig och sen somrig igen! Årstids-headers!! Det får bli mitt "tema". Typ haha!<3 Vi hörs snart :)

Bilder;)


denna bilden är faktiskt jätte fin!




saknar dig gullet<3





kommentera och skriv vad ni vill ha för bilder så fixar jag det! T ex hästar blommor zingo vad som helst!! :D Eller ja nåt som är realistiskt:D  krams!


Gitarren...

Inget intressant hände i skolan idag så jag hoppar det. (provet gick bra?, tror jag)

Gitarren började då vid halv sju. Spelade Rolling in the deep:D Älska låten!<3
Dagen var inte alls händelserik. Så jag ska se om ni kan få lite bilder istället :D
Enjoy! :)


Pay and Jump på Tessa<3

såhär gick det på dagens såkallade träningstävling:
kom upp vid tio över 8 fixxade i ording mina grejor och började sköta och knoppa.
På framridningen gick det väldigt bra!! Hon var framåt och gick fram för skänkel och röst. Kändes verkligen super :D sen började vi hoppa fram och då kändes hon också perfa. Utom i vänster varv då hon inte ville fatta rätt galopp:( lilla busfia<3 men sen lyckades vi ialla fall :D
Väl inne på banan var hon väldigt pigg men ändå så att jag kunde kontrollera henne. första och andra hindret gick bra, sen på tredje fick hon för sej att hon inte alls skulle över son hon vände. När jag kom på det igen hoppade hon över sen gick resten bra. Fast när jag kom til det sista hindret ville hon baera jäklas med mig så hon vek av två gånger :( Aja det var vår första hopptävling så är faktiskt ganska nöjd. Även om jag blev ganska sur på henne... jaja jag red Tessa och hon har ju sin egen vilja. Fast jag tror faktiskt bara att hon ville retas med mig. Hindrerna var inte alls läskiga. Lite anorlunda men ändå hon har sett dom förut.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Hupp så här sitter jag nu och ska snart plugga till mitt SO-prov  som jag har imon :(:( trååååkigt! Men det måste göras. I fredags fick jag veta att jag antagligen har kommit med i Minispecialen :D glaaaaaad!!
Nu måste jag verkligen gå. Har typ tusen saker att göra!! Ha det bra!

Vinnaren är.....

här kommer vinneren som vann min "tävling" den som kommenterar mest på en vecka. HON vann 4 kommentarer och 2 länkningar!



Grattis till Rebbecca på http://cherrytwig.blogspot.se (denna länkningen räknas inte in i priset :)) Grattis, du lyckades kommentera om olika saker och ändå vara rolig! Ni andra borde också försöka. utom kerstin du är också grym på att kommentera! Tack!!

Kommentarer! :D:D:D

Måste bara säga att ni har blivit super på att kommentera fortsätt så!!

Rebecca
om Goooooodmorgon!!!:
Haha, ska oxå köpa eskimå-dräkt xP När är första start imorgon så jag hinner vara där och se er? ^^

Svar- hahaha! Du var ju där så.... :)

Kerstin  ([email protected])
om Askungen:
Du ska ha Tessa!!!! i 40 och 50 tror jag :))

Svar- Jag vet:D *50 och 60* men det blev ett fel så Goldie och Agneta trodde att jag skulle hoppa två gånger men det var bara en gång.


Rebecca om Onsdag :D:
Viskleken är bäst. :p
Svar- haha! veeeeet, klart den e :p



Rebecca om Ojdå...:
Menade bilden på Emma ;)
Eller var det kanske Matilda? x)

Svar- det var matildus :)



Julia om Onsdag :D:
Asså maten var ju....ne ush den var INTE god med matbvete om det var e ni fick?
Verkar kul med teater

Svar- asså det såg ut som flytande löss eller nåt :(  ah vi fick också matvete det e så ÄCKLIGT!!
Teater är verkligen suuuuuper kul!<3






Ni ska få bilder snart! lovaar! men det tar ju sån tid, så jag måste bara hitta ett tillfälle där jag hinner vänta på att den ska ladda och ladda och ladda och ladda...










Goooooodmorgon!!!

morron allihopa! <3
sitter här vid datorn och ska snart äta frukost:D sen bär det av till himmelriket ^^ ska sköta och rida och självklart vara med kompisar jag bara träffar 2 gånger i veckan :) love you all♥
usch! snart kommer snön och minusgrader:( hatar när det blir kallt! gillar bara december. Längtan till julafton, jul pyssel och ofc allt bakande!<3 haha! men men snart får man väl åka köpa en eskimå dräkt eller nåt... (hahahaha) igår glömde jag skriva att jag fick återigen en bandy klubba på tummen :( såsom förra veckan då jag också fick en bandy klubba på tummen... det är något med mig, fredagar och bandy :S får undvika det (´y´)

imon ska jag gå upp 7. åka hemifrån 10 i 8 . och sen knoppa man borsta min leriga häst (lovar att hon kommer vara lerig och ha fullt med kissfläckar) bygga bana och sen tränings tävla!!!! super kul kommer det bli♥ även om jag kommer gå upp tidigt är jag nog inte trött. Det är ju något speciellt med att "tävla" man får en energi lixåm:D vet inte om jag hinner med ett inlägg ikväll men ni får ett om tävlingen sen. Jag ska hopa 60 cm:) på min älskade sötaste bästaste finaste Tessa!♥♥♥♥♥♥..... du är mitt allt älskling! pussar till dig i evigheters evighet<33 men vi höres snart! kraamis kramis!

Fredagsvagnen :);D

heeejsan sveeejsan!!
Fick just veta att min pappa hade åkt med mix megapol fredagsvagn på väg hem från jobbet! Fatta vad coolt:D jaja i stallet var jag med Amanda denna gång:) hjälpte till lite och fick veta att jag ska tävla min älskade Tessa på sönda ♥ grymt roligt!! Och snälla Munkis sa att hon ska försöka fixa så att jag får Tessa på hoppningen imon♥ hon är ju bara såååå snäll! imon ska vi hoppa på serpentin bågar då... ska väl gå bra även om Munkis sa att vi skulle ha 3 hinder. En på varje serpentin :) Men det ska väl gå bra? Har ju antagligen den bästa hästen i världen!! ♥ ♥

----------------------------------------------------------------------------------------

Nu mer om teater uppvisningen:
Det gick verkligen super bra! Det blev ju endel snabba byten för mig men det gick bra :D Vi spelade upp den två gånger som jag skrev förut, när vi spelade upp andra gången tappade våran Askunge bort sig och bah "ööh... vad skulle jag säga" *viskade* vi "viskade" till baka haha! men alla var grymt duktiga!!! Tack till alla!! Glömde nästan berätta att innan vi släppte in folk stod vi vid dörren med en korg och en "Rädda barnen" skylt. Vi samlade in pengar både i början och i slutet :D Min mamma skänkte mest. 40 kr, ganska mycket. Min kompis var snäll och gav oss 2 kr. Tack! Totalt fick vi in ca 400 KR det är riktigt bra! så nu får rädda barnen 400 spänn ;) 

Tror inte att vi har nån vinnare i kommentar-tävlingen :( Blir riktigt beskviken... får nästan ingen lust att blogga om ni ändå inte visar intresse. Alla andra som bloggar vet ju hur det känns men ändå struntar ni i det fullkomligt. Hur tänker folk?? Funderar faktiskt på att sluta om ni inte blir bättre och börjar kommentera!!! 
Förlåt, nu blev det där i slutet lite tråkigt att läsa. Jätte tjatigt men andledningen finns ju där och det är ni som ska göra ändringar! 

Ha det bra så hörs vi kanske imon ♥ kraaaaaaaaam till er (L)


Askungen

Nu står jag antagligen på scen och spelar upp Askungen. Jätte roligt! :) skriver om föreställningen på fredag om jag hinner. Men ni ska få veta hur det blev. På fredag får jag också veta vilken ponny jag ska tävla och hur banan går det ska ni minsann också få veta! :D puss och kram Dana och Tessa!<33



Love you forever Tessa<3 promise                       you and I are meant for each other<3


Onsdag :D

om idag:
började 9 då. Först på teatern hade vi typ "uppvärmnings lekar" typ viskleken. De aldra minsta vill vara sist så att de får säga vad det blev. Haha! Sen började vi med rekvisitan. Vi fick verkligen jobba hårt för att fixa alla små saker. Vi gjorde exempelvis Askungens pumpa vagn. Vi vände ett bordee och tog ett ljusblått typ som vi snurrade runt hela bordet. Sen fäste vid det med tejp :D Sen hade vi en rast. När vi kom in fixade vi skyltar och repeterade en gång. Sen spelade vi upp den för den andra gruppen som har Dummer Jöns :S sen bamba. Jag åt en macka för det var äcklig mat. sen rast-in-övaaaa!! imon ska vi fixa det sista. Ta med alla kläderna som behövs och alla småsaker + ÖVA :9 hahahaaha! kanske inte hinner blogga imon för jag kommer hem från skolan ganska sent typ halv 9 och då kommer jag vara helt slut! så jag fixar ett tidsinställt ikväll som kommer upp så ni iaf får nåt att läsa ^^
kram


Ojdå...

Oops!
I måndags fick jag 2 kommentarer som jag råkade ta bort! Förlåt!! Det stod typ iaf såhär:

Rebecca- Haha! Gomorron Emma :D  Tror jag.

Svar- Vad menar du?

sen minns jag tyvärr inte den andra:/ men fortsätt att kommentera om bloggen!! Det är jätte bra!

kom igen nu, jag vet ju att folk läser. Så vad är problemet? Den som har kommenterat mest i slutet av veckan (söndag) vinner två länkningar i olika inlägg!! Och om vinnaren har en blogg så kommenterar jag minst 4 gånger veckan efter! så kom igen!!! kom ihåg: Kommentaren räknas inte om det till exempel bara står hej. Det måste vara någonting seriöst! Tips till bloggen er ett bra ex. Aja ni fattar. glöm inte två länkningar och 4 kommentarer!

ha det bra / D


hellu

Hej
Fortsatte med att öva på våran "Askungen parodi" haha! Det var första gången vvi övade idag och för att det var första gången tyckte jag faktiskt att det gick väldigt bra! Nu har vi bara 2 dagar på oss innan det är uppvisning, onsdsag och torsdag,  vi ska spela upp den på torsdag kväll 2 gånger. En gång vid 6 tiden och nästa vid 7. KOM OCH TITTA!
Efter skolan åkte jag och mamma till MyOne för att köpa guld.boots. Först såg jag de inte sen såg jag dem och blev jätte glad! Sen såg vi att det inte fanns rätt storlek...:/ Så imorgon ska jag ringa till hööks och se om dom har. Vet någon av er var man kan köpa guld-boots i storlek medium??  Ha det bra! kraaaaam

dåååålig update...

förlåt!
vet att jag inte bloggat på typ en vecka och jag ber om ursäkt för det.
detta har hänt:
har bott hos min kära syster då min mamma har vart i frankrike. Vi hade kul och så. I torsdags hade vi orientering i skatås och sen åkte jag hem och på kvällen typ åkte jag till min syster. Efter skolan på fredagen åkte jag till stallet :) Red Alf i lördags, hade markarbete och det gick ju super. Snälla kerstin fotade lite också. Han inte sköta min älskade så mycket efter som att hon gick med på en lektion innan min båda ponnyledningarna och sen gick hon ut :S lite synd men sånt e livet. På söndagen gick vi upp till de små padddock hagarna med våra skötponnisar och fotade lite:D Vi skulle egentligen varit vid paddocken men det var lokal dressyr tävling på GFRK och framridningen var där :) en av bilderna blir nog till hedern
(funderar på att göra en ny) men det får vi se då. denna veckan har vi elevens val vecka, det innebär att vi får välja mellan olika saker och av de ska vi välja ut 3 stycken som vi vill göra under veckan. Det kan vara Café Textilslöjd Multisport m.m. Jag valde teater och det fick jag också :D Vi ska göra om en gammal saga t. ex. Askungen till en parodi kan man säga vi lägger till/tar bort roller, byter repliker osv. jätte kul faktiskt! sen spelar vi upp det på skolan :S

bara för att jag inte har varit så aktiv så ska jag lägga upp lite smått och gott bilder (det tar väldigt lång tid för mig så det hade varit snällt om ni kommenterade lite)




ser ut som att lilla annie har en svans




haha! (hoppas det var okey lulli)



sööt<3


RSS 2.0