Här mås det skit!

Kom nyss ut från duschen. Höll på att ta lite creme i ansiktet så märker jag att min hand är alldeles blodig! Blödde alltså näsblod för typ tredje gången i duschen!! Asså orkar fn inte mer! Blöder typ varje dag och så mår jag skit illa efteråt. Blir lite snurrig och mår skit :( Blödde igår med asså nu får det ta och sluta!! Asså förlåt men är helt slut nu. Stod typ lutad över handfatet i 10 minuter. Asså nu dör jag. Godnatt! Kommer nog somna på tangentbordet om 3...2...1...NU!   haha.. torr humor. Fett torr.
Var på Hööks efter stallet idag. Skulle köpa schabrak och lindor från deras nya kollektion men dom hade inte lindorna kvar och dom kommer typ i Maj så jag ska se ocm det finns nåt snyggt på Horse Show:) bara så alla vet HÖÖKS KOMMER INTE ATT VARA MED PÅ HORSE SHOW! Pratade med dom och har även sett det i en tidning. Köpte mina efterlängtade gummiringar istället:) Har suktat efter dom i lite mer än ett år! äntligen är dom mina =D Vilket passar bra efter som att Tessi har börjat få lite skav i mungiporna.
Ah men bara så ni vet så gick det super för Linn idag. Hon hade Sugar Dandy´s Jack, Sockan:p, Det gick jätte bra för henne!! Ah men nu mår jag verkligen skit så måste typ slute nu. Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0