Skolan, slappa, zenit :)<33

Som rubriken lyder så såg min dag ut ungefär såhär:D En detalj bara. Fick ett sms från Emilia (ofc<3) och hon frågade om vi hade jympa nu på morgonen. Det har vi ju så jag ringde (då mina pengar var slut ofc<3) på mammas telefon. Jag frågade hurså och hon bara sa rätt ut "vi ska ha er" Jag fattar ingenting och bara va? Och då förklarar hon att Maja (mina jympa lärare) hade pratat med Tiam och Emilia (Timilia<3 hahaha!) och tillsammans hade de 3 kommit överräns om att Timilia skulle hålla danslektion för oss tjejer i 5-6 a-b. Lite jobbigt att vi måste vara med femmorna men aja ;) Denna tisdagen blev tyvärr struken från schemat för femmorna skulle på teater och då skulle dom missa och så. Men nästa tisdag ska Timilia ha danslektion för oss. Kuuuul!!<33 Men liiite pinsamt. Vi som går i dans kommer typ bara ooooookey. Och Jag looovar att dom kommer bara "Dana kan visa stegen"  då kanske jag dör lite ! haha!<3 Om ni undrar vad Timila betyder (det gör ni säkert inte :p) Så är det mitt bland namn för Tiam och Emilia Tiam och emilia Timilia. HAHA!<333 fattar ni?? Roligt är ordet! haha.

Glöm inte att fråga på frågestunden. Ni kan fråga precis vad ni vill!! Det är bara att fråga på :)

Dag 17 En hemlighet

Dett hade jag tänkt berätta detta tidigare men det hade varit fruktansvärt egoistiskt av mig då. Det är såhär att det finns en häst på stallet som heter Mon Amie. Ni har säkert hört talas om henne förut. Mon Amie har varit här i ca 4 månader tror jag. Hon är en söt, snabb och busig ponny med bomskräck. GFRK har haft henne ett tag nu och verkligen försökt att träna bort hennes rädsla men det verkar inte gå sådär jätte mycket framåt. Så i lördags fick jag reda på att om ca 2 veckor så kommer Mon Amie säljas. Förhoppningsvis till nån ryttare som kan träna bort hennes bomskräck:) Jag skulle verkligen inte bli förvånad om jag fick se att Mon Amie är med i nästa Ponnyakuten;) Eller på uttagningen. Min kompis Sofie är skötare på Mon Amie och är ju inte jätte glad kan jag säga :/   Önskar all lycka till Mon Amie!


mon amie :)

Staaaan!:)

Efter skolan gick jag och Amanda till stan. Vi köpte presenter till Fenja och Elina som ska ha fest nästa lördag;) Säger inte vad vi köpte för jag vet inte om dom läser ;p Skolan var lugn. Hände typ inget ;) Eller jo! Jag amanda, linus, emil, nora, wilma, truls, david, elmer och christoffer(?) ska mat strejka ;p Vi ska ha med oss egen mat till bamba för vi får så sjuuuuuukt blääig mat!!! Asså man kan ju inte ens hoppas på nåt gott. Det är ju äckligt varenda dag.. typ.... Så imon ska vi ha med oss mat. hahaha! I sjuan får vi iallafall gå hem och äta eller gå och köpa pizza. haha..

aja men har inte mer att skriva nu. Förlåt för så konstiga inlägg!
kram

Frågestund!!<3

Nu har jag

bild från google
bild från google

Men nu kör jag på med frågestund! Har längtat  länge nu!<3 Tycker sånt här är super kul :) Jag älskar att svara på frågor! En av andledningar är att jag inte har nån aning om vad ni tänker fråga om ;) Om ni vill så läser jag inte frågorna fören jag ska svara på dom. Då blir det lite roligare. Isåfall så skriv gärna en smilis (:)) först i kommentaren. Då ser jag att den hör till en av frågorna så jag inte tror att den är en kommentar och läser. Jag svarar på alla frågor!!! Frågestunden håller på till 17 februari. Då har ni arton dagar på er ;) Räcker det eller vill ni ha längre tid på er?? Glöm inte att ni får atälla hur många frågor ni vill!! Och vill ni vara Anonyma så är det helt OK!

ommentera om det är nåt ni undrar angående detta :) Kram

Dag 16 Mina 3 favoritbilder (ej hästrelaterat)

Denna "dagen" tar jag bort. Jag har inga favoritbilder helt enkelt. Vet inte varför jag tog den. Tänkte väl inte på själva meningen med orden då ;p Så sorry men ni får hålla er en dag till ;)


Min dag idag :)

Shit vilken rubrik! Är inte så bra på det så mobba mig inte ;)

Kom upp vid 10 och hjälpte Maja. Som vanlig då altså! Hon hade Oliver för det visade sig att han inte var halt i alla fall. Han var väl antagligen bara stel i fredags. Det gick bra för Maja på framridningen. Han var snabb  och glad! På bann fick dom tyvärr 3 stopp. Men ett av dom berodde på att ponnin som var inne på banan med Olli stod för nära och störde Oliver. Den var typ jätte stressad ch gnäggade heeela tiden. Men i övrigt gick det bra ;) Sen satt vi i cafeét. Åt och chilla! Efter det så peppade jag och evelina j. Munken som var där med Quattro!♥  Kerstin var med lite men det är ju ofc. jag och eve som är Thereses och Quattros fanclub :PJag och eve forever! hahahahhahaha! Sen var jag med på US mötet. Jag tog den stora gruppbilden :) Sen satt jag med och fick veta en och annan sak ;) haha!

Imon är det skola :(: seeeeeeegt men kul!<3 Det är nåt allvarligt fel med mig tror jag. Jag är i allmänhet ganska skoltrött (inte bra jag vet -.-) men jag är inte lika skoltrött längre. Jag blir inte lika nere längre. Tänker nog mest på alla kompisar ♥ Sen i allmänhet (roligt ord ^^) är jag ju skoltrött. Haahhah! Börjar halv nio imon!!! GÖTT!♥

Well well. Ska äta nu sen  duscha och lite sånt. Sen ska jag se om det kommer en bra film ;)

Dag 15 Det senaste klockslaget jag ätit middag på

Det var vid 2 på natten/morgonen. Jag åkte till Grekland med mamma och massa vuxen vänner. Samt en tjej som var 6 år som jag va med. Detta vår för ett par år sen och ah. JAg gick inte på fjällskolan då och så. Det hade tagit jätte lång tid. Först hade vi åkt från landvetter till ah Grekland. Sen hade vi åkt med flygplan nån stans på kreta. Och sen åkte vi  bil i typ 1 eller 2 timmar till våra hus. Så när vi va framme var klockan typ två och vi hade åkt med flygplanet typ fem tror jag eller kanske 6? Då åt jag typ bröd med zatziki. HAha!

Nu är vi här...

Dag 1: Bild på min bästis
Dag 2: Det roligaste som finns
Dag 3: En ovana
Dag 4: En vana
Dag 5: Bild på min högsta önskan
Dag 6: Jag är beroende av...
Dag 7: Det värsta som hänt mig
Dag 8: Min fobi
Dag 9: Jag kan inte leva utan (ej hästrelaterat)
Dag 10: Det äckligaste vi får i bamba
Dag 11: Min roligaste mobil-kompis
Dag 12: Mitt favorit TV program + bild
Dag 13: Min favorit film + bild
Dag 14: Det roligaste att baka + bild
Dag 1516: Mina 3 favorit bilder (ej hästrelaterat)*
Dag 1615: Det senaste klockslaget jag har ätit middag på*
Dag 17: En hemlighet
Dag 18: Min åsikt om ridspön

Så här ser det ut nu!
Tänkte kanske ha en frågestund. Vad tycker ni?

*dessa inläggen byter plats


Markarebete

Hade Honey idag:) En fantastisk häst med ett hjärta av guld!♥ Skulle egnetligen haft Yellow men a mitt ben. Så det blev Honey idag. Ska ha henne nästa vecka på hoppningen med men om Tessa går med så får jag henne ;) Martkarbete idag. Vi red på volterna och jobbade men inåt/utåt ställning. Flytta lite för skänkel och vissa delar av passet gick hon riktigt fint!<3 Sötisen! Nästa vecka ska vi hoppa på böjt spår ;p På volten då.

Kom på att jag glömde skriva om torsdagens pass:

Hade Tessa. Vi hade markarbete/hoppning men det blev mest som en hopplektion. Hon var super mega duktig men ibland gick det lite för fort. Hon fick sitt fina nosludd som jag gjort i slöjden. Men det vr alldeles för långt så det blev ett nackludd istället. Så hade jag bootsen också. Hon var sååååå söt! Det enda som fattas är ett rosa schabrak, sen är min outfit komplett ;) Jaja!

Imon ska jag hjälpa Maja på P&J (pay and jump skriver så  forts.) Hon skulle ha Oliver men han är halt tror jag. Han var det i fredags men inte idag så vi får se vem Maja ska ha :) Kanske Trevor för ingen annan ska ha honom så hon kanske kan ha han =)

Vi höres imon! eller på måndag!

Dag 14 Det roligaste att baka + bild

Jg brukar vanligtvis baka chokladmuffins. Men det är ju inte roligast. Gott är det men särskilt speciella är dom inte :) Cupcakes är roliga att göra. Man få lixom pimpa dom med vad man vill och kan göra dom personliga. + att dom är jätte goda!!<3


Leila Linholm är ju mega bra på átt baka. Både cupcakes och andra goa saker ;)


Bild på hyfsat ekla cupcakes :)

Skridskor :)

först idrott men satt bara på bänken. Får ju inte vara med på grund av mitt ben. Men jag ska börja vara med lite smått nästa vecka. Typ halva lektionen lixom. Sen åkte vi till heden direkt och mina änner åkte skridskor. Jag satt på läktaren med Astrid och vi frös ju som bara den! Det var verkligen i kallt... Vi lånade Davids tjocka varma jacka att ha som filt. Sen gick vi till värmestugan av och till ;) Tog massa roliga bilder som jag ska lägga upp :) Haha! En super kall och super rolg dag ;p

Imon ska vi ha markarbete :D hoppas på Tessa eller Alf. Men blir ju inte besviken om jag får nån annan. Inte nån som är jobbig bara. Mitt ben.... A jag orkar verkligen inte skriva att jag har sträckt mig i varje inlägg så ni får bara utgå från att det är mitt ben jag pratar om ;)

Hörs imon! 

Dag 13 Min favorit film + bild

Oj. Har verkligen ingen aning! Jag gillar mycket komedier och att skratta. Det är riktigt roligt tycker jag! När jag tittar på Twilight filmerna så blir jag lite nördig i Twilight men annars är det mest komedier ^^ Haha!


Damon Salvatore♥    Grinchen
Ian Somerhalder♥    Jim Carrey
HAHA!!!!!!!!  Ian Somerhalder and the Grinch "look-a-like"!! Haha! Lika som bär eller?   
Jim carrey är nog en stor favorit. Komedi-kungen är just vad han är!! :)
Satt vid google och letade efter en bra bild på Jim Carrey och så kommer den här upp! Sjukt kul!!! Haha!♥

HAHAHAHA!!!!<33

Haha! Måste bara lägga upp en kommentar! :p

Nora om Dag 12 Mitt favorit TV program + bild:

Haha! Men du, lägg upp bilderna från dagens posande! ;)

/Nora & Norea

Svar- Ofta ni kollar på min blogg?! HAha! Vad glad jag blir ;) Men säg INGET till Linus och Emil om den för då dööööör jag! Dom kommer skrika ut det och alla kommer bah ofta? Men nää jag vill  inte attalla i klassen ska kolla. Haha!

Joo. Jag ska lägga upp bilderna men har ingen sladd hos pappa :/ + Wilma ville ju inte vara med på bild. Isf. lägger jag upp dom på Astrid och när du, Nora, ligger på isen och försöker komma upp ;p HAHAHA! ppuss





Dag 12 Mitt favorit TV program + bild

Får köra same shit igen då... ;)





Vampire Diares<3

På andra plats kommer



Ofc!

Tjaaaa!!<33

Bloggar på nonnos iPhone igen:/ haha!kanske kanske kanske åker till stan innan stallet för jag och Amanda måste köpa present till Fenja och Elina ;) ❤ dom ska ju ha fest nästa lördag :D sen när det av til GFRK ❤❤❤ bloggar nu för nj får nog inget inlägg ikväll;) dag-inlägg vid ett idag alla är typ tidsinställda va så ni vet:p vaknade halv åtta idag!!!!!! Fatta hyr stressad jag va! Men på tjugo minuter han jag ära och fixa mig. Stolt!;) hahaha!! Min lära mamma gjorde frukost åt mig<3 Hon e så snäll så!! Måste gå nu! Slöjden börjar om två minuter !!! Haha. Utsökta ett rörigt inlägg! Kraaaam

Dag 11 Min roligaste mobil-kompis

Det är lätt helt klart Emilia! Vi messar och hon e bara jätte snäll. Rolig e hon mä ;) Det är aldrig tråkigt att messa med henne!!

Om det var mess kompisen och jag måste välja ut en samtals kompis med så blir samtals kompisen Matilda!! Vi pratar i typ hundra år om bara kuuuul!! Sen brukar hennes telefon dampa också! Haha .. Nää ,men TJO!

Yo yo!!

Dansen va grym! Eller vi dansa typ inget. Det var bara ja och Amanda i min grupp så vi kunde inte lära oss så mycket mer. Så vi spelade badminton istället. :D Haha! Imon hoppas jag ju på Alf:) Har inte så mycket att skriva.. Heheheh!

Aja ska plugga engelska och äta en macka nu.  Kram

Skolan-.-

Sitter här nu. Bloggar på nonnos iPhone :) slutar snart sen kanske jag och nonno åker till stan och går in på whyred innan dansen;) kraaaaaam dana<33

Mammas skor :/

Pga. att jag helst inte ska ha mina gummistövlar så fick jag ta mammas vinterkängor till skolan idag. Inte särskilt snygga och alldeles för stora! Stl. 40!! Men jag hade ragsockor över mina vanliga strumpor och sen var det ludd i skorna. Men ändå. 

Skola var okey! Knäckebröd till mat. Sen gjorde mitt ben grymt ont igen :/   emil hade kastat en isboll rätt i amandas huvud så hon gick ut genom dörren ovh om vi inte hade stoppat henne hade hon ramlat ihop. Hon hade fått den en bit över tinningen. Hon sa at hon var yr så vi tog henne till skolsyster och hon fick en ispåse. Jag kom haltande efter henne.. Hahaha!

Sitter och kollar på Nalle har ett stort blått hus minns att jag verkligen älskade det när jag var liten! Särskilt när nallen luktar i kameran. Jag älskade det!!

Kraaaaam Dana

Dag 10 Det äckligaste vi får i bamba

Det var svårt. Man klan aldrig, då menar jag aldrig, förvänta sig god mat i bamba! Om det inte är gott som typ Risgrynsgröt :)

Men det äckligaste är nog: Blodpudding, snigelpotatis sen får vi massa saker jag inte vet vad det heter. Massa grytor, röror. Det konstigaste vi får är: Sniglar, larver och häftsift. Ja som ni förstår så her vi verkligen ingen lyxig bamba... Haha

Måndag måndag måndag...

Vaknade och gick upp gick 7 steg sen vek sig mitt sträckta ben. Jag fick ta emot mig motn soffarmstödet. Började halv 9 som vanligt. Fortfarande med mitt sträckta ben -.- Gick till skolan utan att det gjorde ont. Sen vek sig benet ett antal gånger igen under dagen. Sen nu på kvällen (kl typ åtta) kom doktorn och kollade benet. Det visade sig att det DELVIS delvis var pga. mina hunters som jag sträckt mig. Han sa att jag troligen halkat och hunters har alltså inte en bra sula. Spelar ingen roll vad ens föräldrar säger för min doktor säger att dom inte tar emot bra om man tex. halkar. Men om det inte är halt ute så visst ;) Jag får inte vara med på idrotten och jag MÅSTE måste rida lugna hästar. Typ Alf eller nån annan lugn. Men helst Alf. På dansen ska jag bara vara med "slarvigt" får inte använda benet men kan sitta och lära in stegen. På fredag ska vi åka skridskor men jag får sitta på bänken. Kanske tar med min kamera och ska försöka fota om någan halkar Hahahahahahhahaa! Vad taskig jag är:) Riktig skadeglädje. Mmwoohahahaha!

Ursäkta att inläggen var extremt dåliga idag! Imon ska jag försöka blogga bättre!! Looovar

Go'natt<33


Söndag söndag söndag...

Seriedressyr omg. 1. Och jag och Matilda var på plats som Majas personliga tränare ;) Hon hade Alf (ofc) och det gick super. Vi skrek på henne om massa saker..hehe.. Förlåt majsen<3 Vill inte skriva hennes resultat. Tycker det är bättre om hon skriver dom själv på sin blogg. Ifall hon inte vill att folk ska veta. Jag hade inte velat att folk skriver mina % utan mitt "godkännande" hahaha!<3 :D En rolig dag!

Sen i cafeet kollade vi på när en familj skule lasta sin ponny. Dom visste inte hur man gör ska jag säga... Alla satt typ i cafeet och tittade ut genom fönstret. Sen hade hästen skitit på rampen men familjan bara stängde efter hästen så det fick all bajs på sig... stackar ponny...  

Ni kanske märker att veckans häst går åt skogen.  JAg tror nog jag ger upp det nu. Det kanske kommer någon gång om det är en häst eller ponny som verkligen förtjänar men det är oklart :p

Dag missar

Förlåt att jag har missat lite "dag" inlägg! här kommer de:

Dag 8 Min fobi
Jag har en absolut självklar definitiv superduper mega fobi för spindlar och insekter! Asså dom är bah sååååååååå äckliga, läskiga och uschliga varelser. Jag vet att de hör till "den stora cirkeln" men ärligt. Dom är blääääääää!
Dag 9 Jag kan inte leva utan (ej hästrelaterat)
Det här har lite bed vad jag är beroenda av (Vamppire Diares) och min vana (att borsta håret ;)) Men om jag nu inte ska välja detta så blir det såhär: löjligt svar -platttång. Jag "måste" typ platta håret  för annars kan det hända att det inte lyder och då blir jag sur :( seriöst svar -Min familj och mina vänner. Familj är inte att talaskriva om<3:) vänner måste jag bara ha! Ni är min drog<333 älskarer<3333333333 ppuuussss!

Sötnos :*

Red min fina fina underbara Tessa<3 Vi red på volterna i stortset hela lektionen. Lite bogen in. Ställa inåt, utåt. flytta för skänkel. Lite sånt. Det var ett hårt dressyrpass och det var ju bra ;) Prinsessan blev lite svettig. Sen när jag skulle ta in henne så gjorde jag halt mitt emot hagen. Och när jag frågade Munk om jag fick leda tessa till hagen så hon fick lukta på snö så såg jag bara Tessas blick. Öronen spetsade framåt, ögonen uppspärrade och ett "leende" på läpparna :D Hon bah SNÖ!!<33 Men jag ledde in prinsessan i boxen och borstade av henne. Sen gick vi upp i cafeet och flumma <3 Finaste vännerna har man ;) Synd att Matilda var tvungen att gå till sin bajsskola och dansa så hon fick avboka ridningen :@:@ Hennes skola har seriöst nåt emot att  hon ska rida. Hon är alltid tvungen att missa ridningen bara för att hon måste gå till skolan. Dumma skola!!

Imon är det Seriedressyr! Jag ska hjälpa Maja lite. Mest bara kolla på hennes sits och hjälper. Hon ska ha Alfen ;)


Kraaaaam!


oså lilla gobben<33



Bara så ni vet så ligger han så här på en fortfarande :) Bara det att han är tyngre och benet typ domnar :P

Dag 7 Det värsta som hänt mig

Jo. Alla vet nog vad det är. Självklart är det värsta som hänt mig när jag miste min käraste. Min fina Condor. Jag vill inte riktigt gå in på det men ni vet ju i alla fall vad det värsta som hänt mig är...

Nästa gång!! ;)

Var ju US möte idag. Och ja som rubriken lyder så blev det inget för mig den här gången :( Grattis till.... Julianna, Rebacca och Julia :) Grattis!!!  Men dom hade typ 7 röster och jag hade 6 röster så jag var bara en röst ifrån att få komma med i US. Men nästa gång ska jag försöka igen:) Önska mig lycka till!

Yoooo<3

Sitter hemma hos agnes<3 bloggar snabbt via hennes ipad. Hon sitter och spelar quadra pop på min telefon -.- hahaha!! Slängde bara ett inlägg til er snabbt! så det inte blir bloggtorka ;)

Dag 6 Jag är beroende av (ej häst relaterat)

Vi vet nog alla vad jag är beroende av. Bortsett från tessa gfrk osv. så är det...... Vampire Diares<33 Om ni inte förutsåg detta så vet jag inte vad jag ska tro aom er :)   HAHA!!! Nä men jag är seriöst beroende av Vampire Diares<33333 Det är ju bäst<33

Jalla jalla!!!

Nu slänger jag bara in ett inlägg innan jag gör mig iordning för att sova :)

Skolan var ok! Spanska, engelska biologi. Lite smått och gått. I bamba fick vi fiskbullar :( Asså ush vad äckligt!! Bara slämmighet som åker ner för halsen som en snigel... BLÄÄÄ!

Red Farah Diba. Gick jätte bra!! Vi jobbade med sits och red utan stigbyglar. Farah  Diba var grymt seg oh gick typ jätte långsamt. Så jag fick sitta med benen hela tiden så nu har jag typ ont i benen ;)

Rolig dag :)

ciao ciao

Dag 5 Bild på min högsta önskan



Min högsta önskan är att få äga dig min fina trollunge<3 (Vet att du är två år äldre än jag...)

Dag 4 En vana

Min vana är att jag alltid, alltid borstar håret på morgonen. Jag lägger ner tid på det och flyttar mitt "morgonschema" fem minuter tidigare så jag hinner borsta håret. Det blir bara så mycket lättare då. I fall jag akut måste sätta upp en tofs eller helt enkelt för att det ser bra ut :) Jag struntar inte i nåt annat bara för att borsta håret men jag planerar alltid så att jag hinner:)

Alltså: Jag borstar alltid håret <3

Dansen<3

Var ju hemma idag så hoppar den biten -.- Utom att typ hela klassen tror att jag skolkar men det gör jag INTE! Ursäkta att jag blev förkyld. Jag kan ju inte gå runt med gasmask och ha handskar på mig för att slippa bakterier.

Dansen gick jätte bra! Samma person var lika jobbig igen-.- om inte jobbigare-.- Men vi lärde oss början på den nya dansen och fick reda på lite saker ;) Imon ska jag till stallet! Wiihoo! Vill inte ha Farah Diba barbacka men om hon går med sadel så visst<3 Åker själv till stallet för Julia slutar typ 10 över 3 och jag kan inte vänta..

Aja kram<3

Hur?


när jag skulle kommentera på beccas blogg så kommer det här upp.. Hur skriver man det? det där i början

Lite bilder :)

Här kommer litnya bilder:



mitt öga :)

Nu kommer lite häst bilder min kompis Nora har gjort ;)









Som ni kanske märker så är hon inte en hästmännsika :p Älskar dej!


den här såg jag på vägen hem till pappa. Jag gick förbi den men sen tänkte jag "nej den måsta jag ju bara ta kort på" så jag "råkade" bara ha min kamera i väskan och shop shop så var den på bild :) Fint uttryck! Undra vad det stod på den bortrivna biten








min fina prinsessa!<3

Måste skriva av mig

När jag tänker på det som hänt mig. Att jag mist Condor osv. Så hjälper det nästan inte att prata ut. Jag mår bra av att få skriva av mig. Känns mycket bättre. Det kan vara här på bloggen eller messa. Jag vet faktiskt inte varför det är så men det bara känns bättre :) Jaja. Jag kan bara låta fingrarna flöda över tangent bordet och om jag ångrar något är det bara att sudda. det känns riktigt bra. Vanligtvis berättar jag allt för min mamma men sånt här är bara mycket skönare att skriva om.

Hejsan :)

Sitter här. Jag och min förkylning. Nös precis :) När jag skrev "min" så nös jag :p stannar nog hemma imorgon. Vill inte missa dansen och det är ju bättre att stanna hemme en dag och bli bätte än att fortsåtta resten av veckan och bli sämre och kanske tvingas vara hemme nästa vecka.. Så jag stannar hemme imon. I dag ska jag se om jag kan lägga upp lite nya bilder :)

dagen började sådär. Mammas kompis hade sovit hos mamma och stannat när hon hade gott och det visste inte jag. Så jag skulle hem innan skolan och hämte mina gympa skor och då var det någon som sov där jag jag blev jätte rädd och trodde det typ var en uteliggare. Så jag stängde dörren och ringde mamma och var helt rädd och jätte ledsen. Men hon förklarade och jag bara aha! ;) skit läskigt var det. Jag typ ble jätte rädd. Men när jag blir rädd så typ kvävs jag nästan. Jag kan inte skrika eller nåt jag blir bara jätte skärrad och försöker andas. Så om dert nu hade varit en uteliggare som typ rest sig och bara skrikit åt mig hade jag  nästan inte kunat skrika. Måste typ hosta först och sen kommer världens tjut. Men så var det ju inte nu så ah.

Sen bröt jag ihop.  Blev påhoppad av minnen. Hundratals med minnen. Om hur han inte finns i mitt liv längre och allt bara. Blev jätte ledsen och när jag kom upp till omklädnings rummet så var alla där och bara vad har hänt? och så. Det är ju jätte kul att dom bryr sig och så. Men jag kan verkligen inte prata om det. Det funkar inte jag kan säga en mening sen bryetr jag ihop. Det kanske låter konstigt men alla där ute som har mistb någon vet hur jag menar. Det funkar inte att prata om det. jag måste typ skriva av mig. Jag skickade några få sms till min mobil bästis och hon är ju helt underbar! Fick jätte fina "kommenaterer" och hon skrev massa fint! Tack!<3 love ya

Som ni fattar så har dagen inte varit den bästa (nu nyser jag, nej det gjorde jag inte) men vissa saker har varit roliga. Lägger upp bilder om det sen:D

Kraaaaam.

Dag 3 En ovana

Min ovana är nog att jag biter mig i läppen. Har gjort det sen jag var liten typ. Fast det ökade nog lite när jag blev Twilight nörd :) Och typ bet mig i läppen hela filmen :p haha! Jag biter typ så det blöder :( Skit jobbigt!  japp det  är min pvana det ... haha! 

Skolan ;)

Var på min fina skola med mina FINA VÄNNER♥ började med biologi -.- sen matte :D sen afrika-.- sen svenska .. sen engelska.. sen spanska :D En trevlig dag :) Åt köttbullar. helt ok. Är så sjukt kul: när folk stpr vid potatisen så "inspikterar" dom sina potatisar innan dom hamnar på tallriken. Jag gör givetvis också så och hittar man minsta hål så åker potatisen ret ner i byttan igen ;) hahaha! Efter skolan gick jag hem och träffade min fiina mamma igen :) vi fikade goa saker honn köpt i London sen åkte jag till pappa igen=) Ska snart äta pottis soppa:) har drat på mig en förkylning :( är typ jätte täpt och kan typ inte andas på natten-.- Och jag glömde min nässpray hos mamma... ååå omg! jaja får väll sova med tuen kuddari sängen så mitt huvud kommer upp... haha!!

Blir ju super glad när jag får så fina kommentarer! Känns jätte trevligt och man lyser upp<3 Tack till dig anonym!

En fråga: Vill ni att jag ska lägga upp inlägg direkt när jag sätter mig vid dstorn eller ska jag kolla runt på bloggar först??

Fiin kommentar!♥

Fick världens finaste kommentar. Hela kroppen bara lyser av glädje!

Anonym om Oj...:
Hejsan! Jga har bara en fråga ang GFRK. TYcker att det verkar superbra! Men min kompis sa att om man börjar där så lämnar alla en utanför! Är det så eller gre ni alla en chans att vara med och tar emot nya elever bra?
Älskar din blogg! Puss och Kram på dig och Tessa! !♥♥♥♥♥♥

Svar- Synd att du är Anonym! Skriv gärna vem du är om du vil ;) Jag lägger inte upp det om du inte vill :p Asså det finns ju personer som inte är med dom nya och så, dom kasnke käner sig otrygga med sånt?. Men jag kan garantera att jag och mina vänner välkommnar! Med tanke på att jag sköter "den prickiga hästen som alltid bits" så får jag alltid en förfrågan om jag kan hjälpa till. Då pratar jag ofta med ryttaren, frågar saker och ting. Försöker vara almänt trevlig helt enkelt! Det kan ju vara så att din kompis inte blev trevligt bemött och då säger till dig att alla är sånna. Men du ska veta att det inte är sant ;) Jag har ridit här i 6 år och med dom goa vänner jag har är man aldrig själv. Sen vet jag ju inte vem din kompis syftar på eller så men jag lämnar i alla fall ingen utanför. jag frågar i såfall om man vill vara med. men det är ju alltid bra om man vågar gå fram och fråga själv :) Vi bits ju inte ;p Haha! Hoppas du fick svar på din fråga :) puss och kram!

Dag 2 Det roligaste som finns

Det roligaste som finns är ju såklart ridnind och hästhållning<3 Och inte minst mina kära vänner :) Ridning är ju verkligen mäktigt du kan komunicera med ett så stort djur. Man förstår varandra. Jag menar man blir så samspelt. Det kan bara inte vara tråkigt ;) Hästhållning, då menar jag exempelsvis sköta min älskade Tessa. Tessa är ju ridskole ponny och har väääldigt svårt att lita på någon. Man måste lära känna henne. I början kunde jag inte sköta direkt när hon hade kommit in från hagen och åt sitt hö. jag fick vänta i kanske en halvtimme, mer eller mindre, innan jag kunde börja. Då var det ju så att hon vaktade sin mat och inte kände mig så bra som hon gör nu. Jag kan börja sköta direkt utan att Tessa ens vinklar örat bakåt. Nu behöver hon inte vakta sin mat från mig. Hon kan "dela" den :)
Och mina kära vänner är ju det vackraste man har. Och då räknar jag såklart Tessa<3

Varför är då detta det roligaste som finns. Om ni inte förstår det så får ni nog ta och läsa igen;)

Oj...

Ok. Nu har det nog blivit lite fel. Imon kanske ni får två tidsinställda Dag 2. Jag råkade ng lägga up båda. Men det är bara kanske. Ni får i alla fall en

Hoppas det går bra!
Dana


Moa-man ;p

Kom upp till stallet vid 11. Var med på häskunskaps cup. Jag var typ reserv :) Vårt lag, lag Ross^^, kom tvåa!! Jippii<33 Grattis till lag Oliver som vann!!! Julianna, Ellen och Elvira nu var suuuuper duktiga!! Grattiiiss

Sen sköte jag prinsessan och sen fottade vi med våra kära ponnis. Jag gick med Tessi och Julia med Cindy. Kerstin tog kort med Julias kamera. Hoppas dom blev bra ;)! haha!
Sen satt vi i cafeét. Jag, becca, julia, kerstin, maja och moa. Maja gick typ innan oss men vi andra satt kvar i cafeét. Jag masserade Moa :P haha! Sen kollade vi på när hon spelade nått julspel. Sen höll vi på och prata och skratta. Sen kom vi fram till att om jag var en kille och äldre så skulle jag heta Moa-man och bli ihop med Moa. HAHAHAHAHA!! Asså man måste ha vart där för att fatta det roliga annars låter det bara konstigt ;) 

Imon börjar jag halv nio :D Hoppas verkligen att det blir danslärar samtal ;) Känner mig sugen på att prata. länge :)  

Snart ska jag duscha och göra i ordning mig. Ska se om jag kanske ska cchatta med Julia på Hjärntorget... hahaaa!  

Kraaaaaaam Dana

Dag 1 Bild på min bästis



Får ta och härma Becca med det. Tessa du var där för mig, nu är jag här för dig<3 Love you sötis

Heeeej!

Ska till kära stallet snart ;) Träffa Becca Julia och alla andra UNDERBARA kompisar<3

Måste bara säga att GFRK är en del av mig. En del av mitt liv. Hästarna, Tessa. Och absolut inte minst KOMPISARNA. Ni e ju dom vackraste på jorden! Jag älskar er. Lördagar är nog den bästa dagen på heeeela veckan. Ridning och kompisar. Kan det bli bättre?? Jag älskar er sötisar!♥ i gör mitt liv så bra! Skulle inte vara lika roligt att leva utan er! Ni e dom finaste♥ och glöm aldig bort det! Love ya!

Ska ju till stallet tänkte sköta min prinsessa. Ni vet ju att jag har tjatat om att jag vill ha Tessa osv. Men nu har jag bratat med Munk på allvar och hon sa tt jag i alla fall kommer ha Tessa på hoppningen! Jag ska typ ha Farah Diba på Dressyren och sen får vi se hur det blir med markarbetet. Antingen har jag Tessa eller så har jag Farah Diba :) Så det blir riktigt kul!

Ska se om nån tar med sig en system kamera så kan vi fota lite med hästarna. Då får ni en ny header och inte nån jvla hackad header :@

Imon blire skolan ♥ Jag vet att jag e lite knäpp men seriöst, jag längtar tills imon! :p Längtar till mina älskade vänner och till rutinerna och allt sånt där! Sen ska jag försöka bota min Sms-sjuka en gång för alla. I alla falls tills januari e slut ;) Sen ska jag nog byta så jag messar och ringer gratis till alla som har 3 :D Då kan jag messa med Emilia tills mina tummar blöder ;p

Nu åker jag om en timme så jag måste göra iordning mig.
Om det inte kommer upp nått tidsinställt Dag 1 idag så får ni kommentera som attan så jag fixar det ;) Kram

Jag börjar nu :)

Dag 1: Bild på min bästis
Dag 2: Det roligaste som finns
Dag 3: En ovana
Dag 4: En vana
Dag 5: Bild på min högsta önskan
Dag 6: Jag är beroende av...
Dag 7: Det värsta som hänt mig
Dag 8: Min fobi
Dag 9: Jag kan inte leva utan (ej hästrelaterat)
Dag 10: Det äckligaste vi får i bamba
Dag 11: Min roligaste mobil-kompis
Dag 12: Mitt favorit TV program + bild
Dag 13: Min favorit film + bild
Dag 14: Det roligaste att baka + bild
Dag 15: Mina 3 favorit bilder (ej hästrelaterat)
Dag 16: Det senaste klockslaget jag har ätit middag på
Dag 17: En hemlighet
Dag 18: Min åsikt om ridspön

Jag börjar imorogn. Vissa är tidsinställda då jag inte kan komma in på en dator varje dag. Så kolla varje dag! ;)

Men herregud!

Asså ni ska veta att det är inte jag som har bytt header eller bakgrund!! Någon har hackat sig in på min blogg och haft "kul" :@:@:@ asså grrr! Nu byter jag lösenord!!!!!!!! Idioter som bara är aaaarrrrrgggghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredagen 13

Juste! Igår var det ju fredagen 13. Klarade alla sig? Jag hade faktiskt tur! Hela i går var jag hela tiden nära på att få händer och fötter i ansiktet men det varhela tiden typ 3 centimeter från mitt ansikte ;)Själv känner jag en underbar människa som hade otur. Hon kom för sent till alla lektioner på den dagen -.-

Tessa♥♥

Fick min älskade Tessa idag!<3 Blev jätte glad och ba JAA!!!  inför alla^^ Hade björneträningen fast på en långsida i stället för rätt upp. Det gick jätte bra och jätte snabbt! Hi lanade i fel galopp över hindrerna men det var bara att bryta av och rätta :D Hon var super duktig♥
om 40 minuter ska jag kolla på Vampire Diares igen<3 Behöver en dubbel dos för att kunna hålla mig en vecka :) HAHAHAHA!

Imon åker jag upp till stallet och sköter men är typ jätte trött så orkar nog inte åka upp så tidigt eller stanna så sent. Är skola på måndag och jag måste tagga :p

efter som att alla typ gör sån här dag ett dag två... Så tänkte jag också göra det :) vad tycks??

och efter som att alla typ skriver sitt namn<3häst<3häst så måste jag också testa känner jag :D:)
Jaja vi höres imon ciao!

/Dana<3Tessa<3Farah Diba<3Jimmy


Bjuder ;)
Kolla vad brun jag va<3♥

Nä nu :´´)

Läste Rebeccas blogg nyss. Asså får ju f*n tårar i ögonen så snäll är hon!♥

Rebecca Du ska veta att du är nog den finaste människan på jorden! Du är för snäll mot allt och alla (efter allt du sagt om mina och andréa så är jag inte säker på att det gäller dom) Du är en perfekt vän och du tar så bra hand om Ross. Du finns alltid där för en! Om man känner sig ledsen så går man till dig. Man kan inte gråta ut hos dig eftersom att du alltid får en att le :D Du är bäst!<33 Jag älskar dig! Du är en vän vär guld (du ska veta at du är värd så mycket mer än bara guld. Om man skulle jämföra guld mot vad du är värd så skulle guld vara damm)  Varje gång jag ser dig så blir jag glad. Det går inte att vara ledsen i din närvaro! det går bara inte. Det är som att nysa med öppna ögon. Puss 

Badminton :)

Hade idrott i masthuggshallen i morse :) Vi hade badminton! Skitkul!! :D Vi ska typ träna på liknande sporter. I bamba åt vi nån skinkås med pasta :/ Och sen slutade jag typ kvart över 1 :)

Samanfattning
Sammanfattning av första veckan:

Måndag: lov sista dagen =)
Tisdag: Bra dag! Kul att träffa alla kompisar. Hade idrott på morgonen. Började inte så strikt direkt utan vi tog det lugnt första skoladagen. God mat i bamba!
Onsdag: Kom igång med själva skolarbetet lite mer av allt! Sådär mat i bamba! Dans efter skolan! Blev påhoppad av sms-sjukan! (haha!)
Torsdag: Fortsatte med arbetet. Sådär mat i bamba! Sms-sjukan lättar. Nu är det bara att motstå! (haha!)
Fredag: Hade idrott först på morgonen igen. Ok mat i bamba. Sms-sjukan är över nu... hoppas jag :)

Alltså: Veckan har vart Jätte bra!!! Jätte kul att träffa alla ige och att få komma in i rutinen igen =)

Kraaam!

Chili :)

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen ;)

Red Chili då. Typ jätte längesen jg red han men nu blev det gjort. Skulle egentligen haft Farah Diba men hon har skav så jag frågade om jag fick byta. Ville helst inte rida Farah Diba barbacka. Men Chili var bra vi jobbade med lösgjordhet, och det är ju inte chili. Men jag får väl säga att det gick bra. Jag menar första gången på säkert 3 år jag rider han och han är ju stel men det gick bra! :) Vi gjorde voltövningar samt en övning med galopp och trav volt. Riktigt kul :D

Vi höres imon är det fredag så då får ni bra update.

// Dana



Ärligt talat så längtar jag varje kväll efter att få gå till skolan :) Vet att alla prov kommer (det längtar jag INTE efter!) men jag bara längtar till alla kompisar!<3 Känner mig fortfarande lite ,snuvig, hostig, febrig sen sms-sjukan ;);) haha...

Hopp in i duschen för mig nu! Jalla jalla ...


Sms-sjukan ;)

Har gåt och fått sms-sjukan. Symptom: Man känner sug efter att få smsa. När man väl börjat får man kämpa med att sluta. Haha! Nää överdrev men jag har i alla fall smsat med min bästaste snällaste finaste sötaste och bästigaste danslärare!♥ Love ya milla! Hon e ju för go' Nä men vi mesa om lite blandat saker jag gärna inte vill ta upp här men ni ska inte tänka på det. Det var bara en tjej som var lite jobbig på lektionen och min danslärare kan inte skälla på folk så hon visste inte vad hon skulle göra. Jaja.. det löser sig. Imon ringer hon kvart i 8 så vi kan prata påväg till skolan för det tar mig typ en halvtimme. Det är lite kaos på dansen. allt och inget kan man säga.

Nää men nu tar jag och lägger mig. Tänker sovaaa<3 så jag kan ladda inför ett samtl med en underbar människa på morgondagen.

Imorgon:

Dagen börjar bra med ett härligt samtal.
När man anländer till skolan är det spanska som gäller :D
Mitt på dagen kan det bli surt på syslöjden :( men det är bara att kämpa på och försöka att inte reta upp sig på sin slöjdlärare.
Maten är inte bäst men man får ta det som man får.
Dagen slutar med ett stall besök och en ridtur på antagligen Farah Diba.


haha! detta var min torsdags prognos :p

Godnatt♥

Nu eller sen?

Tänker på om jag ska vara med denna Pay´n´Jumpen som kommer nu? Asså jag kommer få betala själv och jag vill nog spara så mycket pengar som möjligt till Horse Show. en efter det kan jag vara med på Pay´n´Jump. Det kommer ju typ vara jätte många så det gör ju inget om jag missar denna ;)

Kram

Skolan

Första dagen i skolan idag då :) Och vet ni vad det började med? Innan jag ens kom innanför grindarna så ser jag min kompis gå på kryckor. Hon hade sträckt sitt vänster ben på hennes årets första fotbolls träning ;) Herregud! Detta är andra gången det händer. men jag hjälper henne. Att bära böcker och i bamba.. Lite sånt.
I alla fall första lektionen var ju idrott. 10 stycken var ombytta och alla andra 16 visste inte att det var idrott. så vi gjorde JÄTTE tråkiga saker för att dom inte skulle svtettas. :/ Sen hade vi rast men inne då lltså för att det var typ isbanor över hela skolgården. Sen hade vi Geografi :( Sen bamba, risgrynsgröt ;) sen rast inne igen. Och sen Historia. Kollade på en såndär hemsk Medeltidsfilm igen. Bland annat om pesten. Blääää!  Dom visade närbild på när en man hostade upp blod! Fy f...  Imon är det dans♥ och så ska jag prata med Julia hon ska komma upp till min skola på torsdag efter att hon har slutat och så ska vi åka direkt upp till stallet<3 Och sen blir det nog till att rida Farah Diba!



Har fått några kommentarer angående Horse Show. Om att saker kostar mycket osv. Men tänkte bara säga att alla gånger jag har varit på Horse Show så är mycket av priserna sänkta. Kanske inte så lågt som jag skrev en ändå lägre. Jaja vi får helt enkelt se när vi kommer dit.

Ha en bra kvll!

Kram


Nästa stopp: skolan

Ja, då var det dags igen. Skolan börjar. Med både roligt och tråkigt. Lovet hade gärna fått vara lite längre, men men. Kommer ändå vara kul att träffa alla kompisar och lixom käna att man ska vakna och ha någonting att göra. Inte bara sitta vid TVn och titta på meningslösa program utan faktiskt göra någonting med dagen. Och skolan har ju inte direkt en dålig inverkan på en ;) Jag menar det skadar ju inte att lära sig saker inför livet :D Fast mina eftermiddagar har ju varit som himmlen<3 stallet stallet stallet och mer stallet. Inte minst att vara med alla goa vänner och sköta Tessa:)

Får gå upp halv 7-.-Imon börjar jag 08.10 eller 08.20 ! Kommer inte ihåg och det var ju inte så smart. Men jag är nog där 10 över för säkerhets skull. Ska ha idrott först på dagen. Men det är ju typ roligast bara för att vi har världens grymmaste lärare! Maja heter hon och är typ hur snäll som helst.

Sen ska jag hem och äta och packa. Jag ska ju bo hos pappa resten av veckan då min kära moder åker till London med jobbet. Men innan jag åker ska jag titta på VD<3 (Vampire Diares <3) och äta något. Sen måste jag hem till min kisse ^^

Ha en skön kväll alla finisar!

Tessa<3

-ska jag verkligen se ut såhär?- haha! Hon ser ju helt frågande ut!

Snö :)

Det snöar!!! Alltså NU snöar det!! Missa det inte!! :D Läs min blogg nu! Och titta ut genom era fönster :) NU

Julia bara såg att det snöade och jag hade pres´cis loggat ut från bloggen och sen sa julia "det snöar!" jag bah "det måste jag blogga om ;) haha. K bry men ändå :)


Sista dagen :´(

Idag är det sista dagen på lovet :( Fast det är ju kul med alla kompisar;) Plus att jag tror det är dans på onsdag♥  Sitter med julia och vi ska snart åka upp till stallet:) vi ska träffa Maja och Matilda på vägen. Typ först när vi kommer upp ska vi nog äta och sen får vi se om dom behöver någon hjälp med någonting i stallet :D 

Här kommer gamla bilder:


 
Detta är min ABSOLUTA favoritbild på Julia 


Min dag

Började med att jag vaknade halv 9:) Slappa vid TVn duschade åt och gjorde mig iordning. Vid 10 i ett åkte jag och mamma till backaplan. Köpte sporrar (dock inga kulsporrar som min plan var för att dom var slut och skulle typ inte komma in på hur länge som helst så det blev dom nästbästa:D) sporremmarna fick man till. Inga läder remmar som jag ville för det fanns inte heller. Men mamma sa att jag får ha dom här tills det inte går längre och då får vi skaffa nya. Sen åt vi på Burger King (nyttigt jag vet!) och sen åkte vi till nordstan för mamma skulle växla pengar till pund:D Vi gick också in på KapAhl och där hittade jag en sjukt söt ring!<3 Såå himla fin:D Det är verkligen min absoluta favoritring:D Ni får en bild på den nån annan dag;p

Imon börjar mamma 7 -.- så jag får sova tills jag vaknar (haha) och sen åka till stallet senare. Ska höra om jag kanske kan vara med någon  innan och åka till stallet tillsammans. Men det tar vi senare. Ska sköta Tessa<3 Mitt hjärtegull :3 Ofc vara med vänner (älskar er sjukt mycket!) Och sen åker jag hem ganska tidigt tror jag. Sista dagen på lovet vill jag såklart vara i stallet och vara med mina kära kära vänner!<3 Finns inget bättre i hela världen än att vara i stallet med sina närakära och kära<3 

Här kommer min inköpslista till Horse Show:

* Guldboots  (59 :-?)

* Rosa schabrak  (59:-?)

* Rosa huva   (49:-?)

* Rosa lindor  (49:-?)

* Rosa nosludd  (29:-)

* Pulla nosgrimma  (59:-?)

* Vita handskar   ( 49:-?)

Det var det jag kom på nu :) Tror ni att allt detta går på 500:-
Jag fick detta till 343:- men jag är ju inte helt säker på priserna. Jag bara gissade nu:)

Hej!

klicka på den här länken!! Titta på bilde nr 3    http://matildaasliv.blogg.se/2012/january/hheejj.html 


Snart åker jag och mamma till myone för att köpa sporrar:D Åker inte till stallet idag :( Men kommer ju imon :) Bloggar imon tror jag ;)

Ciao<3

Nikina :/

Red Nikina idag då. Red en björne-träning. Gick sådär, det var första gången jag red Nikina och jag såg fram emot det:) Jag visste att hon var kaxig och "stoig" men inte att var så kaxig och "stoig" Så det gick inte så bra. Men jag tar tillbaka det dumma jag ssa om Nkina ióch kom på efter att jag hade ridit att hon bara är 6 år. så ah. Men nästa gång ska jag förmodligen (förhoppningsvis) ha Tessa. Vi ska ha hoppningn och Therese ska byta ut Farah Diba och Mon Amie mot två knatte-ponnisar. Så jag får i alla fall inte Nikina.
Sen satt vi i cafeét och chilla och tro mig har inte skrattat så mycket på läääänge!!

Som i kanske visste så kollar jag oftast mina kompisars bloggar innan jag bloggar själv och det ser ju bara för roligt ut! Alla, exakt alla  har skrivit om idag. Ser jätte kul ut! Det börjar så här på Nästan allas bloggar "Idag red jag *** och vi hade mararbete" Eller liknande :p * står för hästens namn då ;p


Biggy och Mims

Hände inte så mycket idag. Kom upp till stallet åt och pussa på min pownie. Sen gick jag Matilda , Kerstin och Selma ut med Biggy och Mims och det var KALLT om händerna. Biggy var lite knäpp och typ stannade och slickade på löv ibland.  Och han drog typ så min hand blev helt röd. Fast den var ju kall med annars brukar han inte dra så mycket som han gjorde ;) Sen gick jag och Matilda hem och vi flumma typ hela vägen. Dvs en hållplats :p men ändå. 

Om 1 timme och 10 minuter ska jag titta på Vampire Diares♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ asså det är så bra! Det är inte läskigt som man tror eller det är ju blod med och så men inte läskigt man måste ju inte titta om man tycker det blir läskigt. Bara att titta bort då :) Guuuuud det är så bra! Jag är KÄR    Har verkligen fastnat för VD<3 Är typ kär i Stefan♥ och Damon♥ och asså .... guuuuuuuuud..... jag typ bara dör lite här<3 Det är ju typ bara BÄST

Hahaha! Nu blev det lite knäppt där på slutet men ah. Jag är bara lite nördig av mig :p

sant eller inte?

Har tänkt på det här uttrycket "Money can't buy us happiness", "Man kan inte köpa sig lycklig" eller liknande.

Tänk såhär: Om uttrycket "Money can't buy us happiness" menar att man inte kan köpa sig lycklig så är väl det fel? Jag menar om man köper en häst, då är det väl pengarnas förtjänst, delvis. Då är det ju pengarna som köpte oss lyckliga i alla fall. Man köpte hästen för pengarna och på så sätt var det pengarna som köpte en lycka. Eller?

Man kan tänka såhär med: Du köpte hästen men det var inte pengarna förtjänst. Det var kärleken till hästen som fick dig att köpa den. Fast då var det ju fortfarande pengarna som gjorde att man blev lycklig. Även o det är hästen som fyller en och gör en lycklig. Å andra sidan behöver man inte köpa hästen för att vara lycklig. Man kan ju göra så som jag och mina vänner gör, sköta hästen. Fast jag vill ju självklart köpa los Tessa men det är inte poängen just nu. Poängen är att man inte behöver köpa hästen för att bli lycklig. Det räcker med att sköta och få rida den.

Allstå: Pengar kan köpa oss lycka, men det behöver inte vara själva pengarna som gör oss lyckliga.




Åsikt: Dana

kommentar

Julia
Det är fredag och stallet öppnar nt fören 3!!!!!!!
Jag och Becca kanske nt ska till stallet vi får så ifall vi hinner!!!!!!

Svar- asså för det första alltid när jag skriver att ja ska till stallet eller att jag ska åka snart så skriver du alltid såhär eller liknande. Du vet inte hur jag har tänkt eller hur jag har planerat! Du skriver typ alltid att stallet inte öppnar förren 3 och så. Men som sagt så vet inte du hur ja har planerat. säger bara det att det inte ändrar nåt när du skriver så här jag planerar inte om för det så det är bara som en tom kommentar för mig

OM IGÅR

Japp. Som sagt så hade jag Farah Diba och hon var ju riktigt fin! Vi gjorde en övning där man skulle rida serpentin bågar och göra en volt i varje båge:) Hoppas ni förstår. Det gick iaf jätte bra! Hon var lit knäpp i galoppen och fattade korsgalopp och hade sig. Busiga ponny! :D

Snart ska jag upp till stallet med Matilda och ha en halv Matilda och Dana dag:) hehe!
Sen får vi se vad vi hittar på :D

Kommer inlägg ikväll:D




Ridläger bilder<3♥  Alltså minnen!

Trött -.-

Ok, asså förlåt får dålig bloggning men jag är verkligen super trött.
Lovar att blogga bättre o idag imorgon men ni ska i alla fall få veta att jag red Farah Diba. Testade henne utan martingal och hon gick jätte bra! Hon var väldigt lätt i munnen och hon gick i form helt av sig själv :) Hon var superb idag alltså! Men ni får veta mer imorgon innan stallet :D

Kram

Flash & Sally

Här kommer bilder på Flash och Sally som jag lovade:


Flash
FLASH (Cairnview Flash) är ett irländskt varmblod som är född 2005. Han har tidigare tävlat hoppning och tycker det är väldigt roligt. Men har även ett trevligt steg och kommer att bli en bra allroundhäst! Han är snäll att pyssla med i stallet och busig i hagen.
Inköpt till GFRK hösten 2011.


Sally
SALLY (Tork Sally) är en welshcob/tory-korsning som är född 2005. Hon har ett hjärta av guld och är både snäll att rida och i stallet. Dock behöver hon lite mer utbildning både i dressyr och hoppning.
Inköpt till GFRK hösten 2011.


Informations källa: Göteborgs Fältrittklubb

GRATTIS MAJA!!!!

Grattis bästaste Maja!!
13 år idag<3
Ha en bra dag så ses ikväll!


Veckans häst 1 meddelande

Vill bara lägga till några hästar på haltlistan (tråkigt nog)


Trolle   -halt. Vet inte riktigt vad som hänt-


Provence (uttalas.provans.) -halt. Vet inte riktigt vad som hänt

Risgrynsgröt

Slänger in ett snabbt inlägg om dagen:

Va i stallet och putsade tessis träns och hann även sköta lite :)

Satt i cafeét och flumma (ofc)

Åkte hem 10 i åtta med pappa och julia

Nu ska jag äta lite risgrynsgröt och sen hitta nåt på TV eller bara gå och somna ;)


Emil!

Emil heter alltså stormen som har dragit in över västergötland :/ Blåste som bara den inatt. Och mitt fönster-"lås" (den där saken man stänger fönstret med) har gått sönder. Jag har en där upp och en där nere men den där uppe har gått sönder så när det blåser mot fönstret så stängs fönstret och det låter typ som när bildäck sladdar. Hela natten alltså. Usch! Och sen om blåsten slutar så glider fönstret upp igen (vi snackar om typ 1cm) och då låter det igen. Och min katt som sov på mina ben inatt blev rädd varje gång och ryckte till så typ hela sängen skakade. AAARRGGHHH!!! jaja

Idag ska jag till stallet som sagt. Efter att jag och Matilda har städat vårat skåp ska jag nog sköta :) 

Här kommer lite bloggar jag kollar när jag sitter vid datorn:

http://ungadressyrryttare.blogg.se vendela och julia gästbloggare michelle

http://ponypower.favs.se julianna och ellen

http://gfrkryttarna.blogg.se kerstin och julia gästbloggare evelina j

http://matildaasliv.blogg.se matilda

http://dawn.blogg.se rebecca

http://majaochmajaa.blogg.se maja och maja

http://selmasevelina.blogg.se selma

http://lovemyy.blogg.se evelina m

http://monamiie.blogg.se sofie

http://bykim.blogg.se kim

kollar inte bloggarna i denna ordning. Förutom den första den kollar jag alltid först ;)

Veckans häst 1

Veckans häst är....

Diadora, Cindy, Yellow, Kadmos, Lightning, Donna, Dux och Ikaros!
Alla dessa 8 hästar har haft oturen att bli halta :(  Alla hästarna är på bättringsvägen nu ;)


Diadora -halt. Vet inte riktigt vad som hänt-


Cindy    -fåt en spark på höger bakknä-


Yellow   -fastnade i hagen och rispade upp innersidan av halva vänster baklår-


Kadmos   -halt. Vet inte riktigt vad som hänt-


Lightning   -halt. Vet inte riktigt vad som hänt-


Donna   -hovböld-


Dux (vet att han var föraa veckans häst men han kan väl få vara med igen? Det känns ju konstigt om man inte tar med han;)


Ikaros   -halt. Vet inte riktigt vad som hänt-




Vet att det ä för många hästar för reglerna men jag kan ju inte ta en häst i veckan :/ Jaja. Hoppas ni inte blir sura :p

Hej

Söndag
I söndags hjälpte jag till i stallet. Som vanligt. Jag och Julia skulle leda Yellow och Cindy för att dom var halta och behövde ledas, men Cindy var för halt så hon fick stå kvar i spiltan. Yellow fick gå själv med en privathäst i manegen :) Kommer inte ihåg så mycket mer så ah :p


Tisdag
Lämnade katten hos pappa sen åkte jag till stallet med Maja. Typ 5 minuter efter att vi hade kommit så kom Matilda:) Vi satt i cafeét och åt. Sen vid 2 gick vi ner i stallet och hjälpte Goldie med Yellow. Goldie spolade av hennes sår och Matilda upptäckte en stor knöl på halsen. Goldie tittade på den och kunde notera (haha) att Yellow (troligen) har fått en spark av Sally. Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att Sally var mobbad. Den saken har tydligen vänt på sig nu. Sally är en grymt tyken och kaxig häst som har sparkat Yellow.



Imorgon
Jag och Matilda ska städa ur vårt skåp. Ska slänga en massa onödiga saker och fixa lite ordning. Och Matilda ska ta hem sin cykelhjälm som har legat där sen i jag kommer inte ens ihåg när den hamnade där -.-  Vet inte hur länge jag stannar imorgon men ah ;)


Kim idag

och vi tänkte ju fortsätta med filmerna men hennes kamera höll på att ladda uur och ja ;) Vi spelade spel och åt lunch sen åt vi vit chokladmousse till efterrätt :) Imorgon ska jag och mamma först lämna zingo hos pappa och sen drar jag till stallet<333  tänkte sköta lite och kanske hjälpa till att göra iorning tessa<3 Men har inte så mycket att skriva om så tänkte ladda upp lite bilder:D
Snart ska jag redigera Veckans häst inlägget:D


2011


Här begravde vi Condors morot som jag hade lagt i hans krubba. Typ några timmar senare fick jag reda på att han inte skulle komma tillbaka......


Vila i frid min vackra prins<3
lilla gubben<3






Denna bilden är jätte fin tycker jag :) En söt liten blomma:p



2009

jag och nonno fiskade krabbor:)


oj vad många! Kommer typ inte ihåg när. Eller jo...på hennes land...men .. ah minns inte så mycket






Vad vill ni ha bilder på? Kommentera! Vill ni ha bilder på blommor, hästar vadsom helst:D


Sorry!

Hej allihopa! HUr har 2012 varit hittils? haha! Ursäkta dålig bloggning men ah. I lördags var jag med kim och vi va lite på stan. Sen gjorde vi en film med hennes system kamera.

Ska fatta mig kort nu:

Bloggning om igår kommer imorgon kväll

Idag ska jag vara med Kimsan igen och vi ska nog spela in mer film.

Först ska jaag duscha och göra iordning mig och sen träffar jag kim<3

Mamma åker till stockholm imorgon så ska vara med pappa:D Och zingo får följa med!

Vi hörs imorgon!!<33 PPuss





P.s Tack kerstin !!! Du är ju alldeles för snäll!

GOTT NYTT ÅR!!!

Ett riktigt gott nytt år ska ni ha!  JUST NU ÄR DET 1:A JANUARI 2012 !!!!! WIE!

Det första som hände inom 5 minuter i år var:

*Såg på fyrverkerier

*Önskade såklart pappa ett gott nytt år

*Fick agro på min mobil som både säger att jag har 99kr men det funkar ändå inte att messa -.-

*Blev typp halvdöv för dom sköt fyrverkerier på min gård dvs. typ 50 meter från min lägenhet. Usch! Fast coolt var det!

*Var kissnödig ;)

Och sist

*Tänkte på Tessa♥ älskar henne! puss till Tessa gott nytt år älskling!!♥


Vill även passa på att säga grattis till Midas och alla andra hästar som fyller år idag!

RSS 2.0