Ånej!

Fick en kommentar från Matilda och hon skrev att dom där tröjorna från gina tricot är slut i hela stan :( jaja får ändå åka och kolla och se om jag hittar nåt anatt. Känner att jag behöver lite nya kläder och det var ju så grymt länge sen jag var med Kim så det blir bara mysigt!

känner att jag behöver ladda upp lite bilder snart. I februari kommer ju Horse show bilder men det är ju 2 månader dit. Nää jag får ta och slänga in lite bilder snart ;)

statistiken!

Idag är statistiken dubbelt så hög som igår!!!   Nu undrar man bara undra vilka det är som sitter på andra sidan skärmen och läser min inlägg :p

Jobbaa jobba joobaa!

Idag har jag alltså jobbat i stallet. soppat fodrat och lite sånt. Jag maja evelina och julia spelade in lite småfilmer i form av ponnyakuten små snuttar typ. Och nu har jag även pratat med Kim om imorgon. Först ska vi på stan och till gina tricot för att köpa såna där USA tröjor och sen ska vi fira nyår tillsammans. kuuuul!<3 Har inte träffat Kim på typ jätte länge. För er som inte visste det så är Kim min barndomsvän som jag har känt sen jag var typ 1 år. Vi var typ tillsammans hela tiden. sen flyttade henne mamma till vännersborg så vi träffades inte lika mycket längre hon kommer varanan vecka till Göteborg för att vara med sin pappa och ibland så träffas vi då. :D

svar

Evelina om Midas?:
Det är han som stog på GFRK. :) Jag frågade stallpersonal och min ridlärare där, om han stod på GFRK förrut. Dom ba "Mm" :D
Han trivs jätte bra och har det bra :)

Svar- Fast min midas var bara 4 år och det står att han e -98 dvs 14 år. Isåfall har antingen storås skrivit fel eller så har GFRK sagt fel. Till mig sa dom då att han var 4 år och inte passade in på en ridskola. så det var ju lite knäppt. Men strunta i det nu som sagt så är det viktigaste inte att man ska disskutera var han står .

TÄVLAR

Jag är med och TÄVLAR på http://matildaasliv.blogg.se om 8 länkningar!! Vinnaren koras i slutet av veckan. Bästa bloggen vinner! (Bra uppdatering och bra inlägg osv.)

statistiken!

tänkte bara slänga in ett inlägg om statistiken. DEN HAR ALDRIG VARIT SÅ HÖG SOM DEN ÄR NU!! tack! det roligaste är att jag har 38 läsare (inte så mycket men ändå) men knappt bara 1 kommentar om dagen:D ganska ironiskt faktiskt. Men det händer ju att jag får 4 kommentarer på en dag ocksp men inte så ofta. haha! men jag ska inte tjata!

Midas?

Sat här vid datorn och tänkte bara kolla på Storås hemsida för att titta på Midas-hästen. Ni som har missat så var Midas min fd. sköthäst som tråkigt nog bara stod på GFRK i ca 2 veckor jag har ju trott att det var han hela tiden jag menar dom ser ju identiska ut på bilder jag jämfört osv. men när jag kollade så stod det att han var för 1998-01-01 alltså snart 14 år men min Midas är bara 4 år. Snart 5 kanske. Jätte läskigt! Men bilderna matchade och datumet då han kom till Storås stämmer med datumet som GFRK hade honom. Nää fy asså! Min Midas kunde knappt galoppera han fattade lixom inte. GFRK sa att han inte passade som ridskole häst. asså nu ska jag bara ta och strunta i det och tänka att min Midas finns alltid i mitt hjärta o avset vad han är någonstans.

Dagmar!

Vill bara uppmana alla fina bloggläsare (och alla andra) att se upp för stormen, Dagmar. Det blåser farligt mycket och det är snöblandatregn ute. Experterna har varnat för både klass-1 varning och klass-2. Så stanna inne!!

Jaaa!!

Wie! Känner mig hur stolt som helst över Jimmy!!<3 Jag blev inte felfri direkt. Men det var bara för att jag slarvade med vägen annars var han bäst! Han stannade inte en ända gång:) Prinsen. Han är ju trots allt min favorit. Efter Tessa och på delad andra plats med Farah Diba;) På banan och på banan hände en hemsk grej. Inte mig (tack och lov) men Kerstin. Jag vet inte riktigt vad som hände på banan men Kurre hade typ gjort nåt konstigt och så hade Kerstin ramlat av och fått en spricka i handleden så hon fick åka till sjukhuset. Kerstin bloggar på http://gfrkryttarna.blogg.se med Julia så jag tycker att ni ska kommentera riktigt mycket där och fråga henne hur hon mår! Om hon nu har en spricka så kommer hon nog inte få rida på väldigt länge så ni kan faktiskt ta och checka in bloggen och ge riktigt fina kommentarer till henne. Hoppas du mår bra kerstin!<3

Tack för att ni är så fina och snälla som kollar min blogg:D! xox

Jaja....

Startlistorna har kommit upp nu och jag ska haJimmy :/ Ska dela häst med en tjej som heter Matilda:) Inte min matilda utan en snäll tjej som rider i Minispecialen:D Det får väl gå bra. hoppar först i 60 och han kommer typ stanna en miljon gånger :( Nej men så ska jag inte tänka... Jaja vi får väll höras.

GFRK♥

GFRK är fortfarande det bästa stallet som finns!!! Men dom kan väl i alla fall informera om sånt här. Sätta upp lappar i stallet eller skriva på hemsidan att det blir förseningar på startlistorna! Jaja, får väl hoppas att de kommer upp strax

ASSÅ! :@

Startlistarna inför Pay´n´Jump har fortfarande inte kommit upp än!! På hemsidan står det att det ska komma upp senast 2 dagar innan tävling men det har inte äns kommit upp klockan 21.00 dagen innan ! Nu blir jag väldigt sur! :@ Jag vill gärna veta vem jag ska tävla imorgon.
aaaaarrrgh!!!! :@


Pay´n´Jump

Freja<3 om Igår:
Min Prins är bäst <3<3<3
Han är duktig <3

Lyllo dig somfick rida Honom <e<3<3<3
Du är bra på att rida <3

Svar- Haha! Tack:D Fråga om han kan gå med någon gång i dun grupp:D Eller ja, han är ganska stark och så och efter som att han är så ung kräver han en ganska rutinerad ryttare:) Men du an ju fråga:D

Gick jätte bra idag när jag red. Liza var ledig men vi fick hjälp av Caroline. Båda hade olika åsikter och lär ut väääääääldigt bra<3 GFRK har så himla grymma lärare.
Imon är det Pay´n´Jump igen då. sista gången för året:D Startlistorna har fortfarande inte kommit upp så ag vet inte vem jag ska ha :( Men hoppas ju såklart på Tessa. Får hoppas att jag klarar mig undan Dagmar. Stormen som typ kom från Norge? Dom döpte den till Dagmar:p Åker vid halv 10 imon för vill gärna hinna knoppa, putsa osv. Tyvärr så har jag inte haft någon som kunde fota mig de här dagarna jag har hyrt men ja... Ni kan väll bara föreställa er en appaloosa som söker sig framåt neråt:D Haha! Sen putsade jag Tessis grejer och satt med Sofie och Evelina i sadelkammaren i väntan på att startlistorna skulle komma upp. Men det gjorde de inte :( Jaja får hoppas att det kommer upp på hemsidan snart :)

Ni får gärna kommentera och ställa frågor och så:) Jag svarar gärna:D Om det blir tillräkligt många kommentarer så ska jag göra ett lååångt inlägg med svar på tal. ;) Vad sägs?




Kraaaaam!


Imon

Imon ska jag och Julia rida mellan 11-13. Alltså en timme när vi vill mellen 11-13 :) Vi har inte bestämmt oss än men vi får se. På torsdag är det Pay´n´ Jump och jag hoppas på Tessa. Men om jag får Sockan blir jag inte ledsen:) Hoppas bara inte att jag får Jimmy. Jo, jag gillar honom och så men det här är den sista Pay´n´Jumpen och jag vill gärna vara felfri. Jag har en äverraskning till er men den får ni veta sen. Överraskning och överraskning en kul grej iallafall

Kraaaaaamizar

Idag

Idag när jag och Julia kom upp till stallet var det första som hände att Liza kom fram och räckte mig en grep. Och ja ni kan nog lista ut resten. Jag mockade åt min prinsessa så hon blev av med alla småpluttar och sen hjälpte Liza mig att linda tessis ben så on var fin inför dagens ridpass. Dagens ridpass var dressyr. Ett svettigt ridpass var det ;) I slutet kom Liza in och höll privat lektion för mig och Julia. Hon lärde mig hur man får Tessa i form och islutet blev hon super fin<3 Hon lyssnade bra på hjälperna och var jätte duktig. När jag och Julia skulle galoppera på långbana (vi red alltså på långbana idag) så fladdrade väggen upp och Tessa stack några steg. Privat ryttarna på andra sidan (inte Elin och Ash då) blev typ sura och sa till oss att ta det lugnt. Men det var väl inte vårat fel att våra hästar blev rädda. Hästar är flyktdjur och först och främs om man märker att en häst sticker så ska man fråga ryttaren om det gick bra och sedan efter det bara fråga om man kan försöka ta det lugnt. Nog om det. Julia gick ganska tidigt för hon skulle träffa en kompis så det var bara jag och Maja kvar. Vi hjälpte till att mocka hagen men när vi mockade så blev hästarna rädda i hagen och började springa runt. Det var Marvin och som hade sprungit ut ur paddocken och bara kutat mot skogen. Hans medryttare hade haft honom lös i ett hörn när hon höll på att plocka bort efter sin hoppträning. Tjejen hade sprungit efter hästen en bit men inte hela vägen. Vi (jag maja goldie och liza) gick efter det håll vi hade sett Marvin springa och sen kom tjejen tilbaka flåsande och vi frågade "fick du tag på hästen" flickan "nej, jag tror han sprang hem. "Det gjorde han förra gången.". Vi sa att hon skulle springa efter hästen och se så att ham mår bra. Marvin kunde ju lika gärna blivit påkörd, och vem vet , han kanske är påkörd nu. För det första har man inte en häst lös i paddocken. Särskilt inte när det finns andra hästar som rider, vilket det gjorde i det här fallet. För det andra om hästen sticker så ska man springa efter och se till att det mår bra, visitera den ordentligt och kanske tilloch med ta det lugnt dagen efter. 
Sen fyllde vi kvälls hö-vagnen och sedan la vi oss på vagnen. Efter det kollade vi på Björne-träningen. Björne sat till hen som red "aktivera galoppen" då viskade jag till Maja (väldigt tyst alltså) "vad betyder aktivera galoppen" då svarade Björne högt inför alla. Usch vad pinsamt. Ni vet väll att Björne tränar Roffe?

Ha det bäst xox 

Igår

Igår när jag och Julia kom upp till stallet så träffade vi Maja och hon sa att vi skulle springa fort och fråga Liza (min och Julias gamla ridlärare) om hon behövde hjälp med att rida någon häst. Och det behövde hon. Först hjälpte vi till att fylla hö-vagnen sen gjorde vi iordning Mango och så red vi en halvtimme var på honom. Han var verkligen SUPER BRA!!!! En jätte trevlig häst att rida. Mycket snäll i spiltan och vädigt snäll att rida. Han har väldigt luftiga steg :) Jag red i mina Hunter. Först red jag och jag tränade på övergångar. Han var väldigt duktig och fattade faktiskt galopp från halt. Mango är bara 6år men alltså väldigt duktig för att vara så ung! När jag hade ridit klart höll jag en liten lektion för Julia. Men på slutet blev han trött och var inte riktigt lika arbetsvillig, eller han smet ur volten lite men julia är tuff och tog tillbaka honom. Det gick hur som helst jätte jätte bra för mig igår!<3



MANGO ÄR MIN ABSOLUTA FAVORIT HÄST!!!!!



På dressyr kursen hade jag Tessa. Vi tränade på hur man rider fram ordentligt och inför tävling och sen red vi ett ryttarmärke. Vi var tre i varje grupp. grupp 1: Linn-Ross,  Sofie-Mon Amie,  Selma-Yellow alltså dom snabba hästarna grupp 2: Jag-Tessa,  Julia-Cindy,   Maja-Jimmy alltså hästarna som brukar bocka (inte tessa) Först red grupp 1 och vi fick skritta i andra manegen. Sen fick vi rida och jag red först i ledet. Sen när vi hade ridit klart allihopa så visade det sig att våran grupp hade vunnit! Jippi<3! Haha! En kul grej i alla fall

Veckans häst 52

Veckans häst är...


Dux!
Dux har ett väldigt dvullet bakben. Han har ett tjockt lager med bandage nu och jag tror det blir bättre snart. Han haltar ju inte när han går men han har ju fprtfarande ont. Men det löser sig nog:D


Dux  f. 2000  e. Faust Z - Dux .valack   Inköpt till GFRK hösten 2010

Lite extra

Här kommer lite fler detaljer från Julkadriljen.
Efter som att Matilda hade gått och fått 38,8 graders feber så kunde hon tyvärr inte vara med på Kadriljen. Men alla var ju tvugna att rida med nån så jag fick rida med en jätte snäll tjej som red på Jimmy. Det var första gången hon red Jimmy och jag går i en högre grupp än henne så jag hjälpte henne lite. Det var även första gången hon var med på kadrilj så hon förstod nog iinte riktigt men jag förklarade för henne och så.
 
KARIN KLINGSTRÖM  red på Jasmine. Efter att de hade hoppat så gjorde Jasmine ett luftsprång och sköt upp sig själv jätte högt upp så Karin voltade och landade konstigt. Hon blev jätte chockad och fick åka in på akuten. Jag tror att Jasmine hade varit lite stidsig redan innan själva kadriljen började och så blev hon nog bara så glad över att få hoppa så hon gjorde ett glädje skutt. Hoppas verkligen att Karin mår bra.

Tjejen på Jimmy ville inte hoppa så jag fick hoppa med en tjej på Hillary. Också vädigt trevlig. Vi hoppade två gånger så jag fick hoppa både det låga och det höga. Gick väldigt bra tycker jag. Är mycket mycket stolt över min saltgurka (kallar Tessa så efter som att hon luktade salgurka en gång. Typ i torsdags tror jag)<33333


Bild på Karin innan hon flög av. Karin är den vita. Och Jasmine den bruna :p

Hellu!

Tänkte ge er en lista på vad jag fick i julklapp.

*en häst almnacka för 2012
*böcker (blandat) 7 st
*en ridkofta
*ridstrumpor 2 st
*speciella kokosbollar 5st
*OnePiece
*300kr + mentos (i samma ask)
*nagellack (vitt och en lack)
*läppglans
*500 kr
*underkläder (ehum...)
*hårnålar typ 1000( nää skoja men måååånga)

tror det var allt

Kram och GOD JUL!!

Veckans häst 51

Veckans häst är...

Charlie!!!!
Han har blivit såklallat mobbad när han var ung och inte stod på GFRK. Man tror att han har blivit slagen på nosryggen och fått en skada i själva benet. Inte en spricka utan som en sjukdom. Det blev som en stor knöl. I början på sommaren opererade dom bort hans knöl så nu är det nästan helt borta. Men eftersom att skadan sitter i benet så kommer den långsamt att växa ut igen. Men alltså väldigt långsamt.


Charlie f. 1996
det svarta märket är det som finns kvar av knölen.

God Jul!!

God Jul!! Tack för era fina kommentarer och tack för att ni finns! det är ju ni som får mig att fortsätta blogga! :) TACK!



Julkadriljen gck suuuuuuuper!! Tessa var jätte duktig och gick fint. Lite seg ibland men hon var verkligen super snäll! På volterna så trodde jag bara hon skulle slängtrava in i galoppen men neeeeejdå! Hon gick så fint så<3
Blir nog ingen bloggning ikväll för ska fira Julafton med hos min systra mi! Och pappa. Imon ska jag fira med söster, söster pojkvän, mamma och kusin!

Tjoo!

Igår red vi kadrilj och jag hade Farah Diba (förvånad?) och red med Linn, hon hade Nikina så ofc att jag skulle rida med henne. Trots att jag red flamsigt och alla red flummigt så gick hon ändå super fint! Hon kändes superb och gick fint nästan hela lektionen. Hon höll bara på med huvudet precis i början. Hon lyssnade fint på galoppskänkel och framåt drivande hjälp. Kände mig jätte nöjd med gårdgaens lektion. Selma var också med på våran lektion. Hon red "lufhäst" HAHAHA!! Seriöst! Hon var ledar häst med Trevor och Maja haha! Hon travade nästan hela tiden framför mig. Farah diba tyckte hon var konstig men eftersom att hon hade fått godis av selma innan lektionen så var hon inte rädd. Jag  tror att hon skrattade. Sen kom Julia och sovade över hos mig. Som ni märker skriver jag lite trött. eller ah... mmm. Nu sitter vi vid datorn och sa alldeles strax äta frukost. eller brunch utan lunch. :) Sen ska vi äta Pizza till lunch och sen drar vi till stallet<3<3<3 Idag får vi reda på vilka hästar vi ska hyra. Hoppas ju såklart på Tessa<3

Vi höres snart!

Hej!

Julia om Stallet!<3:
Nej, vi skulle ju köpa en chokladaks den kostade ju typ 39kr på hemköp och alla betalar ju 7 kr och en marabou choklad kostar 19kr och då behövde vi inte betala så mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!

svar- Jag har lagt upp pengarna så att alla fem bara behöver betala 4 kr var. choklad asken kostade 60kr på hemköp och därför så ska vi köpa en stor marabou till Caroline. Maraboun kostar 17kr så det blir alltså 3 kr över. För de tre kronorna ska jag köpa lite mjölchoklad bitar i lösvikt. Du ska få tillbaka pengar som jag fick av dig. Du gav mig 7 kr och därför ska du ha tillbaka 3kr.


Nu har jag kommit hem från pappa och även fixat den enorma pepparkakan.





eftersom att tessa har ätit upp sitt fina knäckebröd och sina spå pepparkakor så hänger jag upp detta. Gör det antagligen idag innan lektionen :)

Stallet!<3

Kvart i tre drar jag till stallet<3 Men innan ska jag till pappa och hämta mitt stora pepparkaks hjärta till Tetta betta<3 åååå undra vem jag får idah? Hoppas hoppas hoppas Tessa! Saknar mitt hjärte gull! Men jupp snart ska jag göra i ordning mig för spårvagnen kommer 11:07. Och jag, julia, linn, maja och sofie ska köpa en stooooor marabou mjölkchoklad till Caroline. Jag får pengar av typ alla i stallet idag så ska jag köpa innan jag drar. Kraaaaamar till er! Tack för att NI gör min blogg "lyckad" haha!

Hellu!<3

har ätit och så nu så sitter här vid datorn. Julia och Evelina hade frågat Linda Wallin vem jag skulle ha på kadriljen. Men om nån vill så kan jag fråga vem den ska ha. Bara kommentera och skriv vem du är så kan jag fråga:D   Vi hörs snart! xox

AJ, AJ, AJ!

Egentligen skulle ni fått reda på det här i måndags men datorn dampade så allt raderades och jag orkade inte göra om allt :p  I måndags så lyckades jag ramla (vet inte hur) och skrapa upp handen på gruset på skolgården. Det blev typ repor i handen eller nåt och det började blöda. Sen hade det kommit in massa små grus som jag fick sitta och skrapa bort. Ni kankse minns hur fruktansvärt ont det gör att skrapa upp just händerna. Sen (som jag har berättat för några) så tar jag alltihop i samma gråt. De flesta som läser min blogg vet att jag har blivit otroligt känslig efter det så allt kom i samma gråt. Som tur var så har jag så GRYMT SNÄLLA klasskompisar så alla var där och stöttade. Och inte bättre blev det när mitt monster till katt med upp skorpan idag. Nu vet typ halva klassen om det. Det kankse var lika bra. Jag menar ifall jag tex slår i tårna i en kant, då kommer jag ta allt i samma gråt och sitta och storböla. Men alltså inte för att jag slog i tårna utan för att alla minnen väcks till liv med eett ryck så jag inte hinner bearbeta det och då så bara forsar det ut. Då kan jag sitta hurn länge som helst och bara låta tårarna rinna.

Men usch vad hemskt allt låter. Nu när jag läser igenom det. Ni ska veta att det låter nog hemskare än det var

Nu till dagen. Igår: Sista dagen i skolan JIPPI!!!!! Äntligen lov :D Och bästaste Julia ringde igår med glada nyheter

JAG SKA HA TESSA PÅ JULKADRILJEN<3<3<3<3<3<3<3<3<3            Fatta hur glad jag blev!
Trodde faktiskt inte jag skulle få Tetta men joda!    Det blir dessutom lättare att få reda på vilken häst jag ska ha nu så jag kan planera kläder. Ska rida med Matilda Men vi har inte bestämmt vad vi ska vara än.

Vi höres!
Här kommer lite bilder från Turkland





Veckans häst 51

Hej förlåt att det är så försenat men här kommer det:

Veckans häst är...

Sally!
Sally är ganska ny på GFRK. (vet hon har varit veckans häst förut men hon förtjänar) Sally är väldigt mobbad av de andra stona och hon har lixom inga vänner. Hon är väldigt snäll men även väldigt mobbad:( Även om det är rangordning som gäller i hästlivet så är det ändå synd om henne. Tror Kerstin vet vad jag menar iaf.


Det finns ingen bild på Sally men ni ska få seden så fort jag har en.

Km i Gymkhana!

Idag var det KM i gykhana då. Julianna var med på Madicken och hon kom 5:a!!! GRATTIS!!!!!! Sen var det en tjej som heter Julia som var med på Tessa bessa<3 Kommer inte att hyra på måndagen för hade inte råd. Mina pengar och måste ha kvar nåt till GHS (Gbg Horse Show) så ah! Imon är det skola, näst sista dagen<3
orkar typ inte blogga mer nu men här kommer en bild





















vilken header ska jag ha???

K 43 + K 44 + K45

Nu är jag anmäld till att hyra en ponny tre dagar! Önskade Tessa, Tessa, Tessa och Alf:D Alf för att han är ju en så fin häst! Jag tror bara att han någon gång får någon som kan rida honom ordentligt. Om man bbortser från special rgupper och så men typ ah ni kankse fattar :) Och Tessa för ah ni fattar! Dansade idag och fick en av mina dans lärares nummer:D Känner mig stolt näämen kul att ha lixom! Japp japp men ni får veta vem jag ska hyra senare i veckan/månaden! Kraaaaam

Lucia!

Idag hade 9orna Lucia föreställning förresten av skolan och de sjöng fel typ hela tiden! Hahahaha!! Vi satt och fnissade ihjäl oss. Sen hade vi arbetspass med lite vad som helst vi skulle jobba klart. Och sen tittade vi klart på Arn. Ganska bra faktiskt men ett GRYMT dåligt slut. Han typ red in i jerusalems öken sol eller nåt. Blev jätte besviken! Ville se vad som hände med hon där Cecilia och den onda nunnan. Arns häst är ju helt magisk! Jukt fin! Synd bara att dom kör så hårt med hästarna! Imon ska jag dansa! jaa! Det var två veckor sen nu så det ska bli kul! Men måste lära miog en massa steg:) På torsdag ska jag rida. Vi ska ha dressyr och bara för att Julias lärare har tvingat med dom på ett dumt julspel som slutar typ precis när ridningen börjar så kan hon inte rida. :( Väldigt taskigt av hennes lärare!
Statistiken är högre än nånsin!! Tack!

Vi hörs snart!


Innebandy turnering!!

Imon ska vår skola ha innebandy turnering. Från 6an och uppåt och vår klass ska ÄGA SÖNDER ALLA!!!! Vi är typ den ända klassen som gillar bandy och är hyffsat bra på det! Tjejern i 6a (min klass) ska först möt tjejerna i 6b (tror ja) Sen ska vi möta tjejerna i antingen 7a, 7b, 7c eller 7d. Haha vet att om är huuuuur många som helst men det är bara för att vi får alla Oskar frediks 7or. Eller de börjar hos oss då för att dera skola bara går upp till 6an. Jag ska vara back men Nonno och Wilma. Vi har även turen att ha Amanda som har gått i bandy och som lär oss knep. Där har vi en bra förtur. På förra träningen vann vi över 6b med 11-7 typ:) Men det ska bli skiiit kul!


På lördag...

så ska vi ha typ en tävling bara vi i ridgruppen :D Man ska rida en bana på snabast tid och den som vinner får typ ett pris. Hoooppas hoppas jag får Tessa! Om jag får henne så kommer jag lätt vinna! Kanske... ^^ Nä men Tessa är verkligen grym på snäva svängar gå smalt med benen och så är hon snabb också! Selma på Yellow har också stor chans att vinna :) Men Tessi har ju erfarenhet på gymkhanan och eftre att jag har pratat men Jullis och Ellen och hört dem säga att Tessa är jätte duktig där så ah..<3 Hoppas hoppas hoppas att min prinsessa är tillräkligt frisk för att jag ska få rida :D Puss på henne

  

Veckans häst 49

Veckans häst är...

Trevor!!

Inskickat av: Julia http://jagochcindy.blogg.se

Trevor
Därför att han förtjänar verkligen att få bli privat häst. Han håller ut och har det inte alltid jätte lätt. Han förtjänar verkligen att få bli veckans häst!



Trevor (Daydreams Trevor). Valack. Står på GFRK.  D-ponny. f. 1994

Hej!

Johanna om här kommer bilderna:
Knappast mindre än tusen? <3

Svar- Jo det är mindre än tusen knäckar, men kan du gissa på ett antal?


Jag vill börja med att gratta mina vänner. Grattis till Linn, Maja och Sofie. Även om ni inte blev placeradepå KM så var det ändå sjukt bra ritter.

Igår hjälpte jag Linn med Ross inför KM då. Först hoppade hon 60 på clear rounden och det klarade hon felfritt. Sen hoppade hon 60 igfen på KM och där blev hon också felfri. På clear rounden kom Ross helt fel på ett hinder men han var trogen och hoppade ändå! Gulle ponny. Sen på Lucia tåget fick jag rida på Tessa (jaaa!<3) Jag var typ tomte nisse och tessa var tärna. Men hon hade min röda halsduk på sig. Sååååå himla söt var hon<333

Även ett stort GRATTIS till alla klubbmästare!

Tack!

Tack så jätte mycket för headern Julia ! Den blev jätte fin :D 

Hade teori idag. Vi lärde oss lite tips och trix inför tävlingar. Fick även lära oss det enormt långa ordet för hicka :p Imon är det KM i hoppning och mina kära vänner ska vara med :) Jag ska hjälpa Linn på Ross. Knoppa borsta och hjälpa till på framhoppningen också. Sen ska jag även hjälpa Maja H. på Trevor på framhoppningen:) Det ska bli jätte kul och man vet ju inte om jag kanske blir klubbmästarens skötare? Hahahaha! Men ska i alla fall upp vid 10 som vanligt och sen klockan 15.00 ska vi i "Lucia truppen" samlas vid luckan och få reda på vilka som ska få rida. Hoppas hoppas hoppas att jag får rida Tessa<3 Hjälpte btw några att göra i ordning Tessi för ponnyledning (mamman som var med barnen stod inne i boxen och försökte få Tessa i form) och fick snabbt som att hjälpa Munk med att ta in valackerna. Chili och Alf skulle gå med men de var ute i hagen så vi fick typ springa upp. Och vädret var ju inte det bästa idag och alla hästarna hade varit ute sen klockan 8 på morgonen så de hade inte fått lunch så alla ville in och det var kaos. Jag fick vara grind vakt och stänga igen grinden så fort munk hade en häst på koplad.

Tessa har ätit upp sitt julpynt nu finns bara glittret kvar så jag får hänga upp ett nytt knäckebröd och nya pepparkakor.

Kramar Dana

Grattis sötan!!!!!

November 2011:
SELMA FAHLGREN

Med ett glatt humör och med en förkärlek till hoppning och pigga ponnys är månadens medlem en glädjespridare för båda stora och små. Hon är nyfiken, glad och ställer upp på det mesta, oavsett om det gäller att hjälpa till i stallet eller vara funktionär

Stort grattis till månadens klubbmedlem Selma Fahlgren!









GRATTIS FIIIINASTE SEMLA!!! DU OCH IDA<3

DU OCH YELLOW<3



Julfest :)

Sitter här vid Noras dator och vi ska snart värma Billy panpizza <3 Vi håller på att göra oss iordning för klassens Julfest / Julträff. Vi ska sjunga lucia sånger och ha fett kul!!! Imon ska vi rida och vill verkligen rida min prinsessa<333 men annars vill jag nog ha Sockan :) Maja vill byta och jag vill inte ha Honey så sockan blir väldigt trevligt :D Japp men hinner typ inte blogga mer för måste platta håret och äta :D men vi hörs snart puss

<333333




älsklingen<3

fick så fina kommentarer om den här bilden så här kommer den


här kommer bilderna


 




Här kommer lite härliga knäck-bilder





en med mandel :p





kan någon räkna hur många det är? Försten som har rätt vinner 3 länknigar!

Ciao! <3



Tipsa!

Ni får väldigt gärna tipsa om vem ni tycker ska bli veckans häst ;) Kommentera då och skriv hästens namn, varför just den ska bli nomenerad och vem det är från. Då skriver jag kanske såhär:

Trevor
För att bla bla bla bla bla bla bla

Från: Julia skötare på cindy
v. 49
(sry om jag lånade ditt namn lulli)

Observera att hästen måste stå på GFRK och att händelsen måste ha inträffat undeer veckan som gått. Nu är det v. 49 och då skriver ni bara det längst ner se exempel

Knäck!

Julia om TJO:
Snygg bild:XD
Lite suddig men den var söt, gmn♥

Svar- Alla ponnisarna travade då men jag kundde inte trava in i olivers rumpa så jag fick hålla in henne och då började hon trippa. Haha! Veet men den är tagen med mobilen så ah ^^ Matilda tog den när jag var ute med knatte lägret :D Vi hjälpte till och så fick jag rida för ah du vet vad :(


Just nu håller jag och mamma på att koka knäck <3 Det luktar vääääldigt gott i köket:) Håll utkik för bilder senare! Skolan var lugn hände inget speciellt :D Kunde dock inte vara med på gympan pga. min onda fot. Men det känns mycket bättre! Med tanke på att Farah Diba var på gränsen att krossa mina tå ben så tycker jag att foten repade sig snabbt :D

Och som ni inte kan ha missat så har det äntligen snöat! Wie... Eller..ja.. jag är inte ett jätte stort snö fan. Nee men det är bara så blött och kallt. Fast jag är absolut ingen snö hatare!! Bara när det är RIKTIGT kallt så att tårna typ fryser till isbitar bara man öppnar dörren.

Som sagt: Håll utkik för bilder senare!
kraaam

TJO

Sitter här nu och bloggar lite. Vi har en mellan rast som vi får sitta vid datorn på om vi vill :D

förlåt kerstin om du blev ledsen och det är väl klart att jag vill att du ska fotta mig (du e grym) men det blir lite tråkigt om man aldrig får se bilderna. Kan du inte lägga över bilderna som du tar på din nya dator?

Kanske ska med Issa till hennes stall sen ikväll men vi får se om min mamma tillåter :p



Farah Diba :)

I lördags fick jag äran att rida Farah Diba! Innan lektionen hade alla sagt till mig att hon var känslig och att jag inte skulle göra si eller så. Så jag satt där och till en början vågade jag inte göra nånting! Så hon studsade och bockede och några bocksprång bjöd hon på! När vi kom till ett hörn i trav så fick hon ett utbrott och bara flög upp i luften. När halva ridlektionen hade gått så hoppade therese upp och fick lite vett in i Farah Diba! sen hoppade jag upp igen och då minsan så gick det. Hon sa att jag hela tiden skulle göra saker med hene få henne i form och göra volter och så. Lite bogen in och bara göra saker hela tiden. När vi hade hoppat av och precis skulle leda in dom (Men dörren var inte öppen än) fick hon typ ryck och blev jätte rädd (för absolut INGET) Hon skulle såklart sticka ifrån mig men när hon "trampade av" med fram benet trampade hon av på min fot. Nu är den nästan 3 gånger så stor som min andra och jag haltar :( ser ut som liemannen när jag går på gatan. Men ännu värre ser det ut när jag springer! Börjar nästan skratta själv för jag vet hur roligt det måste se ut! Så nu har jag Farah Diba på lördagar och Julia som hade henne innan fick Honey. Nästa lördag har vi teori ):) får se vad det blir

grattis maja!!

Majas ritt var mycket lyckad och hon slutade på 66.06 (?) % GRATTIS!!! Alf var jätte duktig och lyssnade på henne super bra!
Jag kom lite sent men han i alla fall hjälpa henne hela framridningen!




Storm?

Jag drar till stallet om 20 minuter. I det här vädret. Kommer blåsa bort! HAha Önska mig lycka till !
Puss

i torsdags

Hoppade Sockan för första gången!! Hon var verkligen jätte bra!!:D Fast i början när vi skulle värma upp i galopp så förskökte hon smita ifrån arbetet så hon ställde sig på mitten och började snurra runt och bocka och greja :p Men hon är bara 6 år så det är lite synd om den<33 Jaja det var det puss puss

Veckans häst 48

Veckans häst är....


Tessa!! Efter 10 dagars vila så har Tessa sakta men säkert börjat gå 1 lektion om dagen. Hon får skritta trava och galoppera.



Tigrerad liten knabstrupper /appaloosa 14 år sto e. Arkus u. Charly

Julpynt :)

Idag var det julpyntning i stallet! Tessa fick det riktigt fint men får hoppas att hon inte äter upp allt bara ;) I skolan hände typ ingenting. Imon ska jag ju rida (just det! måste ringa Matilda!) Nu är härmed Jimmy min lördags ponny! Wie! Fast om tessa är med så får jag ju henne. Jag är lixom den ända som vill ha henne :) Imon ska vi rida med spötfrån hand till hand. Alltså som att man håller en pinne mellan tummarna. Stackars den som får cindy :( Och på söndag är det KM i dressyr! Ska vara Majas skötare :D Så ska hjälpa henne borsta kanske fläta. Hon ska ha Alf<3

Har inga bilder och ingenting att blogga om så det känns lite segt


Ååh! Typ 100´år sen jag såg Matilda och Becca! Saknar er ♥ 
Hinner nog inte blogga imon men får se när jag hinner :D Puss och kram

RSS 2.0