snabbt snabbt!

snabbt inlägg innan skolan...

Börjar halv 9 så har lite tid på mig :D Men ah åt risgrynsgröt till fukost sen blev jag biten av min katt ovanför knät! aj aj aj!!! Hans tand lixom drogs längsmed benet så det blev ett jack :´( jaja måste gå om 10 och så. Men vi kanske hösr ikväl!! annars fick ni ju ett snabbt:D Fin dag till er!


Hiss & Diss?

:D
Funderar på att kanske skapa en kategori vid namn Hiss & Diss . Vad tycker ni? Det är ju ni som läser så det är eran åsikt jag vill ha. Där kanske jag hissar någonting som har hänt eller någonting som finns eller lite olika, jag dissar tillexempel någonting som hänt eller någonying som finns eller lit olika :p Haha! Vad tycker ni? Kommentera!!!!!

vad tycker ni

Försenade bilder...

Hej hej!
Uppe i stallet vid 10 idag :D tidigt var jag uppe men det var bar kul. Vi skulle egentligen putsat men nyckeln var borta så ingen sadelkammare fanns idag :)

---------------------------------------------------------------------------------

Bilderna som jag lovade skulle komma idag blir försenade! Kerstins (fotografen) internet fungerar inte så inga bilder blir mejlade till mig på ett tag tror jag. Men ni märker ju när de kommer ;)   Om exakt två veckor ska jag tävla!!!! Grymt kul ska det bli!! :):):)

Skulle vara roligt och få se hur många hästintresserade det är som läser bloggen. Kommentera och skriv vem du är och om du är hästintreserad. Mins 10 kommentarer förvänmtar jag mig eftersom att det är många fler på statistiken!


---------------------------------------------------------------------------------

Men Tessa blev fortfarande ren och fin ♥ Sen när stallet hade stängt gick vi till paddocken och hoppade lite och sen hade vi lite dressyr :) kul! Nu är jag hos pappa, imon ska jag till mamma men sen från tisdag till tisdag veckan därpå ska jag vara hos pappa. Mamma ska åka till frankrike så jag ska vara här :) efter middagen ska jag baka lite men först ska jag äta tacos :p haha! ingen simpsons ikväll så vi får se vad vi hittar på :D På torsdag ska jag kanske följa med Kerstin, Julia och Kerstins pappa till myone har ju ett presentkort så jag ska kolla runt lite titta
på lite boots. Det är inte onödigt! Aja nu har det blivit ett ganska långt inlägg så vi hörs!
/D

Headern

Vill bara informaera alla om headern.

Bild 1: Min första tävling på Tessa. Jag ställde upp henne så att jag kunde ta hand om henne ordentligt. OBS! Jag ställer BARA upp henne när det är tävling eller om hon dummar sig när jag ska rida, men bara då!

Bild 2: Jag red barbacka på Tessa i kamratpaddocken.

Bild 3: Påväg hem från kamrat.

lite info om headern...


Blackie!<3

Hoho!
Idag red vi till tippen. Jag hade Blackie! Hon var jätte bra men lite lite stark men inte alls jobbig ellr så. Vi fick rida självständigt på tippen men vi skulle använda skänkelvikningar. Det gick jätte bra! På väg upp dit skulle vi spara tid så Munken sa att vi kunde trava upp för helvettesbacken men att hästarna ändå skulle galoppera så vi skulle ha kontroll! Det var jätte roligt!!!! Sen skulle vi trava LUGNT upp för en kort backe yellow var först sen kom sockan, Farahdiba , Nikina osv. yelow och sokki travade lugnt upp för backen men sen kom Nikina eller Farahdiba (vet inte vem) för nära sockan (enligt henne själv) och sockan stack in typ tre meter in i skogen och gjorde en snäv sväng å att matilda som red henne rammlade av. Hon slog sig inte men ändå...
Kerstin (vår duktiga fotagraf) ska skicka bilderna till mig ikväll men hinner inte med ett till inlägg så ni får bilderna imon :p <3 Hoppas det går bra!
Imorgon ska vi kanske fotta våra sköthästar vid parkeringen så ni kanske får lite fina bilder såsmånigom... haha!
Kraam! Dana :)


Svar på kommentarer

För väldigt länge sedan lovade jag att när jag hade fått lite fler kommentarer så skulle jag svara på dom. Och här kommer det!


Det skulle vara mycket roligare att läsa om du hade lite mera bilder och kanske skrev lite mer om skolan och så oftast för at inte jag kommenterar är för jag vet inte vad jag ska skriva för jag vet inte vad du vill att jag ska skriva men skriv gärna det :)

Svar: Jag vill börja med att tacka dig för att du byr dig!! I förra inlägget skrev jag om skolan och så fick ni lite bilder. Var det så du menade?

Låter kul, ska också rida islandshäst med Maja, Ebba och Eve någon gång i livet (kankse nästa år)!

Svar: Vad roligt!! Bara såp att du vet så var jag inte på Tofta.

Sweet, haha Jimmy är så himla sööt, Cindy bockade av en i min tisdags grupp i tisdags :P MIn lilla mupp :Phaha Cindy asså!!!

Svar: Sluta!! Jag blir bara avis när ni berättar om Jimmy!! *håller för öronen* lalalalalalalalalalalalala jag hör ingenting! hahaha! Vilken liten knasponny du har där ! :)

Hej Dana! :* Jimmy är faktiskt lite lik min prins, aww... <3 Seees sötie! ;D

Svar: Nu kan jag nästan föreställa mig han *suck*.... Puss på dig! ses prinsessan!<3

Tack alla för kommentarerna! Fortsätt så!
TILL BECCA RING MIG SÅ FORT DU SER DETTA!!! E HOS MAMMA! puss1 :*

imorgon ska jag äntligen få träffa Jimmy<3  ska kanske ta med mig kameran så ni kan få se bilder av mig :) Kraaaamizar!!!

Pay´n´Jump!!!!

Glaaaad!

Nu är jag så himla taggad!
Fick ett mail för ca två timmar sen om Pay´n´Jump och........ Jag är anmäld!!!!!!!!
Är bara så sjuuukt glad!! :p

Jaja. Jag vill TACKA alla som kommenterade trots mitt väldigt tråkiga inlägg ^^ Först ska jag skriva lite om min skoldag:
Försov mig en kvart på morgonen så jag fick skynda mig upp och byta om. Min super bästa mamma gjorde frukost så att jag inte behvde stressa alls. Skulle träffa Nonno vid vårt vanliga ställe och jag kokm i tid :D
Sen hade vi spanska :) kul e det! Sen hade vi engelska, rast och bamba. I bamba åt vi HAMBURGARE <3 hahaha! Rast igen, sen NO film. Sen hade min lärare båda 5-6:orna så vi fick titta på film ;) Fast jag och mina kompisar gick in i B:s klassrum och körde "hänga bubben" :p haha! Vi fick även en hemuppgift vilket gjorde att vi fick sluta tidigare (jaaaa!) Hemuppgiften: Ta en vanlig produkt t.ex shampoo, läs på innehållsförtäckningen SKRIV AV ALL TEXT och rita av alla symboler på 4 olika produkter. Gjorde min hemuppgift men nora :p Gissa om man fick ont i handen :s
Fortsätt med att skriva vad ni tycker om bloggen! Det är jätte kul att kunna förbättre sin blogg mot vad läsarna tycker :)
Ha en fin kväll! Kram Dana!



Inte världens bästa humör den dagen... Haha!
Vill bara uppmana alla om att denna bilden är tagen INNAN jag började sköta :)



puss på henne <333 :*



svan från prag där jag var för ett år sen :)

Kraam från mig!


Hamster?

Hej!

Först va jag i skolan (såklart) Det började två nya killar i min klass.
Linus och Emil tror jag de hette. De är tvillingar :p Hade drama och fick en hälsning från min drama-lärare signe. Hon hälsade från Julia och Evelina :) tack så mycket!
Min kompis Nora och min kompis Astrid kanske ska låta deras hamstrar skaffa ungar :3 De frågade om jag kanske ville ha en så jag frågade mamma och hon sa att det blir för mycket jobb.
Förstår henne

Zingo
Stallet
LÄXOR
(hamster)

Det blir lixom ganskle mycket men vi får se ;) man kan ju alltid hoppas!
På fredag blire stallet!<3 Och då ska jag äntligen träffa älsklingen! Och hälsa på Jimmy :D
Jag e väl typ den sista i stallet som vet men för er som inte vet så är Jimmy tydligen en ny ponny. Skimmel, c-d ponny. Så det ska bli kul att få se den!
Och på lördag ska jag äntligen få rida! Guuuud vad jag längtar :)

Det börjar bli väldigt tråkigt att blogga efter som att INGEN kommenterar!
Jag får till exemppel inte veta vad folk tycker om min blogg är den fin eller bra vill ni se mer av någonting vill ni ha ett videoklipp? KOMMENTERA för guds skull!!
Det är inte så svårt att kommentera!

Sorry för att det blir så tjatigt men ärligt talat!

/D:)



Puss<3


Hej heej!!!

TJO

Han inte blogga igår och nu är jag hos pappa ;) Har inte så mycket att berätta från idag hände typ ingenting speciellt så ah.. Men kom igen och kommentera lite! Det är väldigt taskigt att kolla på någons blogg många gånger utan att kommentera eller fråga något. Själv kommenterar jag då och då för att jag vet hur det känns att inte få några kommentarer.

Jaja tänkte tipsa er om lite bloggar:

http://ungadressyrryttare.blogg.se   Vendela & Julia (gästbloggare, Michelle)

http://gfrkryttare.blogg.se   Matilda

http://gfrkryttarna.blogg.se   Kerstin & Julia

http://majaahedstrom.blogg.se  Maja

Cheka in de här bloggarna!!!!

Vill du ha en läkning eller två??
Kommentera då och skriv ditt namn + din blogg så länkar jag dig!!
Skriv om du vill bli länkad 1 eller 2 gånger:D
Vill du bli länkad 2 gånger får du länka mig också! :p
KOmmenteraaaaa!



♥ Puss!! Saknar dig älsklingen! Önskar jag inte hade alla dessa läxor! ppuuuss♥

Njäll! "Nallen" <3

Hej!
(tyvärr så har jag inte haft tid eller ork att lägga över bilderna på datorn men så fort de kommer fram ska jag lägga upp dem)

Hemma från Roasjö Islandsästar nu! Jag åkte ju som sagt i lördags och där blev jag genast tillfrågad om att få skritta ner till hagen på en undebar och himmelskt söt ponny som hette Geysir<3 Jag blev genast stört förälskad och han var faktiskt läskigt likt Krabat som tidigare har stått på GFRK.
Sen på söndagen blev jag återigen tillfrågad att hämta ponnisarna i hagen. Då fick jag sitta på älskade Geysir igen:D När vi skulle rida frågade jag om jag möjligtvis skulle kunna få rida på Geysir (detta var när vi skulle rida själva turridningen) men då sa hon att det skulle vara med personer som inte var så hästvana så då behövde hon min älskling :( Istället fick jag då rida på söta mysiga Nalle :3 Peronerna i min grupp hade bokstavligt talat aldrig ridit. Vissa kunde inte få fram hästen i tölt (skänkla på lite grann) Nalle hette Egentligen Njäll men dom kallade honom Nalle. Nalle är min förälskelse nr 2 på Roasjö :) Nalle var jätte rolig att rida! (mer om själva ritten kommer i kommande inlägg) Sen alldeles innan vi skulle åka hem Fick jag den stora äran att få rida på älskade sötis Geysir ner till hagen igen! Jag har alltså haft en riktigt super helg! Inlägg om första hopplektionen kommer inom kort! Glöm ni absolut inte att kommentera! kom igen!


Islandshäääst!!!

Hej!
Nu sitter jag antagligen på en söt Islandshäst. Alla Islandshästr är ju söta så (aa ^^) ♥
Dett är ett tidsinstält inlägg.
Tack för att några kommenterar men ni andra får också ta och komma igång!!!
Ja har inte så mycket att skriva efter som att jag inte vet vad som har hänt idag :p
Kommer hem ikväll så tror inte det blir nåt inlägg, men jag ska ta massa fina bilder så ska ni få inlägg och en lite bildbomb så fort jag har tid för datorn:D
Ha en fin dag!


Snabbt inlägg :p

Snart åker jag upp till stallet! Ska möta Becca på Korsvägen:) Sen ska jag sköta Tessa, äta något och sen ska jag rida :) Blir inget mer inlägg idag för vi åker direkt från stallet i eftermiddag men ni får nog tidsinställt imorgon så titta in imorgon under dagen! Ni får en gammal bild på min ämgel♥ Hejdå!


Kort dag!

Slutade tidigt idag! Sen åkte jag och Wilma till stallet och jag hjälpte till som vanligt men han inte sköta Tessa :( Ni vet ju redan säkert vad som hänt med Ester men annars bara läs ett inlägg neråt.
Kom hem vid halv 6 idag och sen ska jag ju hoppa min lilla söta Tessa bessa♥ NI MÅSTE KOMMA IGÅNG OCH KOMMENTERA!!!!!! Jag ser på statistiken att det är folk som läser bloggen, MEN DET ÄR TASKIGT ATT INTE KOMMENTERA ELLER FRÅGA!!!
Förlåt att det blev ett ganska tråkigt inlägg och att ni inte får så många bilder, men jag har bara gamla bilder på pappas dator.
Ha det bra! Kanske kommer ett tidsintällt inlägg på söndag men vi får se!
/ Dana :)



älskar dig Tessa


R.I.P :´´(

Ester
Du var inte hos GFRK så länge men du hade en bra tid hos oss
Du hade det bra här med super grymma skötare
Du var oftast halt och gick därmed inte med på så många lektioner
Du förtjänarde ABSOLUT INTE att avlivas
Du finns alltid kvar i våra hjärtan och vi kommer aldrig någonsin glömma dig
R.I.P Ester


Tessa♥


Kände att det är inte mer än rätt att ha ett inlägg om Tessa.


Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är den finaste som finns<3 Du hjälpte mig när det hände. Du förstår mig och jag förstår dig. Vi hör ihop, vi ska aldrig, någonsin skiljas åt! Jag älskar dig så mycket att det går inte att beskriva. Vi bryr oss inte om vad andra säger. Vi är ämnade för varandra och vi kommer alltid att höra ihop♥

Always and forever you´ll be my hart, my soul, my life, my everything!
I alwas love you. Wathever happens. 
I love you Tessa



Hej!

!!!
Asså förlåt så jätte mycket att jag inte har bloggat! Pappas bredband gick typ sönder så TVn eller datorn har inte funkat :/ Men nu bloggar jag och ni fick faktiskt en bildbomb!
Idag var det sista gången i Tyska^^ det var ganska kul men tror inte det blir nåt för mig.
Imon blir det stallet och ska sköta min lilla Tessa♥ Tänkte kanske lägga upp ett videoklipp:D Vad tycker ni? Kommentera och säg om ni vill se en film!
På lördag ska jag hoppa bäbisen (guuuuud vad jag ÄLSKAR Tessa!!)
Snart ska jag äta lite middag och gosa ner mig i soffan och bara ta det lugnt:)
Idag tog vi även Zingo till pappa! Han har vart här massa gånger men han började ändå med att titta igrnom lägenheten :P 
Hoppas ni haft en trevlig dag!

TJOHEJ!


Bilder;)

Hej!
Idag kommer lite blandade bilder<3
Har inte så mkt att berätta från dagen bara att Manna kom efter skolan typ i två timmar men inte så mycket mer:D
 Här kommer dom:

Tessa kulle göra halt hen bra bit från de andra ponnisarna och det ville hon inte :p




Fina manen ;)
bilderna tagna av Matilda Gustafsson
gfrkryttare.blogg.se


Matilda och Hilma<3 Älskar den här bilden:D


sötisarna<3


<33
     bilderna fotade av Mig :D     



från i lördags när vi red i paddocken :)
fotade av Kerstin Ekholm
gfrkryttarna.blogg.se

Min fd medryttarhäst Ginny<333 Saknar dig så! Här är hon lite sur på Bobby tror ja :) Tänkte även bjuda på lite bilder på henne^^ enjoy




man får oftast suddiga bilder på denna ponny :P


 Fotade av mig.
Och för er som inte visste att jag har varit kattägare i 3 år nu kommer lite bilder på min finaste Zingo<3 
väldigt gamla bilder så de kanske är lite konstiga.  

        
hans söta sida (naaaaw)


hans busiga/galna/läskiga sida :p 


och slutligen, hans väldigt roliga och charmiga sida ;) 



Nu fick ni många bilder hoppas ni gillade dom!!

Och här får ni en liten bonus av mig

Detta var en av dom första bilderna som togs på honom. Det var i vår förra lägenhet och han skulle fylla 12 veckor om 1 dag<333 Han var bara så sjuuuukt söt!

Glöm inte att Kommentera min blogg!!!
              


Göteborgs Fältrittklubb♥

Hej hej!
Idag var jag i stallet och skötte och putsade. Tog in lite hästar och ponnisar och lilla Tessie bessie blev riktigt ren och fin! :D Hennes sadel och träns blev också skötta men då jag redan hade putsat tränset i fredags så var det redan rent :p ska se om jag kan få tag i lite bilder men annars får det vänta;) på söndag missar jag första omgången av Pay`n jump efter som att jag som sagt ska rida islandshäst men jag ska vara med på de andra omgångarna! Eller iaf den 2:a;) Någon mer som ska vara med?

Skolan imon, börjar halv nio och slutar tjugo över tre. Helt ok tider. sen ska jag hem och göra lite läxor och hitta på nåt annat :) kanske blir ett inlägg aven imon:D Kommentera!

Ängel?

Känner mig snäll nu... Jag kollar andras bloggar innan jag bloggar själv för att jag vet hur mycket bloggare gillar att få hög statistik. Hoppas du inte är sur längre Linnéa! Och hoppas att du förstod att det har blivit ett STORT missförstånd! Kan du förlåta mig? Red finaste Tessa♥ i paddocken. Det gick jätte bra! Hade markarbete (samma bana som vi ska hoppa nästa vecka) och hon var jätte duktig, men dock väldigt trött :s Klapp på finaste ponnyn i världen! Ska sköta älsklingen imorgon, även putsa kommer upp vid 11:D hjärtat har fått fluff nu för att jag sa till Caroline. Imon ska hon bli ren! puuuuuussar till ♥ mitt<3 hejdå!


Hej hej!

Slutade tio över två idag:)
Skulle haft hemmkunskap men vår lärare var hemma så vi fick ha "rast" istället :D kulkul;)
Men på fredag blir det stallet<3 Älskade Tessa♥♥
Synd att det är så tråkigt väder :/ menmen hösten är väll här nu...
nästa söndag ska jag åka och rida islandshäst:) grymt roligt!!  Åker på lördagen men ska rida på söndag, stället ligger i Lysekil så och man ska mötas i stallet 10 så vi orkar inte åka upp så digt:)
Lovar att ta massa bilder så ni får se hur det var ^^
Hoppas ni afte bra idag<3
tjing!


;)

Statistiken sjunker och höjer sig :9 väldigt roligt att titta på:P kan vi testa att hålla den på en nivå ett tag gå in på min blogg varje dag så blir det bra.

Tävling:
Den som ställer flest frågor och skriver sin blogg länk vinner vinnaren vinner länkningar till sin blogg tre gånger! lycka till!


RSS 2.0